Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 ΜΑΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, να δω τα χέρια σου! Ωραία! Μην τα δω να πλησιάζουν σήμερα το πορτοφόλι ή την πιστωτική σου κάρτα! Θα έχεις κακά ξεμπερδέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν έχει νόημα να επιχειρείς να πείσεις τους γύρω σου με λογικά επιχειρήματα. Αντίθετα μια γκαρίδα θα κάνει την δουλειά αυτή τέλεια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Αυτές τις μέρες πιθανόν αρχίζεις και βγάζει στην επιφάνεια τον πιο εγωιστή και ανένδοτο εαυτό σου. Δεν ανέχεσαι ν' ακούσεις ούτε κουβέντα, ακόμη κι από κοντινούς ανθρώπους, για το αν οι στόχοι σου (προσωπικοί, επαγγελματικοί, ερωτικοί) τους φαίνονται σωστοί ή λάθος. Δεν λέω καλό το πείσμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις πάντα εσύ δίκιο! Και στατιστικά να το πάρεις δεν στέκει!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μέλλον! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Κοίταξε μπροστά στους επόμενους στόχους (προσωπικούς και επαγγελματικούς) που σε περιμένουν. Είναι εκεί. Σου κλείνουν το μάτι κάθε δευτερόλεπτο. Κυνήγησε τους με πάθος, ανεξάρτητα του τι μπορεί να σου συνέβη τις άλλες φορές που προσπάθησες. Τώρα δεν θα σου αντισταθούν, γιατί τώρα τους θες κολασμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, δεν σηκώνεις τσαμπουκάδες και αντιρρήσεις σήμερα. Δεν είναι σατανικό πως ακριβώς μέρες σαν τη σημερινή θέλουν όλοι/ες να τα βάλλουν μαζί σου;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη το μυαλό σου βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός γραφείου, δουλειάς, υποχρεώσεων. Οι ανάγκες σου σήμερα αφορούν το τρίπτυχο: κοινωνικότητα, φίλοι, χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, το μόνο το οποίο μπορεί σήμερα να γεμίσει τις μπαταρίες σου είναι είτε να περάσεις όσες περισσότερες ώρες μπορείς με τον/την σύντροφο σου (αν είσαι ερωτευμένος/η) ή κάνοντας δραστηριότητες και αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα που σε ψυχαγωγούν. Πόλεμος στη ρουτίνα! ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Λες και κάποιος/α σε έχει μουντζώσει αυτές τις μέρες και σε βάζουν με το ζόρι στο επίκεντρο όλων των οικογενειακών προβλημάτων και των προστριβών στον εργασιακό σου χώρο. Και το μόνο που σκέφτεσαι είναι: "Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό! Δεν μπορεί να περάσει έτσι κι αυτή η εβδομάδα! Γιατί μου κλέβουν τον ελεύθερο χρόνο μου;"