Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγοιας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κάθε φορά που θες την ησυχία σου να ορμούν όλοι οι γνωστοί/φίλοι/συνεργάτες κατά πάνω σου σαν κοράκια για να σου πουν τα προβλήματα τους; Είδες τι παθαίνεις για να είσαι καλοσυνάτος/η στη καθημερινότητα σου;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Άλλες φορές το μυαλό μοιάζει με αργοκίνητο δεξαμενόπλοιο που μέχρι να στρίψει έχει κοιμηθεί ο καπετάνιος κι άλλες φορές με ταχύπλοο που δεν μπορεί να το πιάσει το μάτι. Για τις επόμενες μέρες, που θα ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και δεν ανέχεσαι παράλογες συμπεριφορές από τους γύρω σου, θα εκφράζεσαι άμεσα και ωμά. Σίγουρα η έλλειψη τακτ θα τσαντίσει πολλούς γύρω σου... Χμ, ποιος/α νοιάζεται είπαμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πραγματικά πες στον αστρολόγο σου με ποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί για να σε πείσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο! Δώσε ανάσες στο σώμα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όταν ένας/μια Ζυγός δεν μιλάει πολύ, σπάνια είναι καλό σημάδι. Ναι, σήμερα αισθάνεσαι ξανά εγκλωβισμένος/η σε μια προσωπική και επαγγελματική ζωή που μοιάζει να επιπλέει πάνω σε κινούμενη άμμο. Και επανέρχεται το δίλλημα: «Περιμένω να δω αν θα βυθιστεί τελικά η βάρκα ή ρισκάρω το σάλτο μορτάλε με την ελπίδα πως το στέρεο έδαφος δεν είναι και τόσο μακριά;».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Πιθανότατα σήμερα θα αισθάνεσαι πως ο χρόνος τρέχει με διπλάσια ταχύτητα ενώ η ταχύτητα των αντανακλαστικών σου αντίστοιχα έχει πέσει στο μισό. Δεν φταίει όμως το σώμα σου γιʼ αυτό, αλλά το μυαλό σου που μοιάζει σαν ένα υπερφορτωμένο σεντούκι ανάκατο περιεχόμενο αφόρητου βάρους…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Κοίτα να δεις σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει: να σε προτρέπω/πιέζω εγώ (ποιος, εγώ;!!) να χαλαρώσεις λίγο το άγχος σου και να βρεις πάλι τον κοινωνικό σου εαυτό! Πόσο δύσκολες βλέπεις να μου το κάνεις τις επόμενες μέρες; Ξέρεις ότι απεχθάνομαι να σου βάζω τις φωνές, οπότε για να συνερχόμαστε λάου λάου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δεν θα μπορούσες να διαλέξεις χειρότερη μέρα από τη σημερινή για να συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα με τον/την προϊστάμενο/η σου ή τον/την σύντροφο σου. Οι μόνες σου επιλογές είναι σιωπή ή έκρηξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Η αλήθεια είναι πως έχεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να νιώσεις αισιόδοξος/η. Να βρεις ένα (έστω ένα!) ψυχολογικό πάτημα μέσα σου και για να αντιμετωπίσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε στις σχέσεις με τους οικείους σου ή με την οικονομική σου κατάσταση. Σήμερα, η μόνη αισιοδοξία αντλείται από το να μην σκέφτεσαι τα προβλήματα. Δούλευε λοιπόν!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Εντάξει, οι συναισθηματικές σου κυκλοθυμίες και ανασφάλειες κάνω το διαδρομή παράδεισος – κόλαση σε κλάσματα δευτερολέπτου. Όμως δεν θα αφήσεις αυτό να επηρεάζει τη κοινωνική σου ζωή! Υπάρχει και ζωή έξω από τις ερωτικές σχέσεις.