Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Διομήδης - Κιλκίς στον ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος σημερα στην Ν.Κίο

 Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 6 φορές τα τελευταία 7 χρόνια έχει βρεθεί η ομάδα του Διομήδη σε ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να προκριθεί στον πολυπόθητο τελικό.

Η σημερινη έβδομη συμμετοχή της, με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς, είναι μια εξέχουσα ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκρισή της σε έναν Τελικό Κυπέλλου και να περιμένει τον νικητή του άλλου ημιτελικού (Δούκας - ΑΕΚ) για να γνωρίζει τον αντίπαλό της. Το Κύπελλο Ελλάδας λείπει από την χρυσή τροπαιοθήκη του συλλόγου μας και οι προπονητές με τους παίκτες μας θα παλέψουν για να το αποκτήσουν.
Σημερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, ο Διομήδης θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κιλκίς, το οποίο σαφώς έρχεται με τις ίδιες αξιώσεις στην Αργολίδα και είναι σίγουρο ότι θα προβάλλει σκληρή αντίσταση στην ομάδα μας.

Οι παίκτες μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμοι για μια ακόμη φορά να τα δώσουν όλα μπροστά στο φίλαθλο κοινό τους και να γιορτάσουν μαζί του την ιστορική πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Χρέος όλων μας είναι να συμπαρασταθούμε στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους και να κατακλύσουμε το Κλειστό της Νέας Κίου, στηρίζοντας τους "Λύκους" σε μια ακόμη επιτυχία.

Προμηθευτείτε online τα εισιτήριά σας μέσω του OMADANET.GR (https://www2.omadanet.gr/diomidis-handball/) και εκμεταλλευτείτε την προσφορά 2+1.