Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Επιβάλλεται σήμερα να ξεκαθαρίσεις ποια είναι τα όρια της αντοχής σου και της υπομονής σου, ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Προσπάθησε να εξηγήσεις ότι για να αποδόσεις στη δουλειά σου σωστά δεν μπορείς να εξαντλείσαι με υπερωρίες και υπερβολικά ευθύνες.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν έχεις ένα χόμπι ή μια παρέα που ξέρεις ότι που σε χαλαρώνει προσπάθησε να αφιερώσεις το χρόνο σου σ\' αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Χρησιμοποίησε σήμερα το μυαλό σου για να βρεις λύσεις και να έρθεις σε συμφωνία με συναδέλφους και συνεργάτες σου. Με την αδιαλλαξία και το πείσμα δε πηγαίνεις πουθενά. Μόνο έχθρες και εντάσεις θα δημιουργήσεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν αναζητάς εργασία έλα σε επαφή με συγγενείς σου αυτές τις μέρες. Κάποιος από αυτούς μπορεί να σου δώσει πληροφορίες που θα σε ξεκολλήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σήμερα έχεις ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο μόνος σου, να χαρείς το σπίτι σου και το προσωπικό σου χώρο, να ανασυντάξεις τις ψυχικές και σωματικές σου δυνάμεις. Μη σπαταλάς την ενέργεια σου σε διαμάχες με γονείς ή με ανωτέρους σου γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Άσε τις μάχες για αύριο.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλε τίτλους τέλους σε διαμάχες με φίλους. Είτε επιλέξεις το δρόμο της αδιαφορίας, είτε της συγχώρεσης, είναι δική σου επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σήμερα πρέπει να απαιτήσεις το κάτι παραπάνω από όλους τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Ζήτα περισσότερη προσοχή και τρυφερότητα από το σύντροφο σου. Ζήτα περισσότερο χρόνο με τη παρέα που σε χαλαρώνει. Ζήτα μεγαλύτερες αρμοδιότητες στο χώρο εργασίας σου. Μπες στο επίκεντρο της προσοχής λοιπόν! Μη φοβηθείς!
Συμβουλή της ημέρας: Καλή η ρομαντική διάθεση αλλά πρόσεχε γιατί ο σύντροφος σου μπορεί να έχει σκοτούρες στο κεφάλι του. Μην του κακιώνεις αν δεν βρίσκεται σε παρόμοια φάση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ο κριτικός σου εαυτός βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια και κάνει τις σχέσεις σου μαντάρα. Είσαι έτοιμος να τα ψάλλεις στο σύντροφο σου με το παραμικρό του λάθος. Τα παίρνεις στο κρανίο με τους συναδέλφους σου χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Για να μην τσακωθείς με όλο τον κόσμο, μήπως να εκτονώσεις την ένταση σου με σωματική άσκηση;  
Συμβουλή της ημέρας: Προσπάθησε να κάνεις συντήρηση δυνάμεων γιατί οι επόμενες μέρες θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Αν υπάρχουν φίλοι που χρειάζονται υποστήριξη, θυσίασε τον ελεύθερο χρόνο σου και βοήθησέ τους. Αν ο σύντροφος σου είναι στρεσαρισμένος προσπάθησε να τον αποφορτίσεις. Όσο δίνεις αγάπη σε εκείνους που μετράνε για εσένα, τόσο καλύτερα θα νιώθεις και με τον εαυτό σου.
Συμβουλή της ημέρας: Κρύψε τη κριτική σου για μια άλλη μέρα. Αν ένας φίλος σου ή ο άνθρωπος σου έχει κάνει λάθος, δε χρειάζεται να έχει κι εσένα πάνω από το κεφάλι του να του το υπενθυμίζεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ετοιμάσου σήμερα για διαφωνίες με το σύντροφο σου ή άμεσους συνεργάτες σου. Επίκεντρο ίσως είναι τα χρήματα και οικονομικές συμφωνίες. Όμως αυτά είναι μόνο η επιφάνεια του προβλήματος. Στη πραγματικότητα μάλλον έχεις πάψει να δείχνεις ενδιαφέρον στις ανάγκες τους και λειτουργείς σαν ατομιστής. Παρ\' το αλλιώς!
