Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση Κουράτολο - (Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη)





















 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε (μέσω facebook!!!) η διοικηση του Παναργειακού για την οριστική αποχώρηση των Ιταλών επενδυτών, όπως ακριβως αναφέρει. Εμείς θα λέγαμε ποιο σωστά τους φερόμενους ως επενδύτες, γιατί δεν έβαλαν μέχρι την στιγμή της αποχώρησης τους ούτε ένα ευρώ. 
Δελτίο τύπου Παναργειακός Α.Π.Ο.15/7/2014
"Η διοίκηση του Παναργειακού Α.Π.Ο.ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τους Ιταλούς επενδυτές διεκόπη οριστικά κατόπιν τούτου ,το σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου για λόγους ευθιξίας, θέτει τις παραιτήσεις τους στην διάθεση της Γενικής Συνέλευσης ,που ορίζεται την Δευτέρα στις 21/7/2014 και ώρα 20:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του νέου Δημαρχείου, επί της Καποδιστρίου."
---------------------------------------------------------------------------------------------
Κατάφεραν και έγραψαν τρεις όλες και όλες γραμμές, για αυτό το τεράστιο φιάσκο, τον διασυρμό της ομάδας και την κατάσταση που έφεραν τον ιστορικό σύλλογο, ενώ ήταν λαλίστατοι όταν παρουσίαζαν τους σωτήρες του Παναργειακού την ώρα που όλοι τους έλεγαν πως πρόκειται για "φούσκα"!!!
Η συνεδρίαση αναμένεται να είναι θυελλώδης, αλλά εκείνο που προέχει ειναι η συνέχιση της πορείας του Παναργειακού. Όσο για τους ανθρώπους που ευθύνονται για αυτή την τραγελαφική κατάσταση, όλοι τους γνωρίζουν και καταγράφονται στην ιστορία ως μοναδικοί υπευθυνοι για την από δω και πέρα πορεία την ιστορικής ομάδας του Άργους που προϊονίζεται με μεγάλα προλήματα και ειναι ακόμα άγνωστη ακόμα και η κάθοδος της στο πρωτάθλημα!