Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Σήμερα στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου στηρίζουμε τον Διομήδη στον πρώτο αγώνα του για τα play off με τον Δούκα. Όλοι εκεί!!!

diomidisdoukas

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Β’ ΦΑΣΗΣ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ


Η ειδική βαθμολογία της 1ης φάσης των play-offs (ως γνωστόν οι ομάδες συνεχίζουν στην Β΄ φάση με το 50% των βαθμών που είχαν στην Α' φάση) έχει διαμορφωθεί ως εξής:
  • ΑΕΚ: 21 Βαθμοί
  • Διομήδης:20 Βαθμοί
  • Δούκας: 16 Βαθμοί
  • Ποσειδώνας: 15 Βαθμοί
Αναμφισβήτητα το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Δούκα αποτελεί το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Β’ Φάσης και συγκεντρώνει τα βλέμματα όλου του χαντμπωλικού κόσμου. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει κερδίσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ φέτος και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ και στον τελευταίο αγώνα στη Νέα Κίο παραλίγο να μας κάνει την ζημιά. Γενικότερα η ομάδα του Δούκα είναι πάρα πολύ δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Από την άλλη ο Διομήδης χρειάζεται έστω και ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό του Πρωταθλήματος. Πολύ δύσκολο παιχνίδι λοιπόν, ένα πραγματικό ντέρμπι, οι παίχτες μας χρειάζονται την μοναδική βοήθεια που μπορεί να του προσφέρει ο κόσμος του. Σήμερα στις 18:00 πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.
Στην ιστοσελίδα της Ο.Χ.Ε. ο διεθνής παίκτης μας Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου δήλωσε σχετικά με το σημερινό ματς: «Γενικά απέναντι μας ο Δούκας παίζει πάντα πολύ δυνατά και επίσης τώρα έχει καλή ψυχολογία και από την νίκη επί της ΑΕΚ. Και εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάναμε το καθήκον μας στην κανονική διάρκεια, δεν χάσαμε πλην της ΑΕΚ από καμία άλλη ομάδα και καταφέραμε να είμαστε στην βαθμολογία πολύ κοντά. Τα play-offs είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα. Ο Δούκας είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη και πιστεύω και για εμάς που μας δυσκόλεψε αρκετά και για την ΑΕΚ το πάθημα θα γίνει μάθημα. Είναι έκπληξη για μένα ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός τετράδας και ότι ο Ποσειδώνας πήρε την θέση του. Όμως δικαιότατα και άξια η ομάδα του Λουτρακίου παίζει στα play-offs».