Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

 Σήμερα δεν έχεις τη παραμικρή διάθεση να ασχοληθείς με προβλήματα και σκοτούρες της καθημερινότητας, ειδικά αν είναι προβλήματα άλλων που πάνε να σου τα φορτώσουν. Να ξέρεις επίσης ότι αυτή η επαναστατική σου διάθεση σε κάνει αφόρητα σέξι και τραβάς τα ερωτικά βλέμματα.
Συμβουλή της ημέρας: Πάρε το αυτοκίνητο σου και καλή παρέαn και ξεκινά για μια απόδραση χωρίς προορισμό!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

 Ο ερωτισμός που εκπέμπεις σήμερα δεν περνά απαρατήρητος. Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για μια βραδιά που θα σε κάνει να νιώσεις όπως όταν πρωτογνώριζες το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος όμως, είσαι σκέτη πρόκληση για επίδοξους κυνηγούς στην αρένα του έρωτα.
Συμβουλή της ημέρας: Αντιστρέφεται το αρνητικό κλίμα στο οικονομικό μέτωπο και απρόσμενα καλά νέα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

 Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει απροσδόκητες συναντήσεις, νέες επαγγελματικές γνωριμίες με προοπτική εξέλιξης και μια ξέφρενη διάθεση για τρέλες και απόδραση από την ρουτίνα. Αν μάλιστα ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου κοίτα προσεκτικά τα βλέμματα που λαμβάνεις μέσα στη παρέα γιατί ο ερωτισμός ξεχειλίζει προς το μέρος σου.
Συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις για σήμερα και περάστε χρόνο μαζί μακριά από το σπίτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

 Μια απρόσμενη, θετική εξέλιξη στην επαγγελματική αρένα μπορεί να εκτινάξει τη διάθεση σου στα ύψη και σε αποφορτίζει σωματικά και ψυχολογικά. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου στο αντικείμενο του πόθου σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτή την εποχή και ετοιμάσου για ξέφρενες εξελίξεις…
Συμβουλή της ημέρας: Μη σε πιάσουν οι αντιδραστικότητες σου αν ο προϊστάμενος σου αρχίσει τις γκρίνιες. Μην αφήσεις σε κανένα να σου χαλάσει τη διάθεση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

 Βάλε φωτιά στα φρένα και πάτα τέρμα το γκάζι σήμερα! Πάρε πρωτοβουλία και λύσε παρεξηγήσεις με συναδέλφους και συγγενείς σου. Οργάνωσε τη βραδινή σου έξοδο με διάθεση για ξεφάντωμα και καλή παρέα. Αλλά κυρίως αδιαφόρησε πλήρως για όποιον προσπαθεί να σου χαλάσει το κέφι με προβλήματα
Συμβουλή της ημέρας: Ερωτικό κρεσέντο η σημερινή νύχτα. Αν δεν φερθείς επιπόλαια ένας νέος έρωτας μπορεί να γεννηθεί ή να αναγεννηθεί το πάθος με το σύντροφο σου.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

 Σήμερα ξυπνάς αποφασισμένος να κλείσει σα σίφουνας όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες και να λύσεις όλα τις ανούσιες παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια σου που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Τώρα που πήρες φόρα μη σταματάς πουθενά!
Συμβουλή της ημέρας: Οι πιο όμορφες βραδιές είναι αυτές που ξεκινούν χωρίς πρόγραμμα. Βγες έξω και άσε τη τύχη να σε παρασύρει. Δε θα χάσεις!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

 Η ικανότητα σου να πείθεις και να γοητεύεις με τα λόγια είναι το μεγάλο όπλο της σημερινής μέρας. Ρύθμισε επαγγελματικά ραντεβού και συνεντεύξεις για εργασία. Ζήτησε  το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά για ραντεβού. Μίλα έξω από τα δόντια στην οικογένεια σου για ότι σε απασχολεί. Η ζωή θέλει διεκδίκηση.
Συμβουλή της ημέρας: Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι το στοιχείο σου. Μόνο που αυτή τη φορά οι πιθανότητες να κρατήσει περισσότερο το ενδιαφέρον σου είναι πολύ υψηλές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

 Το πρώτο λόγο στον έρωτα σήμερα έχει το σώμα και η ικανοποίηση των αισθήσεων. Άσε στην άκρη τα παιχνίδια εξουσίας και τις σκοτεινές ατζέντες και απόλαυσε σωματικά το σύντροφο σου ή το αντικείμενο του πόθου σου. Από αύριο μπορείς να ξαναγίνεις ο μυστικοπαθής, συναισθηματικός εαυτό σου ξανά.
Συμβουλή της ημέρας: Είτε αποζητάς μια δεύτερη δουλειά για έξτρα εισόδημα, είτε μια αύξηση από την παρούσα εργασία σου, η μέρα σε ευνοεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

 Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες της εβδομάδας αρκεί να μη δώσεις σημασία σε προκλήσεις για καυγά από τους γονείς ή το προϊστάμενο σου. Προστάτεψε τη καλή σου διάθεση και γίνει η ψυχή της παρέας σου. Σήμερα το χαμόγελο σου πρέπει να είναι ο πιο ακριβός σου θησαυρός.
Συμβουλή της ημέρας: Η ειλικρίνεια σου μπορεί να πληγώσει σήμερα τους κοντινούς σου ανθρώπους αν δεν προσέξεις. Σκέψου τα λόγια σου δύο φορές πριν μιλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

 Σήμερα μπορείς πολύ εύκολα να επηρεαστείς από φήμες και υποψίες και να κατηγορήσεις κοντινούς σου ανθρώπους που δεν φταίνε. Εμπιστέψου το μυαλό σου και τη λογική σου. Αν ισχύει στ’ αλήθεια κάτι από αυτά που θα ακούσεις θα φάνει πολύ σύντομα.
Συμβουλή της ημέρας: Πολλά τα νεύρα μέσα στο σπίτι όμως ο τσακωμός δεν είναι λύση. Αν κατηγορηθείς να απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι με θυμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

 Αν μπορούσες σήμερα να πάρεις άδεια από τη δουλειά ή να αποφύγεις τις υποχρεώσεις της ρουτίνας θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Δεν μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς στα πρακτικά ζητήματα. Το μόνο που αποζητάς είναι επικοινωνία, καλή παρέα και αέρα ελευθερίας.
Συμβουλή της ημέρας: Η αντιδραστικότητα σου χτυπάει κόκκινο σήμερα. Πρόσεξε στη δουλειά σου μη προξενήσεις ανούσιες εντάσεις!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

 Όσο και να προσπαθείς σήμερα να είσαι αφοσιωμένος στις επαγγελματικές απαιτήσεις σου, το μυαλό σου αρνείται να συγκεντρωθεί. Αντί να κατηγορείς τον εαυτό σου και να νιώθεις ενοχές, αποδέξου πως έχεις ανάγκη από ένα μεγάλο διάλλειμα. Είσαι άνθρωπος με ανάγκες και όχι σούπερ ήρωας.
Συμβουλή της ημέρας: Στη κλίμακα ένα έως δέκα της ερωτικής διάθεσης, παίρνεις βαθμολογία εκατό! Πολύ τυχερός σήμερα ο σύντροφος σου!