Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτη ενημέρωση: Φούσκωσαν τα ρέματα στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου

 Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε όσους κινούνται στα χωριά Ν.Τίρυνθα, Αργολικό, Ν.Ροεινό και Παναρίτι. Το ρέμα του Ραμαντάνι και αλλά μικρότερα ρέματα κατεβάζουν πολύ νερό από νωρίς σήμερα το πρωί και ολόκληρος ο μηχανισμός του δήμου Ναυπλιέων και ο ίδιος ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.



Στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς η αστυνομία και η πυροσβεστική εκλεισε την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα, στην Αγία Κυριακή (Μπουνέικα), στον δρόμο Ν.Τίρυνθας προς Ν.Ροεινό, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους στην γέφυρα του Ραμαντάνι στις φυλακές καθώς εκεί στενεύει το ρέμα και στην εκβολή του ποταμού στην παραλιακή.

Ακόμη πρόβλημα υπάρχει και με το ρέμα του Παναριτίου που περνά μέσα από το Αργολικό και στα σημεία υπάρχουν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που έχουν τοποθετήσει ειδική σήμανση στα επικίνδυνα σημεία.

Προτεραιότητα της αστυνομιας ειναι να μην χαθεί ανθρώπινη ζωή γιαυτό έχει κλείσει  τους δρόμους που περνάνε μέσα από τα ρέματα ώστε να μην παρασυρθεί κάποιο αυτοκίνητο.

Επίσης ένα υπόγειο σπιτιού πλημμύρισε στο Δρέπανο αλλά όχι από κάποιο ποτάμι αλλά από διαρροή σωλήνας.