Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΜΑΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, η μέρα ξεκινάει με γκάζια στη δουλειά (ή με ακόμη πιο έντονη πίεση να βρεις μια)! Και ναι, δεν είναι ιδέα σου, σε έχει πιάσει πάλι η τρέλα ν' αλλάξεις πόλη, χώρα, ταυτότητα, διαβατήριο...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορεί η συνήθεια να γίνει ικανοποίηση; Μπορεί η καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο να μην φθείρεται; Μόνο ένας/μια Ταύρος πολεμά συστηματικά για αυτούς τους στόχους στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Και ναι, μέρες σαν τη σημερινή you feel good about it!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σήμερα δεν σηκώνεις, όχι μύγα, ούτε ψύλλο στο σπαθί σου. Κάτι η ρουτίνα, κάτι κι αυτός ο εγκλωβισμένος τσαμπουκάς… ε άνθρωπος είσαι κι εσύ, θα (ξε)σπάσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, όταν διαφωνείς με κάποιον/α μπορείς με ευκολία να μεταμορφωθείς σ' έναν οργισμένο ομιλητή/μια οργισμένη ομιλήτρια που κατακεραυνώνει με φανατισμό την αντίθετη άποψη. Θυμήσου όμως σε παρακαλώ πως μέχρι χθες ένας/μια φίλος/η ή σύντροφος σε μαγνήτιζε ακριβώς επειδή διέφερε τόσο πολύ από εσένα...

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα παραδέξου το! Θες να ξοδέψεις χρήματα αυτές τις μέρες. Τα ψάχνεις από εδώ, τα μαζεύεις από εκεί, έκοψες και έναν δύο καφέδες μέσα στην εβδομάδα και κάτι αποταμίευσες! Πάντως αν θες μια συμβουλή, άσε την πιστωτική στο σπίτι. Δεν σε βλέπω να αντιστέκεσαι αυτή τη φορά και μετά θα έχεις δράματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, καθώς για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να δουλέψεις συστηματικά προς την εκπλήρωση μερικών άμεσων στόχων, προφανώς και δεν έχεις χρόνο ν' ασχοληθείς τόσο εντατικά με αγάπες κι έρωτες. Εντάξει, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο διπλωματικός/η στο πως το θέτεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Επειδή οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα εξαντλούνται γρηγορότερα αυτή την περίοδο πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σώμα από κάθε περιττό καυγά, ένταση, κούραση, ευθύνη. Σύμφωνοι; Δεν σε άκουσα! ΣΥΜΦΩΝΟΙ;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Προσπαθούσα πάνω από 10 λεπτά να πείσω τον εαυτό μου πως πρέπει να σου γράψει για το πόσο ευνοϊκή είναι η μέρα να βγεις με φίλους, να περάσεις καλά, να σχεδιάσετε ίσως καμιά απόδραση σαν παρέα. Αλλά δεν τα κατάφερα… Τίποτα δεν μοιάζει ανεκτό δίχως έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πολλοί/ες Τοξότες αυτές τις μέρες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για να επιφέρουν τις ουσιαστικές αλλαγές που εδώ και καιρό επιθυμούν στους παρακάτω τομείς: 1) στις εργασιακές σχέσεις με τους ανωτέρους και το ξεκαθάρισμα των υποχρεώσεων που εκκρεμούν προς αυτούς, 2) στις οικογενειακές πιέσεις να πάρουν αποφάσεις που δεν εκφράζουν την καρδιά και το μυαλό τους. Μην καθυστερείς τώρα! Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, θυμάσαι τι πάει να πει ελεύθερος χρόνος, κοινωνική ζωή, διασκέδαση, αποχή από τη ρουτίνα, ταξίδι/απόδραση; Για θυμήσου τα άμεσα σε παρακαλώ για το καλό όλων μας και κυρίως το δικό σου!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Το μόνο βέβαιο σήμερα είναι πως έχεις τόση ενέργεια και διάθεση να ολοκληρώνεις όποια δουλειά/συζήτηση/δραστηριότητα αναλαμβάνεις, που μάλλον έχεις ξεχάσει τι σημαίνει «χαλαρώνω». Το ωραίο είναι πως δεν σε πειράζει καθόλου αυτή η ένταση…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, είναι γνωστό πως είσαι αστέρι στο κρυφτό μέσα στις σχέσεις, όμως κρυμμένος/η όπως είσαι ντουλάπα για να μην σε ανακαλύψει ο/η Άλλος/η, μπορεί να ξεχαστείς εκεί για μέρες, μήνες, χρόνια... Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που πρέπει να βγεις από την κρυψώνα σου και να πεις στον/στην Άλλο/η τι σε ενοχλεί, σε φοβίζει, σε εκνευρίζει, ακόμη κι αν οδηγήσει σε συγκρούσεις.