Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

 Η μέρα σου θα έχει άφθονες παρεξηγήσεις καθώς όσα λες παρερμηνεύονται. Όμως κι εσύ δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς και να σκεφτείς πρακτικά σήμερα. Είναι λες και το μυαλό σου έχει κατεβάσει το γενικό διακόπτη και απαιτεί από εσένα να το ξεκουράσεις. Άκουσε το λοιπόν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

 Οποιαδήποτε σκέψη για το επαγγελματικό σου μέλλον ή για μεσοπρόθεσμα σχέδια θα πρέπει σήμερα να παγώσει. Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι συγκεχυμένα και η επικοινωνία με συνεργάτες και στενούς φίλους σ’ αφήνει με ένα αίσθημα καχυποψίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

 Οι απαιτήσεις των ανωτέρων σου σήμερα σου φαίνονται βουνό και παράλληλα αισθάνεσαι να πνίγεσαι από τις επαγγελματικές σου επιλογές. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σήμερα γιατί δεν είναι όλα τόσο αρνητικά. Απλά σε έχει πιάσει πάλι το αίσθημα ανικανοποίητου και σου χαλάει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

 Σημαντικές συζητήσεις για μελλοντικά επαγγελματικά πλάνα μπαίνουν στη κατάψυξη σήμερα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για συζητήσεις με συγγενείς  και συναδέλφους. Ο διάλογος και η συνεργασία δεν ευνοούνται καθώς όλοι γύρω σου φαίνεται να λειτουργούν εγωιστικά. 

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

 Απεχθάνεσαι τις μέρες που όλα περιστρέφονται γύρω από οικονομικά ζητήματα. Ειδικά όταν αυτά αφορούν χρήματα που σου λείπουν ή που δεν μπορείς να υπολογίζεις σ’ αυτά. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς σήμερα από νέα και φήμες που μπορεί τελικά να μην είναι καν αλήθεια. Δείξε ψυχραιμία και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

 Σήμερα νιώθεις πως όσα ακούς από τους γύρω σου δεν έχουν κανένα νόημα ή λογική. Λες και όλοι οι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι σου διαγωνίζονται ποιος θα σου εκφράσει τις πιο παράλογες απαιτήσεις. Μην αρχίσεις την κριτική, απλά κλείσε τ’ αυτιά σου και αφοσιώσου στις καθημερινές σου ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

 Η μέρα απαιτεί από εσένα ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και συγκέντρωση καθώς το μυαλό σου είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σε παρασύρει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Επίσης αν νιώθεις πεσμένες τις μπαταρίες σου, μη πιέσεις τον εαυτό σου με υπερωρίες. Ίσως χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση από αυτή που πιστεύεις ότι σου αρκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

 Ίσως σήμερα αισθανθείς την ανάγκη να απομονωθείς από το σύντροφο σου και από τον κόσμο γενικότερα. Όλες οι συναισθηματικές ανάγκες που έχεις απαρνηθεί το τελευταίο διάστημα μεταμορφώνονται σε ενοχές και θυμό οπότε καλά θα κάνεις να προστατέψεις αυτούς που αγαπάς από την κυκλοθυμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

 Επιδίωξε συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή το σύντροφο σου ώστε να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για οποιαδήποτε ένταση ανάμεσα σας. Δεν ωφελεί κανένα η διατήρηση της έντασης. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεξε μην υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου και αναλάβεις ευθύνες που δεν μπορείς να εκπληρώσεις.
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

 Κάθε προσπάθεια για ουσιαστική συνεννόηση και επικοινωνία με το στενό κοινωνικό σου κύκλο αποτυγχάνει σήμερα. Μη προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες και μη καταπιέζεις τις γνώμες σου επειδή θεωρείς ότι θα πληγώσουν. Η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

 Η πίεση για οικονομικά ζητήματα κυριαρχεί σήμερα. Είτε γιατί τα έσοδα σου ελαττώνονται σε σημείο που ανησυχείς, είτε γιατί εμφανίζονται συγγενείς που έχουν ανάγκη να τους στηρίξεις οικονομικά, η ουσία παραμένει ίδια: ό, τι έχει σχέση με χρήματα σε αγχώνει και σε εξοργίζει. 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

 Πολλοί θα προσπαθήσουν και σήμερα να σου μεταδώσουν άγχη και προβλήματα τους. Μη γίνεις ο σωτήρας κανενός. Στο επίκεντρο πρέπει να βρίσκονται οι δικές σου ανάγκες και τα δικά σου θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Μην σπαταλάς την ενέργεια σου για ανθρώπους που δεν θα εκτιμήσουν τη θυσία σου.