Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Το ανώτατο μετάλλιο του Δήμου Άργους-Μυκηνών στους Δημότες που έλαβαν μέρος στον πόλεμο στην Κύπρο το 1974

Στο Μπουσουλοπουλείου θέατρο Άργους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου εκδήλωση μνήμης για τα 40 χρόνια από τον πόλεμο και την εισβολή του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος,ο
Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Φάνης Στεφανόπουλος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης ,Ελένη Παναγιωτοπούλου,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος ,ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου της ΕΛ.ΔΥ.Κ  Δημήτρης Σπανογιάννης,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και πάρα πολλοί Αργείοι .
Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμούς των επισήμων προσκεκλημένων ομιλία του δημάρχου Δ. Καμπόσου και του Προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου της ΕΛ.ΔΥ.Κ  Δ. Σπανογιάννη , προβολή στιγμιότυπων από την μάχη του 1974 στην Κύπρο , ύμνους από την Χορωδία του Δήμου και έκλεισε με το Δήμαρχο Δ. Καμπόσο να απονέμει το ανώτατο μετάλλιο του Δήμου στους Δημότες μας που έλαβαν μέρος στον πόλεμο, τιμώντας τους για την προσφορά τους στην πατρίδα.
www.argolidaportal.gr