Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΜΑΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κριέ, αφού το ξέρεις πως το καλύτερο ατού διαπραγμάτευσης και πειθούς είναι το δολοφονικό σου βλέμμα, γιατί δεν το χρησιμοποιείς σήμερα;

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, επειδή είναι πολύ πιθανό σήμερα να αισθάνεσαι πνευματικά/επικοινωνιακά μπλοκαρισμένος, αν δεν είσαι σίγουρος/η γι' αυτά που θες να πεις, καλύτερα να μην μιλήσεις παρά να πας να το παίξεις έξυπνος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, δεν είναι τόσο η σωματική κούραση που σε εξαντλεί σήμερα. Σωματικές αντοχές διαθέτεις. Είναι αυτό το πλάκωμα που αισθάνεσαι από την ρουτίνα σου. Αυτή η αίσθηση της πίεσης να βγάλεις την ημέρα. Πρόσεχε τα ξεσπάσματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, μπορείς να κάνεις δύο πράγματα με το ρομαντικό σου mood σήμερα: 1) να το μετουσιώσεις σε κοινωνικότητα, 2) να το πηγαινοφέρνεις μαζί σου από το σπίτι στη δουλειά και πίσω, ώσπου να μελαγχολήσεις πριν κοιμηθείς. Choose wisely…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε, κι εσύ, αστρολογικά μιλώντας πάντα, είσαι ένας/μια μεγάλος/η γάτος/γάτα. Προσπάθησε να κατευθύνεις το σημερινό επικοινωνιακό σου κρεσέντο κάνοντας χρήσιμες κουβέντες και να αντλώντας πληροφορίες από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα σου φανούν χρήσιμες στο άμεσο μέλλον. Κουτσομπολιό απαγορεύεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, καθώς σήμερα η επιμονή και το πείσμα σου θα αγγίξουν ρεκόρ υψηλών τιμών, ο μόνος τρόπος να αποφύγεις συγκρούσεις και τσακωμούς είναι να αποφεύγεις εκείνους/εκείνες που ψάχνονται συνήθως για καυγά. Αν θες να το κάνεις επιδεκτικά κιόλας, κανένα πρόβλημα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Σαν μετρ της γοητείας και της διαπραγμάτευσης που είσαι, γνωρίζεις πως πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στο να επιτρέπεις στον/στην άλλο/η να νομίζει πως είναι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με εσένα. Τότε, σε μια έξαρση ναρκισσισμού, συνήθως συμφωνεί σε αυτό που θα του/της ζητήσεις. Σήμερα μπορείς να το κάνεις! Μπορείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Για λόγους καθαρής αστρολογικής έρευνας βάλε κάποιον/α να σε βιντεοσκοπεί σήμερα στη δουλειά. Γιατί σήμερα μάλλον θα κυκλοφορείς με το ταμπελάκι «Μην αγγίζετε, μην ενοχλείτε!». Ναι, αυτό που τραβά σαν κόκκινο πανί κάθε μόριο χαζομάρας και νεύρων από τους γύρω σου και σε φέρνει στα όρια του φόνου... Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι το βίντεο είναι και καλό πειστήριο αθώωσης σε ένα δικαστήριο. Δεν συμφωνείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Τοξότη, σίγουρα έχουν υπάρξει και καλύτερες μέρες στην κοινωνική σου ζωή. Λες και όλα τριγύρω μοιάζουν άχρωμα, άοσμα και χωρίς χαρακτήρα. Ακόμη κι οι φίλοι/ες σου μοιάζουν να έχουν παραδοθεί σε μια ανίατη νωχέλεια. Υπομονή...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν μια μέρα περνά στο χώρο εργασίας χωρίς να συμβαίνει τίποτα που να ταράζει τα νερά, δίχως ακραίες συμπεριφορές ή νεύρα, τότε είσαι ευτυχισμένος/ή. Και όταν συμβαίνει αυτό, ανοίγεις την καρδιά σου και ζητάς παρέα, φίλους, κοινωνική εμπλοκή. Ναι, σήμερα έχεις μεγάλες πιθανότητες να σου συμβεί. Ο αστρολόγος σου στο εύχεται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, ίσως παρατηρήσεις σήμερα πως δουλεύεις με την ίδια ένταση αλλά τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι κάτω του μετρίου σε σχέση με το συνηθισμένο. Λέγεται πνευματική εξάντληση το φαινόμενο και δεν λύνεται με το να τιμωρείς τον εαυτό σου ή να σε βρίζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όχι, οι κόντρες στη δουλειά δεν γίνονται αναίτια. Όχι, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι/ες που σε στριμώχνουν. Όχι, δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ έτσι η βαλίτσα. Ναι Ιχθύ, έχεις χάσει εδώ και καιρό την αίσθηση πληρότητας από την εργασία που βρίσκεσαι και από την καθημερινότητα που ζεις. Δες την μεγάλη εικόνα. Τα όνειρα σου έχουν μέγεθος εφήβου και η δουλειά σου είναι ρούχο για πεντάχρονο.