Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Χωρίς περιττά λόγια και ευχολόγια, από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρέπει να ξεκινήσεις μια διαδικασία καταγραφής όλων των ανοιχτών μετώπων σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Αν δεν τα οριοθετήσεις δεν θα τα λύσεις ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Είσαι υποχρεωμένος/η όχι απλά να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη, να τα βιδώσεις αν είναι δυνατό! Είναι η χειρότερη δυνατή περίοδος για τολμηρές κινήσεις, ειδικά στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αν αληθεύει ο αστικός μύθος πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να περιορίσει έναν/μια Δίδυμο είναι ο ίδιος του/της ο εαυτός, τότε ναι, το τελευταίο καιρό το κάνεις τόσο επιτυχημένα που σχεδόν έχουμε ξεχάσει πως είσαι Δίδυμος. Η ένσταση μου δεν έχει να κάνει με τον περιορισμό, που έμοιαζε απαραίτητος τόσο καιρό ώστε ν' ανταπεξέλθεις στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις, αλλά με το γεγονός πως άφησες τον εαυτό σου να αφομοιωθεί απ' αυτούς τους ρυθμούς. Κι όταν ένας/μια Δίδυμος ζει για να δουλεύει μόνο, είναι πολύ δυστυχισμένος/η! Σύνελθε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν κάποιος κοιτάξει επιφανειακά πως συμπεριφέρονται πολλοί/ες Καρκίνοι, θα έλεγε πως έχουν πάρει τα πάνω τους. Βγαίνουν πιο συχνά, επιχειρούν να φλερτάρουν (εντάξει με το δικό τους ντροπαλό τρόπο αλλά το παλεύουν), φαντάζουν πιο κοινωνικοί/ες από το συνηθισμένο. Κι όμως μέρες σαν τη σημερινή, πως να μην αισθάνεσαι σαν ηθοποιός που παίζει το ρολάκι του/της για να μην ανησυχούν οι κοντινοί σου άνθρωποι που "κλείνεσαι". Τώρα δεν μπορείς να το καταλάβεις, αλλά ακόμη κι αυτό που κάνεις θα σε βοηθήσει στο τέλος...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τʼ αλλάξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Για τις επόμενες μέρες θα πρέπει να αναμένεις πως τα περισσότερα συστατικά της κοινωνικής ζωής σου (φίλοι, επαγγελματικές επιλογές, σύντροφος) θα σου προξενούν μια οργισμένη δυσφορία. Ή πως θα νιώθεις τόσο ψυχολογικά κουρασμένος/η που δεν θα θες να δεις άνθρωπο μπροστά σου. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου αν αυτό χρειάζεσαι αλλά μη βιαστείς να προξενήσεις διαμάχες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το μυαλό σου είναι σαν μια απασφαλισμένη πυρηνική κεφαλή που εκπέμπει τόνους τοξικής ραδιενέργειας σε μορφή σκέψεων: «Δεν θα ξεφύγω από τη ρουτίνα μου ποτέ», «Έχασα τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες», «Ο χρόνος περνάει και εγώ μένω στάσιμος/η!, «Τι κάνω εδώ Θεέ μου;»… Πόλεμος σκιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι, είναι εξαιρετικά πιθανό τις τελευταίες μέρες το σύμπαν να σου κάνει πλάκα και να φέρνει στο δρόμο σου όλους/όλες εκείνους/εκείνες που μόνο με τη στάση τους, το βλέμμα τους ή την πρώτη λέξη που θα βγάλουν από το στόμα τους μπορούν να σου σπάσουν τα νεύρα. Μέχρι να το εξακριβώσει ο αστρολόγος σου (I know a guy, who knows a guy...) μπορείς σε παρακαλώ να υιοθετήσεις τη στάση "Παγόβουνο Κρητιδικής περιόδου, στα ντουζένια μου παγώνω και μαμούθ, λες σε εσένα να κολλήσω"; Ευχαριστώ για την συνεργασία σου...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Είναι εκνευριστικό να πρέπει να βαράς προσοχή μπροστά στον/στην προϊστάμενο/η σου και να καταπίνεις όλες τις ανούσιες υποδείξεις του/της, μέρα με την ημέρα. ΟΚ, δεν σου λέω κάτι καινούργιο. Απλά σήμερα ίσως φτάσεις πολύ κοντά στο σημείο να εκραγείς. Not a good idea…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ενώ όλο σου το είναι (συνειδητό, υποσυνείδητο, υπερσυνείδητο και 145 ψυχολογικές γνωματεύσεις μαζί!) σου λένε πως πρέπει να ξεσκάσεις λίγο, να δεις κόσμο, να πάρεις κοινωνικά τα πάνω σου, έρχεται αυτό το καταραμένο το πείσμα σου να είσαι ατσαλάκωτος/η στις υποχρεώσεις σου και τα διαλύει όλα... Υποσχέσου στον αστρολόγο σου πως δεν θα κάνεις σήμερα πάλι υπερωρίες γιατί έχουμε αργία μεθαύριο! Κι από εμένα, ο,τι θες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι γνωστό πως οι Υδροχόοι ζουν μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό τους που δεν θα μάθουμε ποτέ. Αλλά σήμερα αυτή η ζωή μοιάζει σαν μια κλειστή διαδρομή υποθέσεων, σκέψεων, στόχων και ενδεχομένων που όλα μοιάζουν εξίσου πιθανά και εξίσου απίθανα να συμβούν στο άμεσο μέλλον. Βρες μια έξοδο κινδύνου κάπου μακριά από τη σπίτι σου (ή ακόμη καλύτερα μακριά κι από την πόλη σου)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

"Αν δεν οργανωθείς τώρα, δεν θα οργανωθείς ποτέ!" ακούς τη φωνή της συνείδησης σου να σου λέει ανά πέντε λεπτά, ενώ πληκτρολογείς κείμενα, στέλνεις mail, κλείνεις ραντεβού, μιλάς με τη μαμά στο τηλέφωνο και ψάχνεις που στο καλό έχεις αρχειοθετήσει εκείνο το τιμολόγιο... Και ένα μέρος του εαυτού σου αγχώνεται, ένα δεύτερο χαίρεται που ξαναθυμίζεις τον συνεπή επαγγελματικά εαυτό σου και ένα τρίτο (κλασικά) σκέφτεται "που χάθηκε ο έρωτας"... Καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αυτά βλέπεις πουθενά στο κοντινό μέλλον;