Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 6 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η σημερινές εκρήξεις σου θα είναι ευθέως ανάλογες με το μέγεθος του αισθήματος καταπίεσης που βιώνεις μέσα σε μια σχέση ή από την καθημερινότητα σου. Όσο μεγαλύτερη η καταπίεση, τόσο πιο εμφατική η έκρηξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Οι ερωτευμένοι Ταύροι είναι υπερβολικά/εκστατικά/αναπόδραστα ευτυχείς σήμερα. Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που δεν έχουν λόγο να διαβάζουν αυτό το tip σήμερα. Οι υπόλοιποι; Όχι δεν είναι δυστυχείς! Όμως ελπίζουν τόσο δυνατά για μια αλλαγή, που ονειροπολούν σε συναισθηματικά τοπία χωρίς προσανατολισμό. Και όποιος/α αντέξει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, προσπάθησε να μην είσαι πολύ εριστικός/η σήμερα απέναντι στους δικούς σου ή στον/στην προϊστάμενο/η σου. Το γεγονός πως είσαι πιο εύστροφος/η από εκείνους, δεν καταργεί την διαφορά θέσης ή ηλικίας που σας χωρίζει. Και θα μπεις σε μπελάδες αν το ξεχάσεις αυτό...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, αν πιάσεις τον εαυτό σου να διψά σήμερα για χαζολόγημα, κουβέντα και χαμόγελα είσαι σε καλό δρόμο. Όμως πρόσεξε μην ξεκινήσεις από το χώρο εργασίας σου γιατί δεν σε πληρώνουν για να μιλάς αλλά για να δουλεύεις και θα την φας την παρατήρηση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Αν θέλεις να τα έχεις όλα, πρέπει να εγκαταλείψεις τα πάντα». Μου πήρε χρόνια να καταλάβω τι σημαίνει αυτή η φράση, ώσπου μια φίλη Λέων, όχι πολλές μέρες πριν, μου άνοιξε τα μάτια. Κάθε στιγμή η ευτυχία είναι δίπλα μας και το μόνο που ζητάει είναι να εγκαταλείψουμε το πλαίσιο των προηγούμενων εμπειριών μας, ώστε να ζήσουμε από την αρχή τα πάντα. Λέοντα, όταν κάνεις τη μνήμη απαίτηση, χάνεις την αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μα να θες να σηκώσεις το ακουστικό και να στείλεις με συνοπτικές διαδικασίες στον αγύριστο μερικούς/μερικές δήθεν φίλους/φίλες ή εκείνον/η που παίζει με την καρδιά σου σαν να είναι κομπολόι και να κρατιέσαι είναι τουλάχιστον ψυχοβγαλτικό. Δεν θα σου τη σβουρίσει όπου να ʽναι; Θα σου τη σβουρίσει και θα γίνει χαμός λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Μερικές φορές είναι τόσο εύκολο να τσαντιστείς με κάποιον/α φίλο/η όσο και το να μετρήσεις ως το δέκα χωρίς να κάνεις λάθος. Αυτό συμβαίνει γιατί περιμένεις από αυτούς/ες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σου, αγνοώντας πως ίσως βρίσκονται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Η κακή ιδέα της ημέρας: Αλήθεια τώρα, υπάρχει κάτι που μπορεί να προτείνω εγώ, το οποίο να μην το έχει εξερευνήσει ενδελεχώς το υπερδραστήριο μυαλό σου; Αν μετράει πάντως, μην παρασυρθείς από τον/την προϊστάμενο σου ή κάποιο γονιό που προσπαθεί να σε προσεγγίσει με καλή διάθεση. Άλλα έχει στο μυαλό του/της...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Παρόλη την φιλότιμη προσπάθεια σου εδώ και μήνες να στριμώξεις τα επαγγελματικά σου όνειρα σε κουτάκι σε μέγεθος κονσέρβας, βλέπεις πια πως δεν πετυχαίνει το εγχείρημα. Γεννήθηκες ένας/μια ρομαντικός/η της ζωής. Ζεις για το όνειρο όχι για την εξασφάλιση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, υπάρχουν δύο λάθη που δεν σου συγχωρούνται σήμερα: 1) Να προτιμήσεις τους φίλους σου από χρόνο με τον/την σύντροφό σου ή εκείνον/η που σε ελκύει αυτή την περίοδο. 2) Στην περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει κανείς/καμία ερωτικά να ασχοληθείς αποκλειστικά με τη δουλειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, σήμερα δεν είναι μέρα για να μένεις μέσα ή για να περιορίζεσαι/καταπιέζεσαι και να μην λες αυτό που σκέφτεσαι σε φίλους ή και τον/την σύντροφο σου. Ρε δε πα να προσβάλλονται, βάρα τους εκεί που τους πονάει!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

1) Πρόσεχε την υγεία σου και μην κάνεις απερισκεψίες σήμερα. 2) Αν τσακωθείς με κάποιον/α συνάδελφό σου φρόντισε να μην μείνει στη μέση ο καυγάς για άλλη μέρα. 3) Αν δεχθείς μια επίπληξη για τη δουλειά σου δεν είναι ανάγκη να γυρίσεις σπίτι και να τιμωρήσεις το σώμα σου μη βάζοντας μπουκιά στο στόμα σου!