Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΖΩΔΙΑ 18-11

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να καλύψεις για ακόμη φορά τα λάθη κάποιου/ας συναδέλφου στη δουλειά που τυχαίνει να είναι και φίλος/η. Δεν θα τον/την καρφώσεις μεν, αλλά ας λύσει μόνος/η του/της τα έκτροπα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να αποφύγεις έναν καυγά μέσα στο σπίτι ή να απαντήσεις στα νεύρα του/της συντρόφου σου με απάθεια. Καλύτερα ένας μικρός τσακωμός τώρα παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να σου ζητήσει ο/η σύντροφος σου ή ένας συνεργάτης να συζητήσετε ένα προσωπικό του/της πρόβλημα και να τον/την λούσεις με κριτική ή να επιχειρήσεις να τον/την χαλαρώσεις με εξυπνάδες. Απλά άκου και μη σχολιάζεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, σήμερα είναι εξαιρετική μέρα να φλέρταρες λίγο παραπάνω, έστω και αν δεν σε ενδιαφέρει αληθινά κάποιος/α. Έτσι για να μην σκουριάσεις! Και ποτέ δεν ξέρεις...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Να εξοργιστείς με το ύφος και τη στάση ενός/μιας συναδέλφου σου στη δουλειά και να αναλωθείς σε ανώφελους καυγάδες. Μην τα ξαναλέμε, οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Και ναι, ξύπνησαν οι σκλάβοι, σηκώθηκαν τα κεφάλια και ίσιωσαν οι ώμοι. Αυτές τις μέρες, ξεκινάς με τρομακτικό δυναμισμό να επιβάλλεσαι σε όσους/ες (συναδέλφους ή φίλους/ες) πιστεύουν πως μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, αρκετά χάρηκες την θαλπωρή (λέμε τώρα...) του σπιτιού σου. Η αληθινή σου αρένα δεν είναι η κουζίνα και το σαλόνι αλλά ο κόσμος εκεί έξω. Μήπως σήμερα να αγκαζάρεις κάποιον/α και να μας υπενθυμίσεις τη σημαίνει γοητεία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ναι, χρειάζεσαι ηρεμία! Ναι, έχεις ανάγκη από ησυχία και ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφο σου ή τους/τις οικείους σου. Όμως όλα αυτά πρέπει να περιμένουν μέχρι το βράδυ! Γιατί η υπόλοιπη μέρα τρέχει με πέμπτη στην Εθνική οδό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αρχικά μοιάζει υπέροχος αυτός ο δυναμισμός που σε κεραυνοβόλησε με το που σηκώθηκες από το κρεβάτι. Αποφασισμένος/η να μην υποχωρείς εύκολα και να ξεχάσεις την ύπαρξη της λέξης «ήττα». Μόνο πρόσεχε με την τόση φόρα που έχεις πάρει μην ξεστομίσεις καμία γκάφα στον εργασιακό σου χώρο και αρχίσουν πάλι οι τσακωμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, δεν είναι φοβερό πως ο/η προϊστάμενος/η σου θυμάται πάντα την τελευταία στιγμή (τέλος της εβδομάδας) να σου πει πως έχεις ακόμη μερικές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις; Δεν είναι επίσης φοβερό πως κάθε φορά του λες «ναι!» αδιαμαρτύρητα; Τέλος, δεν είναι φοβερό πως αυτό το tip σπάει τα νεύρα και των δυο μας; Σύνελθε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ακόμη κι εσύ μάλλον έχεις αρχίσει να τα παίρνεις με αυτή τη συνεχή σου ροπή για συνεχείς αλλαγές και έξαψη. Κι αυτό γιατί σε αναγκάζει σε ένα συνεχή συναισθηματικό αποπροσανατολισμό και δεν ξέρεις αν θες ή δεν θες σχέση, αν πιστεύεις ή δεν πιστεύεις στον έρωτα, αν κάνεις ή δεν κάνει τα ίδια λάθη ξανά και ξανά… Υδροχόε, ερωτήματα που δεν έχεις λύσει τα τελευταία πέντε χρόνια δεν θα λυθούν σε μια μέρα. Μην βγεις νοκ άουτ σήμερα, έχεις και δουλειές!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ονειρεύομαι άρα υπάρχω. Αυτό θα μπορούσε να είναι το μότο σου για σήμερα. Με τη διαφορά πως έχεις κουραστεί πια να ονειροπολείς ασκόπως. Αντίθετα θέλεις να αρχίσεις να βάζεις τα όνειρα σου σε καλούπια, τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο. Αν συνεχίσεις έτσι θα αλλάξεις επιτέλους. Ή πιο σωστά: Μόνο αν συνεχίσεις έτσι….