Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αγωνιστικές επιτυχίες για τον ΡΗΓΑ Α.Ο.Α.Α.
































 Με την συμμετοχή συνολικά 34 παιδιών από τις παιδικές σχολές αντισφαίρισης του "ΡΗΓΑ" Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας και του Athlisis Tennis Club πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4/5/2014 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Τρίπολης το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών και το 2ο Ενωσιακό για παιδιά κάτω των 10 ετών.
Ο ΡΗΓΑΣ ΑΟΑΑ εκπροσωπήθηκε επάξια από τους μικρούς του αθλητές και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες. Πιο αναλυτικά, στα αγόρια κάτω των 14 ετών 3 αθλητές μπήκαν στην τετράδα από τους 8 συνολικά, που έλαβαν μέρος. Ο μικρότερος της "παρέας" μάλιστα Θοδωρής Μητσάκος (2η θέση), αν και γεννημένος το 2004, κατάφερε να φτάσει στον τελικό κερδίζοντας μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους. Στον τελικό, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, καθώς έπεσε πάνω στο νουμερο 1 του ταμπλό και 4 χρόνια μεγαλύτερό του Ηλία Τσαρπαλή του Ο.Α ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και ηττήθηκε με 2-1 σετ.
Την τετράδα συμπλήρωσαν επίσης αθλητές του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ και πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Τσιλιμπής (3η θέση) και ο Νικόλας Τζίνης (4η θέση).
Στα κορίτσια κάτω των 14 η Πετρούλα Βλαχούτση πήρε την 3η θέση, καθώς έχασε στον ημιτελικό από την νικήτρια του τουρνουά Καραναγνώστη Μαρία (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ) με 2-1 σετ .
Στο 2ο Ενωσιακό κάτω των 10 ετών ο όμιλός μας συμμετείχε με 23 παιδιά στα 3 επίπεδα (κόκκινο-πορτοκαλί-πράσινο) και κατάφερε να διακριθεί με τους Σταύρο Κόλλια και Μάριο Τούντα, οι οποίοι κατέκτησαν την 2η θέση στο πράσινο γήπεδο, ενώ οι Γιωργος Σπυράκης και Γιάννης Δελής πήραν την 3η θέση.
Τέλος, η διοίκηση του ομίλου και οι προπονητές συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και για τις αθλητικές τους διακρίσεις και ευχαριστούν ακόμα μια φορά τους γονείς που στήριξαν άλλη μια αθλητική εξόρμηση των μικρών μας φίλων.