Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο. Ναι, πάλι θα σε κατηγορήσουν ότι είσαι απότομος/η. Όχι ότι σε νοιάζει ιδιαίτερα, απλά κουβέντα να γίνεται...

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

 Η διάθεση σου στην αρχή της ημέρας μοιάζει με εκείνη του είλωτα που πρέπει να ανέβει το βουνό με τα μπαγκάζια άλλων στην πλάτη του. Ευτυχώς μεταμορφώνεται αργά και σταθερά σε ανακούφιση μεγατόνων. Κράτα το καλό σου mood σήμερα και προστατέψου από ανούσιους καυγάδες. Δεν αξίζει καν τον κόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα πως δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από το χιούμορ. Άρα τα μυστικά που εγγυώνται την επιτυχία σήμερα είναι: αυτοσαρκασμός, αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σου παρελθόν, πρόστυχα υπονοούμενα, βρώμικα ανέκδοτα. Το φόρτε σου δηλαδή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Η ησυχία που έχεις επιλέξει τελευταία κάθε άλλο παρά ένδειξη μελαγχολίας είναι. Φαντάσου πως το οικοδόμημα της σκέψης σου φτιάχνεται από πολλά μικρά τουβλάκια lego. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι πως αποδομείς το παλιό οικοδόμημα για να φτιάξεις ένα νέο, πιο πρακτικό, περισσότερο ασφαλές. Α, και με την ευκαιρία αυτής της παρατήρησης, να θυμάσαι πως καλός/η φίλος/η είναι αυτός που σέβεται τη σιωπή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Λέοντα, ας σοβαρευτούμε λίγο. Προφανώς και είναι σημαντική η καριέρα σου. Και ναι, είμαστε πολλοί που δουλεύουμε ακόμη και Σαββατοκύριακα για να τα βγάλουμε πέρα. Όμως το να περιμένεις από την επαγγελματική επιτυχία να γιατρέψει τις ερωτικές πληγές, είναι σαν προσπαθείς να ράψεις πουλόβερ με ατσάλινη κλωστή…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Παρθένε, πράγματι δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιάζεις από την αρχή σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου, με το παρελθόν να παραμονεύει σε κάθε γωνία σαν μπαμπούλας. Όμως είναι αναζωογονητικό να κάνεις όνειρα που ξέρεις πως ανήκουν σε εσένα και μόνο. Γλυκιά κούραση, ανεκτή αναμονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, σήμερα θα πρέπει να καταβάλεις τη διπλάσια προσπάθεια από συνήθως για να πείσεις τον εαυτό σου να βγει από την εξώπορτα. Κι όμως το έχεις τόσο ανάγκη που αν μείνεις μέσα θα είναι σαν να βάζεις αυτογκόλ και να αποδέχεσαι την ήττα. Είναι στάση Ζυγού αυτή;; Για σύνελθε Σαββατιατικο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι πολύ συνηθισμένο για όλους εμάς, όταν κουβαλάμε υπερβολική ένταση από την δουλειά, να καταφεύγουμε στους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας για να βγάλουμε την τσαντίλα από μέσα μας. Όχι εσύ. Εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου, θα αποκλείσεις τους πάντες και θα πολεμάς μόνος/η με τα φαντάσματα του εαυτού σου. Σκορπιέ, ξεκόλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες... 2)... ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου... 3)... που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μπορεί να μην αφήνεις τον εαυτό σου να το δείξει αλλά είσαι ένα πλάσμα με τόσα αποθέματα πάθους/ενέργειας/σεξουαλικότητας που σίγουρα εκπλήσσεις τους/τις περισσότερους/ες όταν πλέον αρχίζουν και σε γνωρίζουν καλύτερα. Γιατί λοιπόν δεν αφήνεις να σε γνωρίσει και κανένας άνθρωπος παραπάνω και συνεχίζεις με το ζόρι να επιμένεις στις ίδιες αδιέξοδες σχέσεις; Ε; Ε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Έχεις ανάγκη να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και μόνο. Να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες, το δικό σου σώμα, το δικό σου χώρο και όχι να τρέχεις πίσω από τους κοντινούς ανθρώπους για να μπαλώνεις τα σκισμένα τους! Όχι δεν είναι τυχαίο που το επαναλαμβάνω τόσο συχνά! Ξύπνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με τους ίδιους ανθρώπους (φίλους, συνεργάτες, πρώην συντρόφους), που εδώ και χρόνια έχουν τα ίδια προβλήματα, που προσπαθούν να τα λύσουν με τον ίδιο ανεπιτυχή τρόπο. Μήπως το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτούς/ες είναι η συστηματική αποτυχία τους; Κι αν το βλέπεις, γιατί θες κι άλλο;