Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Με το Κιλκίς αγωνίζεται αύριο ο Διομήδης Ετικέτες ΑΘΛΗΤΙΚΑ






















  Για την 19η αγωνιστική ο Διομήδης θα αντιμετωπίσει αύριο, Παρασκευή 11 Απριλίου, στο Κιλκίς, τον τοπικό Γ.Α.Σ., καθώς η Ο.Χ.Ε. μετέχει στην πρόταση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για αναστολή των αγώνων το διήμερο 12-13 Απριλίου.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, ο Διομήδης καλείται να υπερπηδήσει το εμπόδιο του μαχητικού Κιλκίς, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του Πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Σαμαρά, καθώς υπεβλήθη σε εγχείρηση αποκατάστασης του συντριπτικού κατάγματος που έπαθε στον τελικό Κυπέλλου και θα λείψει περίπου ένα μήνα από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ενώ σε ανάρρωση βρίσκονται και οι Δεληγιάννης - Μεγαλοοικονόμου, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει κατά μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς τους.

Ο αγώνας με το Κιλκίς θα είναι ο τελευταίος πριν το Πάσχα, ενώ η επιστροφή μετά τις διακοπές συνοδεύεται με τον αγώνα Διομήδης - ΠΑΟΚ, την Τετάρτη 23 Απριλίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου.