Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Αστραπιαία κινητοποίηση της Αστυνομίας για να κατεβάσει ένα πανό συμπαράστασης στους Εθνικιστές!

Δελτίο τύπου

Πανό συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αντισυνταγματικά προφυλακισμένους Συναγωνιστές και στον Αρχηγό μας ανήρτησε το πρωί του Σαββάτου στον λόφο του Πρ. Ηλία στο Ναύπλιο κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο Αργολίδας. Την ώρα που τρεις ακόμη βουλευτές μας απολογούνταν στους Ανακριτές στα πλαίσια της συνέχισης της φαρσοκωμωδίας με τα αμνοερίφια και τα «οπλοπολυβόλα» θελήσαμε αναρτώντας ένα πανό με το σύνθημα «Λευτεριά στους Εθνικιστές» να αναδείξουμε την μεθόδευση που έχει δρομολογηθεί και να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας για τους Έλληνες.

Φυσικά για μια ακόμη φορά η χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου έδωσε δείγματα γραφής και κινητοποιήθηκε σημαντική δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας-μέχρι και ΟΠΚΕ- για να κατεβάσει ένα πανό που είχε αναρτηθεί σε ένα λόφο συμβολικά και για εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα προσήγαγε στο Α.Τ Ναυπλίου τους Συναγωνιστές που βρισκόταν στο σημείο για εξακρίβωση, από την οποία φυσικά δεν προέκυψε τίποτα και τελικά αφέθησαν ελεύθεροι.
Την ώρα που συμμορίες λαθρομεταναστών και Ρομά ανενόχλητοι συνεχίζουν στην Αργολίδα την λεηλασία σε ιδιωτικές και δημόσιες περιουσίες, που το εμπόριο ναρκωτικών και οι κλοπές είναι στην ημερήσια διάταξη η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας εκτελώντας εντολές του πολιτικού της προϊστάμενου και αγαπημένου των διεθνών τοκογλύφων που πίνουν το αίμα του Ελληνικού Λαού, υπουργού Δένδια κινείται αστραπιαία για να κατεβάσει ένα πανό και να προσαγάγει Έλληνες Εθνικιστές. Εννοείται φυσικά πως τα ακίνδυνα για το Σύστημα κόμματα της αριστεράς μπορούν να αναρτούν πανό ακόμα και σε αρχαιολογικούς χώρους στην Αργολίδα, να αναρτούν πανό με συνθήματα υπέρ καταδικασμένων τρομοκρατών για εβδομάδες σε σχολεία και να καταστρέφουν με εμετικά συνθήματα μίσους δημόσια κτίρια και φυσικά να μην τρέχει τίποτα. 
Ας το καταλάβουν όλοι. Δεν κάνουμε βήμα πίσω! Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται ούτε από διώξεις, ούτε από αδικίες, ούτε από βόμβες, ούτε από σφαίρες, ούτε από τις συκοφαντίες στα τουρκοκάναλα των μεγαλοεργολάβων. 

Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε –δυστυχώς για τον εσμό της μεταπολίτευσης- αθεράπευτοι μπολιασμένοι με τα ωραιότερα μπόλια της Οικουμένης, μπολιασμένοι με Πατρίδα, Τιμή, Ελευθερία.

Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω ο Λαϊκός Εθνικισμός !
Ζήτω ο Αρχηγός!

Γιώργος Φουντούλης-Μανώλης Καπελώνης: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!