Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ






ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Παρόλο τον εργασιακό φόρτο, που έχει γίνει πιο ανυπόφορος κι από καύσωνα, ξεκινάς την μέρα σου με τη ενεργητικότητα και το χαμόγελο ενός ανθρώπου που ξέρει καλά, πως ο μόνος λόγος για να του χαλάσει η διάθεση, είναι να μπει μόνος του σε mood γκρίνιας. Δεν θα το κάνεις έτσι;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η σκέψη επιστρέφει αυτόνομα σε προηγούμενες σχέσεις/λάθη. Η πίεση στη δουλειά είναι αμέτρητη και ο εγκέφαλος σου σε κατάσταση συγκεχυμένου πανικού. Ποιος μίλησε για ηρεμία, χαλάρωση και κολοκύθια; Από αύριο αυτά (και αν...)!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Κάθε φορά που είσαι μόνος/η σου, μακριά από την επίδραση κάποιου/ας που σε ελκύει έστω και καθʼ υποψίαν, σκέφτεσαι πως ο έρωτας είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Όμως, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να μεταμορφώνεσαι σε ένα/μια μικρό/ή εγωιστικό/ή έφηβο/έφηβη που αποζητά από τον/την άλλο/η μόνο την απόλαυση και την ηδονή για τον εαυτό του/της. (Θα μείνει μεταξύ μας, σου το υπόσχομαι).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ο/Η μόνος/η που σαμποτάρει την αισιοδοξία σου είσαι εσύ που αποζητάς να έρθει η μέρα που όλα ως δια μαγείας θα φτιάξουν. Ο δρόμος για την ευτυχία περνά από τα χέρια σου και μόνο!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πως να το εξηγήσεις με απλά λόγια, πως να το ερμηνεύσεις ή να το αναλύσεις - όταν είσαι ερωτευμένος/η έχεις αυτή την παρανοϊκή παρόρμηση να περικλείεις την αγάπη για όλο τον κόσμο σε ένα πρόσωπο. Εκείνος/η είναι ο πλανήτης που θες να κατοικείς κι όλα τα άλλα καπνός κι ομίχλη τριγύρω. Έτσι μέρες σαν τη σημερινή, ο φθαρμένος έρωτας ή μοναξιά σε βυθίζουν στον ωκεανό που κρύβεις στις σιωπές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Οι φίλοι/ες είναι πολύτιμοι, το ξέρεις. Αχάριστος/η δεν ήσουν ακόμη και σε εποχές που θα το συγχωρούσες στον εαυτό σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή οι παρέες και τα φιλικά χτυπήματα στον ώμο ή αγαπημένη αγκαλιά του/της κολλητού/ης σου δεν είναι παρά κακοσχεδιασμένα πλασέμπο για την αφόρητη λαχτάρα ενός χαδιού, το γαργαλήματος μια σταγόνας ιδρώτα από ένα άλλο κορμί πάνω στο δικό σου. Και το μυαλό ταξιδεύει όλη μέρα...

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το γεγονός πως τελευταία σου λείπει αυτό το ενοχλητικό τσίμπημα στη καρδιά που μόνο η ερωτική έξαψη προξενεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να νεκρώσει η επαγγελματική σου εξέλιξη. Ειδικά τώρα που αποδίδει καρπούς η δουλειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η ανάγκη για ανανέωση εικόνων, παραστάσεων, περιβάλλοντος, αέρα (συμπληρώνεις κατά ριπάς...) έχεις αρχίσει να σου τη δίνει στα νεύρα... ΟΚ! Διορθώνω! Έχει αρχίσει να σου ξυπνά δολοφονικές/αυτοκαταστροφικές διαθέσεις που ξεσπούν είτε στο χώρο εργασίας σου, είτε στις σχέσεις με τον/την σύντροφο σου ή μερικούς καλούς φίλους. Σχεδίασε αποδράσεις άμεσα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Έχει από τη μια πλευρά την αίσθηση πως δεν σε καταλαβαίνει κανένας! Κανένας όμως! Σαν ένα παρείσακτο μυαλό σε ένα κόσμο αγνωμοσύνης. Και όμως σʼ αυτό τον κόσμο, όσο ξένος κι αν φαντάζει, καλείσαι να εκφράσεις με πάθος και ένταση τις απόψεις σου με την ελπίδα πως δεν θα σου συμπεριφερθούν όπως η ιερά εξέταση στους άπιστους. Δύσκολο να είσαι Τοξότης αυτές τις μέρες…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει όσο τίποτα να τολμήσει σήμερα το κρίσιμο βήμα σε μια στενή σχέση (αν φλερτάρεις να προτείνεις το πολυπόθητο ραντεβού, αν είσαι σε σχέση να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση και να προχωρήσετε χωρίς προβληματισμούς, αν υπάρχει παρεξήγηση με γονέα να επιλυθεί άμεσα). Έλα όμως υπάρχει το άλλο κομμάτι που σου λέει πως πρέπει και ο/η άλλος/η να κάνει μια φορά το πρώτο βήμα. Αποφάσισε μόνο πριν τα μεσάνυχτα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι γεγονός πως οι φίλοι/ες σου είναι ότι πιο κοντινό έχεις σε οικογένεια σʼ αυτή τη ζωή. Όμως όταν περνάς όλο σου του Είναι από τη μηχανή του κιμά αισθανόμενος/η πως δεν είσαι αρκετά δυναμικός/η ή χρήσιμος/η στην επαγγελματική αρένα, δεν είναι καθόλου λογικό να τους/τις αποκλείεις και να μην ανοίγεις έστω μια χαραμάδα να καταλάβουν τις φοβίες σου! Δοκίμασε να μοιραστείς την αγωνία αντί να την καταπίνεις αμάσητη!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Στον πυρήνα σου (ναι αυτό το μικρό λαμπερό κομματάκι της συνείδηση σου) πιστεύεις σχεδόν ευλαβικά πως η ζωή επιφυλάσσει ευτυχία και όχι βάσανα. Ας είναι λοιπόν σήμερα η αισιοδοξία όχι η ασπίδα σου, αλλά η λόγχη σου! Επίθεση, όχι άμυνα!