Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το να ανοίξεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου ή/και τους συνεργάτες σου ισοδυναμεί με εκδήλωση αυτοκαταστροφικών τάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για να παραμένεις δραστήριος/α και περίεργος/η (σαν να λέμε να έχεις ζωντάνια!) πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Αν το πάρεις απόφαση να μην αναλώσεις πάλι όλη τη φαιά σου ουσία στα προβλήματα του εργασιακού σου χώρου, αυτή θα έρθει φυσικά και θα σε τυλίξει σαν θερμό κύμα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, ποιος θα το έλεγε πως θα έφτανες επιτέλους στο σημείο να μην πιστεύεις πως ένας/μια ερωτικός/η σύντροφος μπορεί να σε σώσει από τις δυσκολίες της ζωής. Σήμερα θα νοσταλγείς ίσως τις εποχές που πίστευες στα παραμύθια, όμως μέσα σου ξέρεις πως η στροφή σου στο ρεαλισμό είναι για το καλό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Καθώς θα προχωρά η μέρα θα νιώθεις προοδευτικό όλο και πιο κοινωνικός/η και εξωστρεφής. Από την άλλη πότε ήταν η κοινωνικότητα φάρμακο για την συναισθηματική σου πείνα; Ακριβώς. Ποτέ. Α, και αν είσαι σε σχέση φυλάξου από τις εντάσεις σήμερα. Δεν το έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, μέρες σαν τη σημερινή δεν έχει καμία σημασία η ασφάλεια κι ηρεμία που σου προσφέρει η σταθερή καθημερινή σου ρουτίνα. Όταν γεννιούνται σκέψεις για μελλοντικά σχέδια περνάς από μίνι κρίσεις. Γιατί; Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως για να κάνεις όνειρα, μάλλον δεν αντλείς ευχαρίστηση από την πραγματικότητα σου ως έχει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, να αγχωθείς περισσότερο για την οικονομική σου κατάσταση καταλαβαίνεις πως δεν έχει καμία σημασία πλέον. Να αναλύσεις περισσότερο την πολυπλοκότητα της ερωτικής σου ζωής (θέλεις ή δεν θέλεις, είναι όλα στο μυαλό σου ή όντως ενδιαφέρεται για εσένα) επίσης δεν οδηγεί πουθενά. Υπό αυτό το πρίσμα, μια χαρά ιδέα δεν είναι νʼ αφιερώσεις τη μέρα σου σε φίλους/ες και τη δουλειά σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Απολογισμός σχέσεων, συνεργασιών, στόχων, εκκρεμοτήτων. Τις επόμενες μέρες δημιούργησε εξασφάλισε ελεύθερο χρόνο, χώρο και διάθεση για να σκεφτείς. Κλείνεις κινητά, βάζεις την αγαπημένη σου μουσική και καλμάρεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογής σήμερα. Ή που θα αφοσιωθείς πλήρως στην ρουτίνα σου και θα δουλέψεις σαν να είχες δύο ζευγάρια χέρια και τρεις εγκεφάλους ή που θα σε γραπώσει μια τέτοια διάθεση να τα βροντήξεις όλα και να μετακομίσεις στις νήσους του Πάσχα (κι ακόμη πιο πέρα μη σου πω) που κινδυνεύεις όντως να το κανείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις... Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι επόμενες μέρες θα αποτελέσουν μάλλον για πολλούς/ές Υδροχόους την αφετηρία για μια ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Σαν να χαλαρώνει η χρόνια επιθετικότητα σου απέναντι σε φίλους, συνεργάτες ή και την ίδια σου την οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Από το απόθεμα προσωπικοτήτων και συμπεριφορών που έχεις διαθέσιμες προτείνω τα εξής: 1) Το πρωί βγάλε στην επιφάνεια την πιο εγκεφαλική, επικοινωνιακή και κοσμική περσόνα διαθέτεις. 2) Προς το βράδυ γίνε ο γνώριμος, ευαίσθητος, «θέλω μόνο μια αγκαλιά» εσύ. Έτσι για να έχουμε ποικιλία! (Αυστηρή προειδοποίηση: Μην τα αντιστρέψεις!)