Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Πανελλήνιες νίκες για τον Ανδρέα Δελή

  Δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες πέτυχε ο Ανδρέας Δελής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο Μαραθώνα.

Πιο αναλυτικά, ο Ανδρέας έκανε ένα πάρα πολύ καλό τουρνουά και πέτυχε σπουδαιές νίκες, οι οποίες του έδωσαν την ΠΡΩΤΗ θέση στα ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ και την ΤΡΙΤΗ θέση στα ΜΟΝΑ!
Μάλιστα για να φτάσει στα ημιτελικά κατάφερε να αποκλείσει το νούμερο 1 του ταμπλό Στέφανο Σχοινά (Α.Ο.Α. ΦΙΛΟΘΕΗΣ) με 2-0 σετ (64,75). Στα ημιτελικά δεν κατάφερε να πάρει το εισητήριο για τον τελικό, αφού έχασε από τον Αλέξανδρο Κάλντγουελ (Α.Κ.Α. ΜΑΡΑΘΩΝΑ) με 2-0 σετ (62,63), ο οποίος στην συνέχεια αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος. Ωστόσο στον μικρό τελικό πήρε την νίκη που τον ανέβασε στο βάθρο των νικητών, καθώς επικράτησε του Μιχάλη Καζαντζή (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) με 2-0 σετ (62, 61) και έγινε Τρίτος Πανελληνιονίκης. 
Στα Μικτά Διπλά έχοντας για συμπαίκτρια την Χαρίκλεια Σταμπουλή (Ο.Α. ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επικρατώντας στον τελικό των Κάλντγουελ Αλ.& Κουκουβιτάκη Ελένη (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ).
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε οτι ο Ανδρέας έκλεισε επιτυχημένα ένα πολύ δύσκολο και κουραστικό δεκαπενθήμερο με συμμετοχή σε 3 συνολικά διοργανώσεις. Ειδικότερα, συμμετείχε σε 2 ITF JUNIOR, στην Κέρκυρα και στην Πρέβεζα, και φυσικά στο Πανελλήνιο.Μάλιστα, στo ITF JUNIOR PREVEZA CUP πέρασε στον δεύτερο γύρο του Κυρίως Ταμπλό, αλλά υποχρεώθηκε να αποσυρθεί προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο που συνέπεφτε χρονικά. 
Ο ΡΗΓΑΣ Α.Ο.Α.Α και το Athlisis Tennis Club συγχαίρουν δημόσια τον Ανδρέα Δελή ακόμα μια φορά, για τις Πανελλήνιες Νίκες του, του εύχονται καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη και φυσικά τον ευχαριστούν για το γεγονός ότι όπου και όποτε αγωνίζεται εκπροσωπεί με τον καλύτερο τρόπο τα χρώματα του ομίλου μας . Επιπλέον, συγχαίρουν τους γονείς του Ανδρέα για τις προσπάθειές τους και τους ευχαριστούν για την στήριξή τους στον όμιλο.