Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Το μυαλό σου μοιάζει σαν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του πατάει γκάζι όμως έχει μπλοκάρει το χειρόφρενο και τα λάστιχα απλά σπινιάρουν κι έχουν αρχίσει να καίγονται. Η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί αν δεν αποφασίσεις να θέσεις μερικές προτεραιότητες και πρώτα απʼ όλα στη δουλειά! Φτιάξε πρόγραμμα άμεσα γιατί έχεις και μια κοινωνική ζωή να κοιτάξεις στη συνέχεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σε σχέση με χθες δεν έχει προλάβει νʼ αλλάξει ούτε στο ελάχιστο η οικονομική σου κατάσταση. Κι όμως σήμερα ξυπνάς με τέτοια ψυχολογική πίεση και αμφιβολία για την μελλοντική σου ασφάλεια που λες και έχεις φορέσει μια μάσκα τρόμου. Και όλοι ξέρουμε πόσο ευέξαπτος/η είσαι μέρες σαν κι αυτή…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ξέρεις πως είναι οι μέρες με τη Σελήνη στο ζώδιο σου... Η παθητική επιθετικότητα σου πιάνει νέες κορυφές («Μείνετε μακριά μου γιατί ψάχνω αφορμή για να γίνει χαμός») και η ένταση που βάζεις σε ότι κάνεις σε εξαντλεί έως λιποθυμίας («Φυσικά και μπορώ να δουλέψω άλλες 5 ώρες παραπάνω κύριε Διευθυντά!»).

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Αν παρομοίαζε κανείς το σεξ με χορό τότε για εσένα θα ήταν ένας παθιασμένος χορός με τεχνική και ταυτότητα- ένα έργο τέχνης σαν το μπαλέτο ή το φλαμένκο. Πως θα αντιδράσεις λοιπόν τώρα που ελκύεις ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το σεξ σαν σκληρό ροκ; Μπορείς να μοιραστείς ελεύθερα τις εμπειρίες σου μαζί μας (από καθαρά αστρολογικό ενδιαφέρον)...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν έχεις επιλέξει τη σημερινή μέρα για να συζητήσεις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ή να προωθήσεις μερικές ιδέες σου, τότε έχεις πέσει διάνα! Αντίστοιχα καλή συγκυρία αν θέλεις να τρίξεις τα δόντια σε μερικούς συγγενείς που μπλέκουν τα πόδια τους μέσα στο σπίτι σου ή την οικογένεια σου. Α και τα νεύρα, νεύρα. Για να μην ξεχνιόμαστε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι σκληρό καρύδι και πρέπει να το αποδείξεις άμεσα για να ξαναβρεις το χαμόγελο σου! 1) Άμεσα επιχείρηση σκούπα σε μερικές φιλικές σχέσεις. Ρίξε το μήνυμα πως η έξοδος σου πλησιάζει αν δεν αλλάξουν στάση και δεν σε σέβονται λίγο περισσότερο. 2) Κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι συμπεριφορές αξίζει μέσα σε μια σχέση – η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κριτική δεν ανήκουν σʼ αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Καθώς βασανίζεσαι αν πρέπει να επιλέξεις την απόλυτη απομόνωση ή την απόλυτη παράδοση (στις εργασιακές επιλογές ή/και την ερωτική σου ζωή), είναι αναμενόμενο να περνάς μέρες ολόκληρες που δεν θες να μιλάς με κανένα/καμιά. Η σιωπή καμιά φορά λέει βαριές κουβέντες (κατά το γνωστό λαϊκό άσμα)…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ανοιχτά τα μάτια σου για νέες συνεργασίες, ξεκαθαρίσματα σε φίλιες, γοητευτικούς αγνώστους/γοητευτικές άγνωστες που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου με πονηρό σκοπό. Όχι Υδροχόε, αυτό δεν σημαίνει πως χαλαρώνεις στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με τους ίδιους ανθρώπους (φίλους, συνεργάτες, πρώην συντρόφους), που εδώ και χρόνια έχουν τα ίδια προβλήματα, που προσπαθούν να τα λύσουν με τον ίδιο ανεπιτυχή τρόπο. Μήπως το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτούς/ες είναι η συστηματική αποτυχία τους; Κι αν το βλέπεις, γιατί θες κι άλλο;