Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, χωρίς η διάθεση σου να είναι κακή, σήμερα έχεις μεγαλύτερη τάση να βυθίζεσαι σε σιωπές και να σκέφτεσαι τα δικά σου προβλήματα, παρά νʼ ασχολείσαι με τους/τις γύρω σου. Τρομάζεις κόσμο λέμε μʼ αυτή τη συμπεριφορά…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Κυκλοθυμία, ένταση μέσα στη σχέση (αν βρίσκεσαι σε μια προφανώς) ή συναισθηματική πείνα αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες του ζωδίου. Προσοχή μην πέσεις σε αγκαλιές - παγίδες μόνο και μόνο για επιβεβαίωση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι/ες εκεί έξω μετανιώνουν για τις περισσότερες από τις επιλογές τους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής. Συνεπώς σήμερα περιόρισε την αυτομαστίγωση και συζήτα ανοιχτά για τα προβλήματα σου με όποιον/α είναι άξιος/α της εμπιστοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Στα συν των επόμενων ημερών είναι η αισθησιακή διάθεση και ανάγκη για κοινωνικότητα. Στα πλην; Κάποιος/α φίλος/η ή γνωστός/η σου φαίνεται προκλητικά σέξι. Μυρίζομαι προβλήματα…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μάλλον θα κουβαλάς μαζί σου όπου βρίσκεσαι για τις επόμενες μέρες τα άγχη και τα προβλήματα από την εργασία σου. Ε δεν θες και τίποτα άλλο για να πιεστείς ψυχολογικά. Μια συμβουλή: λίγοι/ες καλοί/ες φίλοι/ες, μάζωμα σε σπίτι, φαγητό και κουβέντα μέχρι πρωίας. Trust me it works!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σήμερα που στην εργασία θα βιώσεις αφόρητη πίεση, είναι πιθανό να νιώσεις πως επιστρέφεις σε παρελθούσες ψυχολογικές καταστάσεις όπως ανέκφραστος θυμός, καταπίεση των απόψεων σου, βαρυθυμία. Αν και θα είναι παροδικό (μια μέρα είναι διάολε) χρειάζεται να επιδείξεις υπομονή και προσοχή!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Με τα απρόοπτα και παράξενα που συμβαίνουν τελευταία στην κοινωνική σου ζωή (πιθανόν οι άνθρωποι του άλλου φύλου που γνωρίζεις να είναι το λιγότερο εκκεντρικοί ή απλά παράξενοι), είναι να μην νιώθεις πως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι μια ακόμη περίπλοκη σχέση; Έλα όμως που σε ελκυεί αυτό το αναπάντεχα διαφορετικό... Μπελάδες μυρίζομαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Δεν είσαι από τα παιδιά που κάνουν σχέση γιατί χρειάζονται ένα στήριγμα ή έναν/μια συμβουλάτορα για να συζητούν όταν δεν αισθάνονται καλά με την καθημερινότητα τους. Όμως πάει πολύ να τσαντίζεσαι και από πάνω αν ο/η σύντροφος σου ή ένας/μια καλός/η φίλος/η σε ρωτήσει αν χρειάζεσαι να μιλήσεις για κάτι. Μπορείς να αρνηθείς ευγενικά και να πέσεις πάλι στην κατατονική σου απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής σήμερα. Ή που θα αφοσιωθείς πλήρως στην ρουτίνα σου και θα δουλέψεις σαν να είχες δύο ζευγάρια χέρια και τρεις εγκεφάλους ή που θα σε γραπώσει μια τέτοια διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να μετακομίσεις στις νήσους του Πάσχα (κι ακόμη πιο πέρα μη σου πω) που κινδυνεύεις όντως να το κανείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν υπάρχει κάτι που δεν αντέχεις είναι να αισθάνεσαι ευάλωτος/η απέναντι στους κοντινούς ανθρώπους, είτε λέγονται συγγενείς, είτε φίλοι/ες, είτε σύντροφος. Όμως είσαι άνθρωπος κι εσύ Αιγόκερε και μερικές φορές δεν τα καταφέρνεις. Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τις ευαισθησίες σου σε κάποιον/α που ξέρεις πως δεν θα την χρησιμοποιήσει σαν μοχλό πίεσης στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, δεν υπάρχει μέση λύση. Όταν η εργασία σου καταλαμβάνει το 101% του χρόνου σου και οι οικείοι σου πρέπει να κάνουν αίτηση με χαρτόσημο για να σε δουν, τότε κι εσύ θα αισθάνεσαι άσχημα που δεν προλαβαίνεις, κι εκείνοι/ες αισθάνονται παραμελημένοι. Παρηγορείσαι καθόλου αν σου πω πως αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Να θυμάσαι πως κάθε φορά που λες: «Αναζητώ τον έρωτα της ζωής μου!», εννοείς στην πραγματικότητα: «Όχι άλλα εγωιστικά ανθρωπάκια στο δρόμο μου!». Ακούγεσαι σαν δραματικός/η ηθοποιός στην Επίδαυρο μεν, αλλά ψηλώνεις τον πήχη δε. Και αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη αυτοεκτίμησης. Ή μήπως όχι;