Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Σημερα 3μ.μ. ο αγώνας Παναργειακού - Εθνικής Ενόπλων





















 Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας Παναργειακού-Εθνικής Ενόπλων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ( 3μ.μ.) στο Άργος, για φιλανθρωπικό σκοπό.

‘Όπως είναι γνωστό οι εισπράξεις θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού συσσιτίου του δήμου Άργους-Μυκηνών .Η τιμή του εισιτηρίου είναι δύο ευρώ και ήδη η προπώληση των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Η Εθνική Ενόπλων, με προπονητή τον Βασίλη Βούζα έρχεται στην Αργολίδα με πλήρη σύνθεση καθώς απαρτίζεται από παίκτες ομάδων Α Εθνικής όπως οι Σιόβας, Σάμαρης, Λαγός, Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Γιαννούλης, Γροντής, Βέρτζος και άλλοι Πριν τον αγώνα , περίπου στις 12.30, η Εθνική Ενόπλων θα επισκεφθεί το ίδρυμα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ ,στην Αγία Τριάδα , για να προσφέρει δώρα.



Από πλευράς ΕΠΣΑ, δήμου Άργους-Μυκηνών , Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και Παναργειακού έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο αγώνας να σημειώσει επιτυχία και να ενισχυθούν οι κοινωνικές δομές του δήμου, σε μια εποχή που η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο είναι , καθημερινά, αναγκαία.