Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Κάποιες φορές στο τέλος του ωραρίου σου είσαι χαρούμενος/η που τελειώνει το εργασιακό μαρτύριο κι άλλες φορές απογοητευμένος/η από την προοπτική των ωρών μοναχικότητας που ακολουθούν. Τέλος, υπάρχουν και μέρες σαν τη σημερινή, που είσαι υπερβολικά μουδιασμένος/η για να νιώσεις οτιδήποτε. Να προσέχεις, γιατί συνήθως αυτές τις μέρες είσαι επιρρεπής στις γκάφες με τους ανθρώπους γύρω σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Μπορείς φυσικά να αναλωθείς σε ανούσιους καυγάδες με τους γονείς σου. Επίσης μπορείς να καταπιέσεις τον δυναμισμό σου και να κυκλοφορείς με ταμπελίτσα «Προσοχή δαγκώνει!» από το πρωί. Ή μπορείς να ανασύρεις τον ώριμο Ταύρο που κουβαλάς μέσα σου, να αδιαφορήσεις σε όλες τις προκλήσεις και να αφιερώσεις όσες ώρες μπορείς στην φροντίδα της διάθεσης σου. Για να σε δω!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

«Η ζωή δεν είναι ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Το σύμπαν ποτέ δεν συνωμοτεί ούτε υπέρ σου, ούτε εναντίον σου. Η ζωή απλά είναι ένα παζλ που το λύνει ο πιο παρατηρητικός, ο πιο γρήγορος, ο πιο έξυπνος.». Όσες φορές και να πεις στον εαυτό σου αυτά τα λόγια μέρες σαν τη σημερινή, πάντα μέσα σου θα ζηλεύεις όποιον/α απλά πιστεύει πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και χαμογελά στις δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ο χρόνος περνάει, οι μέρες τρέχουν, έχεις πράγματα να κάνεις, ένα πλάνο ζωής, δουλειά και οικογένεια, να ερωτευτείς χωρίς να πληγωθείς, να πιάσεις ένα σπίτι, να ξεπληρώσεις το δάνειο.... ΣΤΟΠ!! Καρκίνε από όλα τα παραπάνω πρέπει να κρατήσεις μόνο την πρώτη φράση. Ο χρόνος περνάει. Και πιο σωστά τώρα: Ο χρόνος περνάει και χάνεται και εσύ δεν διασκεδάζεις, δεν απολαμβάνεις, δεν χαλαρώνεις. Προσπάθησε τις επόμενες μέρες σε παρακαλώ να απολαύσεις την ζωή και όχι να την κυνηγάς σαν το κογιότ που κυνηγάει το Μπιπ Μπιπ και καταλήγει στο τέλος με μια βόμβα στο χέρι.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σήμερα μπορείς να αντέξεις σχεδόν τα πάντα! Διαπληκτισμούς, ένταση, διασκέδαση μέχρι πρωίας, 8ώρο σεξ, εξαντλητικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις μέχρι τελικής πτώσης. Το μόνο που αντέχεις είναι η αδιαφορία σε κάθε μορφή: αδιάφοροι/ες συνεργάτες, φίλοι/ες ή νωχέλεια από τον/την σύντροφο σου σε κάνουν έξαλλο/η. Καμία έκπτωση από την ζωή απόψε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ας ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα για το παρελθόν: 1 ) Δεν αλλάζει (λέγεται και τετελεσμένο), 2) όταν παίρνει τη μορφή προσώπων (λέγονται και επιστροφές) σπάνια επιστρέφει για μια δεύτερη ευκαιρία αλλά για μια υπενθύμιση να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Συμπέρασμα: Αν τις επόμενες μέρες έχεις για τον οποιοδήποτε λόγο νοσταλγικές διαθέσεις, χίλιες φορές νʼ ανοίξεις ένα μπουκάλι ουίσκι παρά την πόρτα του σπιτιού σου, του γραφείου σου ή της καρδιάς σου σε μπαγιάτικες υποσχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ναι, ο κίνδυνος να διαλύσεις ότι έχεις μέχρι σήμερα φτιάξει (τόσο στην κοινωνική όσο και την προσωπική σου ζωή) φαίνεται να πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο κατώφλι σου. Το παράδοξο είναι πως μέρες σαν τη σημερινή περισσότερο σε τρομάζει η προοπτική να μείνουν όλα ίδια παρά το επικίνδυνο βήμα προς το άγνωστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται ένας/μια Σκορπιός είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά του/της. Για να αποκτήσει αυτό το δικαίωμα είναι ικανός/η να κάνει τα πάντα. Όμως αυτό το «πάντα» για έναν ανεξήγητο λόγο έχει μεταφραστεί στο να βγάζει δουλειά για 15 ανθρώπους και να δέχεσαι και όλες τις παρατηρήσεις. Δεν είναι παρανοϊκό; Από σήμερα ξεκινά άλλο τροπάρι, OK?

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν χρειάζονται και πολλά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: ποτέ δεν χρειαζόσουν υποβολείο (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) να επικροτεί την κάθε σου κίνηση – είσαι ο/η αυθεντικός/η εσύ όταν λειτουργείς με απόλυτο (σχεδόν σοκαριστικό) αυθορμητισμό. Αυτό είναι το κομμάτι που δείχνεις να έχεις ξεχάσει τελευταία. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες καλείσαι να το ανακαλύψεις ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πως πας από μαθήματα διαχείρισης νεύρων; Καλά το φαντάστηκα… Λοιπόν επειδή σήμερα μπορείς να κάνεις την τρίχα τριχιά με ταχύτητα πυραύλου, και όλοι ξέρουμε πως λειτουργείς αποδοτικότερα υπό καθεστώς ψυχραιμίας, ξεκίνα τις αναπνοές από το πρωί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη… Μια νοσταλγία και πάθος και την άλλη παγωμάρα και εκλογίκευση. Μια λες να γυρίσεις ή να τολμήσεις το παράτολμο βήμα (στην προσωπικη σου ζωή) και την άλλη ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπο σου για να συνέλθεις και να κάτσεις στʼ αυγά σου. Και δεν κάθεται ακόμη πουθενά η μπίλια ρε γαμώτο για να ηρεμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Και άντε και σου έσκασε από το πουθενά μια υπόνοια ερωτικού ενδιαφέροντος μέσα στην παρέα σου (είτε κυριολεκτικά φίλος/η, είτε γνωστός/η κάποιου/ας μέσα από αυτή). Θα πάρεις στα χέρια σου την κατάσταση ή πάλι περιμένεις την πρόταση να προκύψει ως δια μαγείας;