Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Group Therapy για Κριούς: «Έχω δικαίωμα να αλλάξω απόψεις και στάση απέναντι σε όλους και όλα χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό!». Επαναλαμβάνεις ανά είκοσι λεπτά για όσο χρειάζεται ώσπου να αποτυπωθεί. Μετά το λες με θράσος σε όποιον/α συνάδελφο τραβάει ζόρια μαζί σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις. Και όταν οι υποχρεώσεις πατάνε γκάζι οφείλεις να ακολουθείς είτε σʼ αρέσει, είτε όχι! Βιταμίνες πριν ξεκινήσεις τη μέρα να πάρεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Είναι να μην αναδυθεί στην επιφάνεια ο εργασιομανής εαυτός σου. Πάλι για υπερωρίες σε βλέπω, είτε εργάζεσαι, είτε σπουδάζεις. Όχι ότι σε νοιάζει και πολύ... Οι καλύτερες ώρες της νύχτας είναι λίγο πριν το ξημέρωμα, σωστά; Σωστά...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αν ρωτούσες έναν Καρκίνο «Τι χρειάζεσαι για να σε κρατήσει όρθιο/α στα δύσκολα; Αγάπη ή καθαρό μυαλό;», 9 στους 10 θα απαντούσαν «Αγάπη!». Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως όταν αρχίζει η αγάπη ξεκινούν και οι δυσκολίες (φοβίες, ανασφάλειες) για εσένα. Πάμε πάλι! Τι χρειάζεσαι στα δύσκολα είπαμε;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Ναι, γιατρέ μου το ξέρω πως αν δω τα πράγματα απόλυτα λογικά και τετράγωνα, δεν αξίζει να μαραζώνω για τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Όμως η καρδιά μου γιατρέ μου… Ξέρετε… Δεν μιλάει ίδια γλώσσα με τον εγκέφαλο μου!»… Λέοντες, σε διχασμό σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όσο παραμένεις προσηλωμένος/η σε επαγγελματικούς στόχους, στην αναμόρφωση της ζωής σου, στην εξασφάλιση του μέλλοντος σου, τόσο περισσότερο χρόνο σπαταλάς μακριά από ανθρώπους (φίλους, σύντροφο, εραστή, κάποιον/α που η καρδιά του/της σκιρτάει για εσένα) που αντλούν ευτυχία από την παρουσία σου. Εκείνοι/ες δείχνουν κατανόηση, εσύ θα κάνεις καμιά παραχώρηση χρόνου γιʼ αυτούς/ες;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, προσπάθησε σήμερα να κατευθύνεις το υπερδραστήριο μυαλό σου προς την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στη δουλειά και μην αναλωθείς σε χαζοσυζήτησεις ή/και άγονες διαμάχες με συναδέλφους στη δουλειά σου. Κρίμα δεν είναι να χαραμίζεις το χρόνο σου για ξεροκέφαλους ανθρώπους;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι απʼ αυτές τις μέρες που αν ακούσεις ακόμη μια φορά μια από τις φράσεις «Όλα θα πάνε καλά, έχε πίστη!» ή «Μην τρελαίνεσαι, θα δεις όλα θα φτιάξουν!», μα τω Θεώ, τον Αλλάχ, το Βούδα και όλο το δωδεκάθεο, θα γίνεις κανίβαλος και θα δαγκώσεις λαρύγγια! Ε μα πια!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

«Δεν θα αφήσω κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη καλή μου διάθεση!» ξεφώνιζε προχθές μια φίλη Τοξότης στο τηλέφωνο, μετά από ακόμη μια μέρα στη δουλειά, που όλοι έμοιαζαν να έχουν βάλει στόχο πώς να εξαφανίσουν την λάμψη από τα μάτια της. Αν κάτι σε αρρωσταίνει αυτές τις μέρες είναι πως κανείς δεν φαίνεται να πιστεύει πια στην ευτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όσο περισσότερο βλέπεις γύρω σου φίλους/ες, συναδέλφους ή μέλη της οικογένειας σου να πέφτουν σε μια άμοιρη και άτολμη κατάσταση ύπαρξης εξαιτίας των προβλημάτων τους, τόσο περισσότερο τα παίρνεις στο κρανίο μαζί τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που οι επαγγελματικοί σου στόχοι μοιάζουν να απομακρύνονται σε αστρονομικές αποστάσεις και το μόνο που μένει είναι αυτό το τεράστιο ψυχολογικό βάρος της εργασιακής σου ρουτίνας. Αν είναι να εκραγείς, μην δώσεις σε κανένα/καμία τη χαρά να σε κοιτάζει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Στον πυρήνα όλων σου των επιδιώξεων (επαγγελματικών ή ερωτικών) βρίσκεται η ακαταμάχητη ανάγκη σου να αποδείξεις πως τίποτα δεν είναι απίθανο ή ακατόρθωτο, αν μαζί με τον ιδρώτα αναμίξεις και λίγη αγάπη. Σήμερα λοιπόν φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου πως η μοναξιά υποφέρεται, όμως το να κάνεις έκπτωση από αυτό το πιστεύω σου, όχι!