Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αν βρεθείς σήμερα σε μια λεκτική διαμάχη, αντί να διαρρηγνύεις τα ιμάτια σου πως έχεις δίκιο, κάτσε κι άκουσε την αντίθετη άποψη. Αν ανακαλύψεις πως είναι αβάσιμη ή αδύναμη, μετά κάνε ό,τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν φημίζεσαι ότι είσαι από τα ζώδια που περπατούν ψάχνοντας για καβγά αλλά μα τω Θεώ, όταν σε πιάνει το πείσμα και η ξεροκεφαλιά σου δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Τι έγινε; Ξύπνησες στραβά;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, όλοι γνωρίζουμε πως η γλώσσα σου μπορεί να γίνει πιο καυστική και από καθαρό υδροχλωρικό οξύ. Οπότε σήμερα μην κάνεις μόστρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα γιατί κάτι που ξεκινά σαν αστείο μπορεί να καταλήξει σε αγώνα πυγμαχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ας κάνουμε μια διάκριση (ναι, από αυτές που σιχαίνεσαι): Υπάρχει ο γνήσιος ρομαντισμός και ο νοσηρός. Ο πρώτος είναι μια πραγματικότητα που ζεις όταν υπάρχει ο/η Άλλος/η που σε αγγίζει, σου μιλάει, σε προστατεύει, σου χαρίζει ηδονή. Ο τελευταίος είναι η φαντασίωση πως θα εμφανιστεί σαν κεραυνός εν αιθρία εκείνος/εκείνη που θα εκπληρώνει τα προηγούμενα. Καρκίνε, αξίζει να προσπαθείς στην πραγματικότητα και ας αποτύχεις (και πληγωθείς), παρά να απέχεις από αυτή.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ένας/Μια ευέξαπτος/η και απόλυτα τσαντισμένος/η Λέοντας μπορεί να γίνει αφόρητα ενοχλητικός/η για τους γύρω του/της αλλά και τόσο αφόρητα sexy. Τώρα κατάρα δεν το λες, αλλά ούτε και ευλογία είναι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

E-mail φίλου Παρθένου που παρέλαβα χθες: «Stardome, αναρωτιέμαι συχνά αν είμαι υπερβολικά απαιτητικός από τον έρωτα και, εκβιάζοντας την αγάπη του Άλλου, αδυνατώ να διατηρήσω ανέπαφα τα όρια του εαυτού μου. Μήπως το μόνο που μου αξίζει είναι μια αψεγάδιαστη και επιτυχημένη κοινωνική περσόνα;». Παρθένε, το μόνο σου λάθος είναι πως οι παρυφές της αγάπης σου βρίσκονται στα άστρα, ενώ οι άνθρωποι περπατούν στη γη. Αλλά θα μάθεις να προστατεύεσαι με τον καιρό. Μαθαίνεις γρήγορα έτσι κι αλλιώς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, είναι γνωστό πως νιώθεις σαν τρέχεις σε μαραθώνιο με ρυθμούς σπρίντερ και το μόνο που θες σήμερα είναι να χαλαρώσεις με καλή παρέα, χωρίς σκοτούρες και αν σου φέρει κι ένας άνθρωπος τον καφέ στο κρεβάτι μπορεί να κλάψεις από τη συγκίνηση. Με όλες μου τις ευχές...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από τις μέρες εκείνες που καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο προτέρημα είναι να γνωρίζεις απʼ έξω και ανακατωτά όλες τις εξόδους κινδύνου από το κτίριο της δουλειάς σου. Ξέρεις από πού να ξεφύγεις αν δεν αντέξεις και χιμήξεις στον προϊστάμενο/ σου απαιτώντας αίμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, σήμερα το σώμα είναι πρόθυμο αλλά το μυαλό ανέτοιμο ν' ακολουθήσει τους επαγγελματικούς ρυθμούς της ημέρας. Και τι κάνεις σʼ αυτή την περίπτωση; Μένεις συνεπής στις συμβατικές σου υποχρεώσεις και δεν αποτολμάς σημαντικές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Το σεξ είναι πιο απολαυστικό μετά από ένα καυγά. Αυτό μπορούν να το φανταστούν ακόμη κι οι παρθένοι (όχι το ζώδιο προφανώς…). Όμως αν πας να το χρησιμοποιήσεις σαν αντιπερισπασμό για να κρυφτείς πίσω από τα αληθινά προβλήματα της σχέσης, είναι το λιγότερο κοτσάνα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είσαι παραδομένος/η σε μια ερωτική αγκαλιά, μπροστά σε μια ειδυλλιακή παραλία κάπου στη μέση του πουθενά! Όμως το ιδανικό δεν υπάρχει στη ζωή. Άρα δούλευε και μην μιλάς πολύ!