Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δημητρούλιας: Ήταν παιχνίδι χωρίς επιστροφή





















 Στην προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην «καλύτερη επίθεση της Ελλάδας» στάθηκε ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας, μετά την ισοφάριση της ομάδας του σε 1-1 στην σειρά των τελικών της Α1 χάντμπολ, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για την εισβολή του στο γήπεδο.

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή για εμάς. Επιστρατεύσαμε όλες τις ικανότητες μας απέναντι στην καλύτερη επίθεση που έχουμε αντιμετωπίσει στην Ελλάδα. Δείξαμε μεγάλη ενέργεια και πάθος. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την εισβολή μου στο γήπεδο, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Νόμιζα ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι και ήθελα να προστατέψω τον νεαρό αθλητή μου».

Νίκος Σαμαράς (δεξιός εξτρέμ Διομήδη): «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν αυτή την νίκη ψυχολογικά. Ήταν ένα ματς δίχως αύριο και δείξαμε την ικανότητα μας. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο στην έδρα της ΑΕΚ».

Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Πολύ κακό ματς, πολλά νεύρα και καθόλου καθαρό μυαλό. Δίκαιη η νίκη του Διομήδη. Εμείς βγάλαμε πολύ εκνευρισμό, πράγμα αδικαιολόγητο για την εμπειρία και το επίπεδο της ομάδας. Ο τίτλος θα κριθεί στο 3ο ματς, όπως και πέρσι».

Σάββας Καρυπίδης (δεξιός εξτρέμ ΑΕΚ): «Είχαμε μία κακή ημέρα. Δικαιούμαστε σαν ομάδα να μην παίξουμε καλά σε ένα ματς. Υπήρχαν πολλά νεύρα που μας βγήκαν σε κακό. Ο Διομήδης το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε δίκαια. Τώρα πρέπει να συνέλθουμε και να παίξουμε για τον τίτλο την Παρασκευή που είναι μονόδρμος».