Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν και ποτέ δεν είχες πρόβλημα με τις hard rock καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο, τελευταία η ένταση που επικρατεί εκεί μέσα σ' έχει εξαντλήσει σε σημείο που, ακόμη κι εσύ (!), επιθυμείς να έχεις μια ήπια συνέχεια στην εργασιακή εβδομάδα. Μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, αλλά μάλλον θα το πετύχεις...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το μόνο σίγουρο είναι πως διάθεση για έξοδο υπάρχει. Και η παρέα θα βρεθεί με λίγο ψάξιμο. Το θέμα είναι πραγματικά αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ξεσκάσεις ή να ρίξεις τους ρυθμούς; Α και το σημαντικότερο: είναι αναμενόμενο οι απαιτήσεις σου από τις σχέσεις να ταλαντεύονται από την απελπισία του τέλους ως την φιλοδοξία του για πάντα. Δεν αποτελείς εξαίρεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Και εκεί που βρίσκεσαι σε Επίπεδο Συναγερμού 5 για επιθέσεις και τσακωμούς στη δουλειά, ξαφνικά συνειδητοποιείς το προφανές: εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιτεθείς ή να την πεις σε κανένα/καμία. Σε κάθε σύγκριση έχεις και ένα δυνατό σημείο, σε κάθε αντίδραση ένα επιχείρημα. Ε αν κάποιος/α επιμένει να φάει το κεφάλι του/της ας κοπιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να γίνει πιο εγωιστής/εγωίστρια από έναν/μια Καρκίνο και να πετάει παγάκια εκεί που μέχρι χθες μοίραζε φιλιά και χάδια. Από σήμερα σου είτε σου προσφέρουν (σύντροφος/φίλοι/συγγενείς) όσα προσφέρεις, είτε αδιαφορείς. Και φυσικά, έτσι σʼ αρέσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αυτές τις μέρες είναι εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν μέσα στο σπίτι σου ή τον εργασιακό σου χώρο συζητήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σου ή προς τα που οδεύει η συνεργασία σου αντίστοιχα. Σκέψεις, διλλήματα, ανέκφραστα παράπονα. Απʼ όλα έχει το μενού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μπορείς να αφήσεις όλους τους γύρω σου να προσπαθούν να βρουν τρόπους να περάσουν όμορφα ξοδεύοντας χρήματα και χρόνο και φυσικά προσθέτοντας κι άλλο άγχος στη κούτρα τους. Ξέρεις πως ακόμη υπάρχουν φίλοι/ες στη ζωή σου που μπορείς να περάσεις καλά στην ακριβή τους παρέα. Κι έτσι σʼ αρέσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το ξέρω πως μισείς τους εγωιστές/τις εγωίστριες. Όμως πρέπει να παραδεχτείς πως σε περιστάσεις όπου εσύ σκοντάφτεις ή σκαλώνεις εξαιτίας της έμφυτης ευγένειας σου, εκείνοι/ες ξεφεύγουν με την ευκινησία δελφινιού. Συμβουλή για σήμερα: επέτρεψε στον εαυτό σου λίγο περισσότερο εγωισμό - μπορεί στο τέλος της μέρας να σε κουράσει αυτός ο ρόλος, όμως θα έχεις προστατέψει τον εαυτό σου από περιττή συναισθηματική ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

«Εγώ αποφασίζω, εγώ ορίζω, εγώ επιλέγω!», να ποια είναι τα τρία ρήματα των επόμενων ημερών! Γιατί αρκετά υποχώρησες, προβληματίστηκες και ασχολήθηκες με προβλήματα άλλων αυτές τις μέρες. Γιατί στη τελική έτσι σʼ αρέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν το μυαλό τρέχει στον αυτόματο πιλότο ξεστομίζεις αλήθειες που πληγώνουν, κάνεις σκέψεις που πυροβολούν στο ψαχνό των συναισθημάτων των γύρω σου, παγώνεις κάθε τρυφερή αντίδραση. Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Δεν αισθάνεσαι καμία ενοχή μέρες σαν κι αυτή που λειτουργείς έτσι…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μερικές φορές κανείς τον τρόπο σκέψης σου και τις ιδέες σου τοτέμ που πρέπει οι κοντινοί σου άνθρωποι να προσκυνούν αν θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου. Αν λειτουργείς σήμερα με τέτοιο τρόπο πως περιμένεις: α) να μην φορτίζεις με ένταση όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου ή β) να μην προβάλλεις όλες τις φοβίες σου πάνω στους γύρω σου;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Η απουσία (ενός/μιας συντρόφου) είναι τραύμα – κανείς/καμιά Ιχθύς δεν θα διαφωνήσει. Μερικές φορές μάλιστα νομίζεις ότι το έχεις επουλώσει ενώ στην πραγματικότητα έχει γίνει μια κρυφή πληγή. Αν τις επόμενες μέρες ανακαλύψεις πως έχεις ένα τέτοιο κι εσύ, μην πέσεις πάλι στα Τάρταρα αλλά κάνε το τραύμα καύσιμο, την απουσία όχημα και ξεκίνα από την αρχή να βρεις αυτό που σου αξίζει (ή να το ξανακερδίσεις)