Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

"Άλλη Πρόταση" για έκθεση φωτογραφίας στις βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων του Δήμου Ναυπλιέων

 Η δημοτική παράταξη του Δήμου Ναυπλιέων “ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ’’ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να στηρίξουν την πρότασή της για αναβάθμιση των βιτρινών των ξενοίκιαστων καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ξεκινώντας πιλοτικά απ’ το Ναύπλιο και την οδό Πλαπούτα, όπου έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα στην εμπορικότητά της λόγω της οικονομικής κρίσης των τελευταίων ετών να επικοινωνήσουν στα τηλ. 6944893544 και 6977222151 με τους Γιάννη Ρεκούμη και Θάνο Καλούση αντίστοιχα, ώστε να βοηθήσουν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.
Πιο συγκεκριμένα η πρόταση αναβάθμισης είναι να τοποθετηθούν αντίγραφα από παλαιές φωτογραφίες του Ναυπλίου πάνω στις βιτρίνες των ξενοίκιαστων καταστημάτων, ώστε να λειτουργήσει αρχικά η οδός Πλαπούτα, αλλά και σταδιακά ολόκληρος ο Δήμος ως μια μεγάλη έκθεση φωτογραφίας και να αναβαθμιστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο η ευρύτερη περιοχή, αφού με την κατάλληλη προβολή, θα μπορούσε το γεγονός αυτό να προσελκύσει επισκέπτες από άλλες περιοχές που με τη σειρά τους θα ενίσχυαν και τα υπόλοιπα εν λειτουργία καταστήματα του Δήμου.

Χρειάζεται όμως και η συνεργασία των ιδιοκτητών των ξενοίκιαστων καταστημάτων οι οποίοι θα πρέπει να επιτρέψουν την επίσκεψη των εθελοντών στα καταστήματά τους ώστε να καθαριστούν οι υαλοπίνακες και να τοποθετηθούν οι φωτογραφίες. Επίσης η οικονομική στήριξη με τη μορφή χορηγίας από τα υπόλοιπα εν λειτουργία καταστήματα κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου να στηριχτεί οικονομικά το όλο εγχείρημα και κατ’αυτόν τον τρόπο να προβληθούν και οι υγιείς επιχειρήσεις του Δήμου Ναυπλιέων.