Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 8 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν και στην πορεία της ημέρας θα παραδεχτείς πως θα ήταν τελικά καλύτερο να έμενες στο κρεβάτι και να προσποιούσουν τον/την άρρωστο/η, κι οι δύο μας ξέρουμε πως δεν θα έκανες ποτέ τέτοια ποταπή υποχώρηση. Άρα εμπρός στον πόλεμο της εργασιακής ρουτίνας! We take no prisoners!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δεν πρέπει νʼ αφήσεις τις διαφωνίες με μερικούς συναδέλφους ή/και φίλους να σε μπλοκάρουν επικοινωνιακά. Θα διαπληκτιστείς; Ναι! Θα σου ανάψουν τα λαμπάκια; Πιθανότατα! Αλλά μην πεισμώνεις σαν μωρό για το υπόλοιπο της μέρας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, το συναισθηματικό σου εκκρεμές κινείται με ασύλληπτες ταχύτητες μπρος πίσω - από την υπαρξιακή απογοήτευση ως την ψυχαναγκαστική χαρά και μετά όλο πάλι απʼ την αρχή! Οι πιο αδύναμοι χαρακτήρες θα το ονόμαζαν διαταραχή αλλά για εσένα είναι business as usual, έτσι;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ίσως και να μην βγάζει τελικά νόημα η σημερινή μέρα. Ίσως και να ήταν προτιμότερο να αγνοούσες το ξυπνητήρι και να έμενες στο κρεβάτι. Εκτός κι αν υπάρχει ένας τρόπος ν' αποδράσεις από τη ρουτίνα σήμερα. Να είσαι κάπου μακριά που το βλέμμα ατενίζει ανεμπόδιστα τον ορίζοντα. Αν μπορείς, είσαι από τους/τις τυχερούς/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Από σήμερα το απόγευμα επιτρέπεται να γίνεις: 1) όσο εγωιστής/εγωίστρια σου επιτρέπουν οι περιστάσεις, 2) όσο άμεσος/η έως προκλητικός/η σε αναγκάσουν οι γύρω σου και 3) όσο γοητευτικός/η χρειάζεται για να σφηνωθείς στο μυαλό εκείνου/ης που σε ενδιαφέρει. Νωρίτερα από αυτή την ώρα όμως, μην περιμένεις να έχεις τη διάθεση για ούτε ένα από τα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτές τις μέρες θα αρχίσει να σου γίνεται προφανές πως μπορείς να επικοινωνείς με τα μάτια, με τα αγγίγματα, με μπουνιές και κλωτσιές, με εκσφενδονισμό αντικειμένων ή με σήματα καπνού. Όμως όταν θα πρέπει να μιλήσεις/συζητήσεις με κάποιον/α η ασυνεννοησία μπορεί να σε οδηγήσει στα όρια του μινι εγκεφαλικού…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, είναι εξαιρετικά πιθανό αυτές τις μέρες να επιθυμείς διακαώς να κλειστείς σε ένα σπίτι, με καλούς φίλους για παρέα, delivery και ταινίες ή επιτραπέζια. Είναι αλήθεια πως σε έχει κουράσει η βαβούρα του έξω. Το βασίλειο σου για λίγη περισσότερη ανθρώπινη ζεστασιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Εντάξει μην περιμένεις πως θα διαφέρει πολύ η σημερινή μέρα από τις 3654 που έχουν προηγηθεί στην δουλειά σου. Όμως μπορείς να περιμένεις από σήμερα κιόλας έναν αέρα ανακατατάξεων και διάθεσης αλλαγών στον εργασιακό σου χώρο. Κι οι αλλαγές είναι καλοδεχούμενες αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι όλες τις εξόδους κινδύνου σου ερμητικά κλειστές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, οδηγίες προς ναυτιλλόμενους για σήμερα: 1) μη σκέφτεσαι το παρελθόν (ναι, κυρίως το ερωτικό). Απεταξάμην! 2) Μην περιοριστείς μέσα στο σπίτι ακόμη και αν πρέπει να βγεις μόνος/η σου. Η παρέα θα βρεθεί εκεί... Itʼs a promise!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα, έχεις μια καλή ευκαιρία να αποτολμήσεις μερικές σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στο ξέμπλεγμα της προσωπικής σου ζωής. Πρέπει ήδη να έχεις καταλάβει πως όσο και να περιμένεις, ο χρόνος δεν θα παρουσιάσει μπροστά καμία Σολομώντεια λύση. Κάποιοι/ες πρέπει να κοπούν από τη ζωή σου, ακόμη και αν τους/τις πληγώσεις. Δικαιούνται ειλικρίνεια, δικαιούσαι την ηρεμία σου. Μου ακούγεται σαν καλό deal.