Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν περηφάνια, δεν έχουν κάτι να πουν ή να συνεισφέρουν - το μόνο που κάνουν είναι να σχολιάζουν και να το παίζουν έξυπνοι. Ε σ' αυτούς/ες είναι που σήμερα δείχνεις μηδενική ανοχή. Κι είναι και μπόλικοι/ες πανάθεμα τους/τις!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν έχεις αναβάλει εδώ και καιρό ξεκαθαρίσματα σε μερικές σχέσεις ή επαγγελματικές σου συνεργασίες σήμερα είναι η μέρα για να το επιχειρήσεις! Δεν θέλει σκέψη, δράση θέλει Ταύρε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Προφανώς και θα εμπλακείς σήμερα σε διαφωνίες ή συζητήσεις με πολλούς/ες εκεί έξω. Φυσικά και μερικές φορές ο εκνευρισμός σου θα ξεχειλίζει, αλλά διάολε, τουλάχιστον αισθάνεσαι ζωντανός/η κοινωνικά κι αυτό σε γεμίζει με τόση διάθεση στο τέλος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τελειώσαμε από σήμερα με την γκρίνια. Ή μάλλον πιο σωστά, σε κούρασε ν' ακούς την γκρίνια των γύρω σου και να μπαίνεις σε ανούσιες συζητήσεις που σε αποδιοργανώνουν. Όποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από τη ζωή του καλά θα κάνει να μην σου φορτώνει κι εσένα προβληματισμούς που δεν είναι δικοί σου. Εσύ πηγαίνεις παρακάτω πια. Τέλος!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ζωντανός/η, έτοιμος/η για παιχνίδι (με τα μάτια, με το σώμα, με το μυαλό...) και με διάθεση που λιώνει και παγόβουνο. Αχ να ήταν όλες οι μέρες έτσι... (Επίσης μακάρι να μην ήταν όλοι τριγύρω σου τόσο στριφνοί και ξυνισμένοι για να μπορούσες να το απολαύσεις.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ένας/Μια Παρθένος ξέρει ενστικτωδώς να αμύνεται και να υπομένει. Όμως όταν πάρεις έναν/μια μετρ της άμυνας και του προσδώσεις και επιθετικές αρετές έχεις την τέλεια μηχανή πολέμου. Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση να επιβληθείς άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά στον εργασιακό σου χώρο για να μην σε πρήζουν μέσα στην εβδομάδα. Και θα το πετύχεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι από αυτές τις μέρες που καταλαβαίνεις πόσα κόμπλεξ κουβαλάει ο κόσμος γύρω σου. Φυσικά και είσαι πολύ πιο έξυπνος/η από πολλούς/ες που βρίσκονται σε μεγαλύτερη θέση (επαγγελματικά ή κοινωνικά) από εσένα, όμως αντί να εκμεταλλευθούν την παρουσία σου στη ζωή τους, κάθονται και σε ψέγουν. Ρε δεν πάνε να...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Να πάνε στο διάβολο και τα λεφτά και η αγωνία για το αύριο! Σιγά μην χάσεις και τον ύπνο σου και την υγεία σου για να αγχώνεσαι για κάτι που είναι προγραμματισμένοι να αγαπάνε οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι! Στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις πώς να συντηρείσαι και να επιβιώνεις όταν αυτοί τα βλέπουν όλα σκούρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές φορές δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ξυπνάς με περίσσευμα ενέργειας στον κινητήρα σου. Ειδικά όταν τις προηγούμενες μέρες έχεις περάσει από μια φάση άρνησης/αντίδρασης/τάσεων φυγής από την ρουτίνα σου. Γιατί; Μα γιατί έρχεσαι και ξεσπάς με τον χειρότερο τρόπο στους πιο ακατάλληλους ανθρώπους. Πρόσεχε σε παρακαλώ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Το ιδανικό θα ήταν να μην υπήρχαν αστάθμητοι παράγοντες και κάθε φορά που σχεδίαζες κάτι να το πετύχαινες και να ήταν όλοι/ες πανευτυχείς και εσύ χωρίς προβληματισμούς και φόβους αποτυχίας. Τώρα όμως που ξέρεις πως αυτό δεν γίνεται (ειδικά στην κοινωνική σου ζωή), δεν είναι αυτός ο λόγος για να παρατάς τα όπλα στο έδαφος. Από πότε οι Αιγόκεροι άρχισαν να τρέμουν τις δυσκολίες;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κάθε φορά, σε κάθε σχέδιο και κάθε όνειρο για το μέλλον, υπάρχει μια μικρή φωνούλα στο κεφάλι κάθε Υδροχόου που του λέει "Δεν μπορείς να κερδίσεις!". Είναι αυτή η ίδια φωνή που θα γίνει το καύσιμο για να πετύχει, αλλά τις μέρες που υπερισχύει (σαν τη σημερινή) αισθάνεσαι λες και σ' έχουν πετάξει σ' ένα λευκό κελί. Και θες να αποδράσεις! Να δραπετεύσεις! Ή μπορείς να περιμένεις μέχρι ν' ανοίξει η πόρτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στο πολεμάω και το καταστρέφω: η υπομονή. Τι επιλέγεις λοιπόν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Γιατί βάζεις σαν όριο της επιτυχίας την τελειότητα που δεν ανήκει σ' αυτή τη ζωή, τη ρεαλιστική και γεμάτη λάθη; Γιατί τελικά, μέρες σαν τη σημερινή, μπορείς να συγχωρείς όλο το σύμπαν για τις αδυναμίες του εκτός από εσένα; Και μην μου πεις "Γιατί έτσι είμαι εγώ!" ή "Γιατί είμαι παράλογος/η!". Αν όντως για εσένα το αγαπώ σημαίνει συγχωρώ, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Στερείς την αγάπη από τον εαυτό σου μόνος/η σου έτσι όπως συμπεριφέρεσαι.