Συμβουλή της ημέρας: Αν δεν έχεις ήδη αρκετά χρήματα για να βγάλεις το μήνα αυτό οφείλεται και στη δική σου διαχείριση. Μη λειτουργείς λες και παίρνεις τα διπλά από αυτά που πραγματικά μπαίνουν στη τσέπη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Ο μόνος που μπορεί να πάει μπροστά τη ζωή σου είσαι εσύ. Σήμερα έχεις όση ενέργεια και πίστη χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις όλα τα πρακτικά, διαδικαστικά εμπόδια που θέτουν οι άνθρωποι γύρω σου. Είτε είναι συνάδελφοι σου, είτε συγγενείς σου, κλείσε τα αυτιά σου στις παρατηρήσεις και τα παράπονά τους και βάλε μπρος τα δικά σου σχέδια.
Συμβουλή της ημέρας: Αν ο χώρος εργασίας σου σε πνίγει, σήμερα είναι ιδανική μέρα να το πάρεις απόφαση να πάς παρακάτω!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Έχεις ανάγκη να ακούσεις σήμερα ένα θετικό λόγο για τη δουλειά σου. Να σε επαινέσουν για τις προσπάθειες σου και να αναγνωρίσουν το κόπο σου. Όπως είναι λογικό, αν το μόνο που λαμβάνεις είναι κριτική, παράπονα και επιθέσεις τότε η έκρηξη είναι πολύ κοντά. Και όποιος βρίσκεται κοντά καλά θα κάνει να προσέχει.
Συμβουλή της ημέρας: Η αντιδραστικότητα σου απέναντι στο προϊστάμενο σου ή τους γονείς σου προξενεί συγκρούσεις. Πρόσεξε μη παρατραβήξεις το σκοινί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μέρες όπως η σημερινή αναζητάς το παρακάτω βήμα σε όλες τις εκκρεμότητες που βαραίνουν το πρόγραμμα σου. Με πείσμα και υπομονή λύσε διαμάχες με φίλους αλλά και συνεργάτες και βάλε τα θεμέλια για να κλείσουν όλες οι ευθύνες που παραμένουν ανοιχτές στο χώρο εργασίας σου. Δουλεύουμε λέμε!
Συμβουλή της ημέρας: Θέσε νέους στόχους για τους επόμενους μήνες στη προσωπική σου ζωή! Μη λιμνάζεις σ\' αυτά που έχεις ήδη πετύχει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Οι τάσεις φυγής που έχεις σήμερα προξενούν εκρήξεις θυμού και κριτικής στους κοντινούς σου ανθρώπους. Μπορείς να πληγώσεις με τα λόγια σου εκείνους που δεν έχουν καμία ευθύνη για τα προβλήματα και την ένταση που κουβαλάς. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς τότε απέφυγε τις πολλές κοινωνικές επαφές.
Συμβουλή της ημέρας: Αν ο σύντροφος σου αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα μη το παρακάνεις και προσπαθήσεις να το λύσεις εσύ για εκείνον. Κινδυνεύεις να εξαντληθείς συναισθηματικά χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Τεμπελιά και χαλάρωση τέλος! Καιρός να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να ηρεμήσει το κεφάλι σου από εντάσεις που καίνε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν αντέχεις άλλο φόρτο εργασίας ξέσπασε στους συνεργάτες σου που σε αδικούν. Αν έχεις παράπονα από το σύντροφο σου μίλα του πρόσωπο με πρόσωπο κι ας τον πληγώσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Οι οικονομικές παρασπονδίες μηνών τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μην παραπονιέσαι που ήρθε η ώρα να πληρώσεις.