Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Kim Kardashian: "Έχω ψωρίαση και το solarium με βοηθάει!"

Με την δήλωσή της αυτή η Kim Kardashian ανέβηκε και δέκα σκαλιά στην εκτίμησή μου! Γιατί μίλησε ανοιχτά για ένα θέμα taboo, την ψωρίαση.
Βέβαια, το tip που έδωσε ήταν εντελώς λάθος και θα σου πω μετά γιατί.

Το story είναι το εξής: Οι αδερφές Kardashian κυκλοφορούν μέσα στον Απρίλιο μια ολοκληρωμένη σειρά self tan με τίτλο Kardashian Sun Kissed. Η σειρά αποτελείται από πέντε προϊόντα που κοστίζουν από 12.99 δολάρια μέχρι 19.99. Πρόκειται για ένα σύστημα που βασίζεται σε τρία βήματα: απολέπιση ή ένα προϊόν που εντείνει το μαύρισμα, το self tan και ένα προϊόν που βοηθά το μαύρισμα να διατηρηθεί περισσότερο.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες η Kim ανέβασε και photo της στο Instagram για να μας δείξει τα αποτελέσματα της χρήσης του προϊόντος. Τα οποία είναι αυτά...



PS: Μην ψάξεις να βρεις τα προϊόντα! Δεν θα έρθουν εδώ και από μια πρόχειρη έρευνα δεν κατάφερα να τα βρω online για να τα παραγγείλω!

Στο πλαίσιο του promo της νέας σειράς η Kim μίλησε στο WWD είπε μεταξύ άλλων και για την ψωρίαση: "Μου αρέσει το μαύρισμα γιατί έχω ψωρίαση και ειδικά το solarium βοηθάει πολύ". Ωστόσο, το National Psoriasis Foundation (ναι, στην Αμερική έχουν και από αυτό!), έχει αντίθετη γνώμη: λένε ότι στα περισσότερα κέντρα solarium χρησιμοποιούν φως UVA και όχι UVB που βοηθά στην αντιμετώπιση της ψωρίασης.