Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ακόμη κι αν όλος ο κόσμος φλέγεται εκεί έξω ή να σε προκαλούν για διαμάχες και τσακωμούς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις την ψυχραιμία σου και να χαλάσεις την εσωτερική ηρεμία με την οποία ξεκινάς τη μέρα. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσεις τη διάθεση σου σε καλά επίπεδα για να την χαρίσεις σ\\\' αυτούς που έχουν σημασία για εσένα.
Η συμβουλή της ημέρας: Ξόδεψε ενέργεια για να βελτιώσεις την εικόνα του σπιτιού σου. Πέτα σαβούρα και άσε το χώρο σου να αναπνεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Θέλει τεράστια προσπάθεια να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στο πρόγραμμα της ημέρας και να μην αντιδράσεις με ένταση σε προκλήσεις για καυγά που θα δεχτείς στις καθημερινές σου επαφές. Η ένταση και τα νεύρα σου θέλουν προσοχή γι\\\' αυτό πρόσεχε μην κατηγορήσεις και ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους.
Η συμβουλή της ημέρας: Η γλώσσα τρέχει πιο γρήγορα από τη σκέψη γι\\\' αυτό πρόσεχε μη προσβάλλεις κανένα με τα καυστικά σου σχόλια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι μεγάλη η ανάγκη να περάσεις από τις ιδέες στις πράξεις και να δώσεις απτές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Βάλε φρένο στα έξοδα και απαίτησε χρήματα που σου χρωστούν ή που δικαιούσαι από το χώρο εργασίας σου ή από άτομα που έχεις δανείσει. Οργανώσου πριν να είναι αργά!
Συμβουλή της ημέρας: Δώσε έμφαση στη σωματική απόλαυση και πέρνα μια αισθησιακή βραδιά με το αντικείμενο του πόθου σου. Αυτό είναι το μόνο που θα σε χαλαρώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Όλη σου η προσοχή στραμμένη σήμερα στο να φέρεις βόλτα όλες τις παράλογες υποχρεώσεις που σου έχουν φορτώσει, είτε οι γονείς σου, είτε οι ανώτεροι σου στο χώρο εργασίας σου. Η αντιδραστικότητα και οι υψηλοί τόνοι είναι κακοί σύμβουλοι και να τους χρησιμοποιήσεις μόνο ως τελευταία λύση.
Συμβουλή της ημέρας: Αν ψάχνεις τρόπο να αλλάξεις εργασιακή θέση ή ευθύνες σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όταν σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου θέλεις να κρυφτείς από όλους. Αισθάνεσαι τις καθημερινές υποχρεώσεις να σε πνίγουν και ότι κανένας δε σε καταλαβαίνει αληθινά. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο δραματικός σήμερα και άνοιξε τη καρδιά σου σε καλούς φίλους. Ακόμη κι αν δεν σου δώσουν λύση στα παράπονα σου θα αισθανθείς καλύτερα που μοιράστηκες το βάρος.
Συμβουλή της ημέρας: Η διατροφή σου μπορεί να ξεφύγει σήμερα και να καταλήξεις σε comfort food  και κραιπάλες που βλάπτουν το σώμα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Προσπάθησε να αφιερώσεις μεγάλο μέρος της ημέρας σου στην επικοινωνία με φίλους αλλά και συνεργάτες. Συζητήσεις για νέα επαγγελματικά σχέδια, αλλά και ταξίδια και εξόδους ψυχαγωγίας είναι στην ατζέντα της σημερινής μέρας. Πρέπει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τα τετριμμένα για μερικές ώρες! Μη στερείς τη ξεγνοιασιά στον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας: Φλέρταρε, παίξε με τα μάτια, έλα πιο κοντά με νέους ανθρώπους. Οι αναστολές ας μείνουν κλειδωμένες στη ντουλάπα σου σήμερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν και είναι δεύτερη φύση σου να συζητάς και να συμβιβάζεσαι σήμερα πρέπει να πατήσεις πόδι στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Καθόρισε μέχρι που είναι τα όρια σου και μετάδωσε σε όλους τους συνεργάτες σου την ενέργεια και την ένταση που χρειάζεται για να βγάλουν το καλύτερο εαυτό σου. Γίνε ηγέτης τους σήμερα!
Συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου ίσως βρίσκεται σε μεγάλη ένταση σήμερα και μόνο εσύ μπορείς να τον ηρεμήσεις. Μην αδιαφορείς για τα προβλήματα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η μέρα είναι τελείως ακατάλληλη για επαγγελματικές συζητήσεις και επίλυση διαφορών στο χώρο εργασίας σου. Επίσης είναι ακατάλληλη για οικογενειακές μαζώξεις και κουβέντα επί οικονομικών θεμάτων. Σήμερα χρειάζεσαι ελεύθερο χρόνο και καθαρό αέρα. Βάλε μπρος μια μικρή απόδραση, κάνε μια κοπάνα από τη δουλειά ή κάνε μια έκπληξη σε ένα καλό φίλο ή το σύντροφο σου. Χαμογέλα!
Συμβουλή της ημέρας: Μην βιαστείς να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο μια νέα γνωριμία γιατί μπορεί να φας τα μούτρα σου. Αφέσου όπου σε πάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Όσα ταλέντα κι αν έχεις, αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα οικονομικά ή αισθάνεσαι την πίεση των λογαριασμών σαν ατσάλινη σφαίρα που σέρνεις σε κάθε βήμα, τότε δεν μπορείς να αισθάνεσαι χαρούμενος. Πρέπει σήμερα να γίνει ρεαλιστής και να κοιτάξεις το όφελος σου. Συζήτα με ανωτέρους και συνεργάτες σου και βρείτε λύσεις από κοινού.
Συμβουλή της ημέρας: Χάρισε στο σύντροφο σου περισσότερες ερωτικές στιγμές. Παράσυρε τον μακριά από τη καθημερινότητα σας. Κάνε τη σχέση σας να ξανανιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αν και θέλεις να έχεις το πάνω χέρι συνήθως σε όλες τις συνεργασίες και τις επικοινωνίες σου, σήμερα επιβάλλεται να ανοίξεις τ\\\' αυτιά σου και να ακούσεις προσεκτικά πως αισθάνονται οι άνθρωποι που σε συναναστρέφονται καθημερινά. Δέξου συμβουλές και παρατηρήσεις από τους οικείους και τους συνεργάτες σου και συζήτησε μαζί τους αντί να επιβάλλεσαι.
Συμβουλή της ημέρας: Η κριτική από την οικογένεια σου για τις επιλογές σου είναι και άκαιρη και ανούσια αφού δεν είσαι πια 10 χρονών. Βάλε τα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το βάρος των ημερών πέφτει στο καθημερινό πρόγραμμα. Αναπάντεχες αλλαγές σε ωράρια και πράγματα που έχεις κανονίσει εδώ και καιρό σε γεμίζουν ένταση. Αντί να γκρινιάζεις και να βρίζεις θεούς και δαίμονες γίνε πρακτικός και προσπάθησε να βρεις λύσεις άμεσα. Μεγάλη προσοχή σε ατυχήματα λόγω της νευρικότητας σου!
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχεις έντονη νευρικότητα μη περιμένεις να πάει βράδυ και χάσεις τον ύπνο σου. Εκτόνωσε την ένταση σου με σωματική άσκηση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Υπάρχουν μέρες που επιβάλλεται να τονίζεις τον εγωισμό σου όσο σε παίρνει. Περιποιήσου το σώμα και τον εαυτό σου, διεκδίκησε τα βλέμματα και τη προσοχή όπου βρίσκεσαι και κέρδισε τα κομπλιμέντα για το χαρακτήρα και τα ταλέντα σου. Και μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, αν κάποιος σε προσβάλλει βάλε τον στη θέση του. Μη χαριστείς σε κανένα!
Συμβουλή της ημέρας: Ο μαγνητισμός σου είναι αδιαμφισβήτητος. Το θέμα είναι πόσο αντέχεις στους πειρασμούς, ειδικά αν είσαι σε σχέση...