Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

2ο MINI HANDBALL TOURNAMENT "WOLFAKI"

 Πιστός στα ραντεβού του και στις υποχρεώσεις του ο σύλλογός μας, διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους το "WOLFAKI". Το "WOLFAKI" είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά για τις ηλικιακές ομάδες μίνι και προμίνι και έρχεται με αξιώσεις να υπερτερήσει του περσινού, που είχε διοργανώσει και πάλι ο Διομήδης στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Στο προσεχές τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Διομήδη, του Δικέα και της Άνοιξης και αναμένεται και πάλι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές να κλέψουν την παράσταση με το πείσμα και την αγωνιστικότητά τους.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κοπή των πιτών των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, ενώ οι γονείς των παιδιών θα μας προσφέρουν υπέροχα εδέσματα και γλυκά, τα οποία με πολλή αγάπη και φροντίδα έχουν επιμεληθεί. 
Οι χαρούμενες παιδικές φωνές θα πλημμυρίσουν την Κυριακή το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους και εμείς θα είμαστε όλοι εκεί να χειροκροτήσουμε τους μικρούς αθλητές, να παίξουμε μαζί τους σε παράλληλες δραστηριότητες και να γεμίσουμε με περηφάνεια απολαμβάνοντας το μέλλον της Ελληνικής χειροσφαίρισης.
Σας περιμένουμε όλες και όλους!!!