Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

10 συνολικά οι τραυματίες από το τροχαίο στα Λευκάκια - Σοβαρά 9χρονο αγόρι με κρανιογκεφαλικές κακώσεις





















  Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, που έγινε στις 11:10 το πρωί, στην διασταυρωση Λευκάκια - Δρέπανο στο Ναυπλίο, είχε δέκα συνολικά τραυματίες, από τους οποίους πέντε μικρά παιδιά, που μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην Αθήνα στο νοσοκομείο Αγία Σοφία. Το ατύχημα έγινε όταν νεαρό ζευγάρι Γερμανών που επέβαιναν στο ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει προσπέραση με αποτελεσμα την μετωπική σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε παιδιά είναι ηλικίας μεταξύ 9 μηνών και 9 χρονών (3 αγόρια και 2 κορίτσια).
Σύμφωνα με την Αστυνομία ΙΧ στο οποίο επέβαινε νεαρό ζευγάρι Γερμανων επιχείρησε παράνομη προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 3 γυναίκες με τα 5 μικρά παιδιά τους. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, μετατρέποντας τα δύο αυτοκίνητα σε άμορφες μάζες σιδερικών, από τα οποία ανασύρθηκαν τραυματισμένοι οι 10 επιβαίνοντες.

Μεταφορά στην Αθήνα για τα 5 παιδάκια

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε o διοικητής του Νοσοκομείου Διονύσης Στασινόπουλος, τα 5 μικρά παιδιά κρίθηκε σκόπιμο να μταφερθούν για νοσηλεία στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Σε σοβαρότερη κατάσταση απ΄ όλα είναι ένα αγοράκι 9 χρονών, το οποίο φέρει κρανιογκεφαλικές κακώσεις και αναμενόταν χθες να χειρουργηθεί.

Τα άλλα τέσσερα παιδιά, όπως και οι τρεις Ελληνίδες φέρουν ως επί το πλείστον θλαστικά τραύματα και η υγεία τους δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Όσον αφορά στο ζευγάρι των Γερμανών, που επέβαιναν στο δεύτερο ΙΧ, για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου παρέμεινε η Γερμανίδα τουρίστρια.