Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους το σώμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν και θα μπορούσες να είσαι ένας/μια επικοινωνιακός/η χαμαιλέοντας σήμερα και να αναλωθείς σε επαφές, συναντήσεις και εξόδους, η ανάγκη για να μείνεις με τον εαυτό σου και άντε με ένα - δύο οικεία πρόσωπα μάλλον υπερισχύει...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, το να υποστηρίζεις τόσο φανατικά πως οι επαγγελματικοί σου στόχοι είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την εποχή, δε φαίνεται να σε βοηθά να κατευνάσεις το άγχος που σου προξενούν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Μην εκτίθεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν δεν ανήκεις σε εκείνους/ες τους/τις Καρκίνους που έχουν μείνει στην παιδική ηλικία και περιμένουν ακόμη από την ζωή να τους φέρνει απλόχερα ότι έχουν ανάγκη, τότε σήμερα θα είσαι έξω στον κόσμο γνωρίζοντας πως δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να σου φτιάξει η διάθεση από μια καλή παρέα και μια γλυκιά βραδιά.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, όσο προσπαθείς να βάλεις σε καλούπια τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου, τόσο η εργασιακή καθημερινότητα, το σώμα και η ψυχολογία σου καίγονται σαν υπερφορτωμένες ηλεκτρικές ασφάλειες. Μήπως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να βρισκόμαστε στο μέσο της χρονιάς ώστε να εκμεταλλευθείς την άνοδο των στροφών του εγκεφαλικού σου κινητήρα και να ξεκαθαρίσεις όλες τις ασάφειες με τους/τις άμεσους/ες συνεργάτες σου, μπορείς εντούτοις να προετοιμάσεις κατάλληλα το έδαφος για να το πράξεις στην πρώτη ευκαιρία. Μην χαζολογάς και σχεδίασε τα επόμενα βήματά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Επειδή τελευταία έχω την αίσθηση πως προσπαθείς να πλάσεις τον εαυτό σου σαν ζυμάρι για να παραμένει λειτουργική η σχέση σου (αν είσαι σε μια) ή για να προσελκύσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, σε ρωτάω ευθέως: Έχεις χάσει το μυαλό σου; Αν υπάρχει μια πιθανότητα να είσαι ευτυχισμένος/η με τον έρωτα είναι να μην αναγκάζεσαι να παίρνεις ότι σχήμα και μορφή διατάζει ο/η άλλος/η. Σύμφωνοι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όσο κι αν σκέφτεσαι μόνος/η σου πιθανές λύσεις για τα κολλήματα/μπερδέματα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν πρόκειται να βρεις μια λύση που να σε ικανοποιεί. Γιατί; Μα πότε εμπιστεύθηκες 100% την κρίση σου για να το κάνεις τώρα; Αντίθετα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να κλείσεις κινητά, να κατεβάσεις σταθερά, να βγάλεις το PC από την πρίζα και να βγεις με έναν καλό φίλο/μια καλή φίλη και να ακούσεις τι θα σε συμβουλέψει.