Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Παρά την επιθυμία σου να περάσεις όλη την ημέρα χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις, μάλλον δεν θα τα καταφέρεις. Οι ασφυκτικές πιέσεις από το μέτωπο της εργασίας προξενούν ανασφάλεια για το μέλλον σου αλλά επιπλέον ξυπνούν και την αντιδραστικότητα σου. Μπορεί να ξεσπάσεις πάνω στο σύντροφο σου ή στους γονείς σου χωρίς να σου φταίνε γι\' αυτό πρόσεχε τα νεύρα σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Βάλε μπρος όλη σου τη διπλωματία για να αποφύγεις τη γκρίνια των ανωτέρων σου στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Πιέζεις το μυαλό σου να βρει εναλλακτικές λύσεις στην αρένα της καριέρας και να σκαρφιστεί τρόπους για να αποκτήσεις περισσότερα εισοδήματα. Μην ψάχνεις τις απαντήσεις ανάμεσα στο γνώριμο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επικοινώνησε με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και φίλους που θα σε προτείνουν σε νέους κύκλους.
Η συμβουλή της ημέρας: Ιδανική συγκυρία για να λύσεις οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα έχει προκύψει μέσα στην οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ρήξεις με ανθρώπους που μέχρι πρόσφατα θεωρούσες στενούς φίλους σου αλλά και λόγια που λέγονται πίσω από την πλάτη σου σε φορτώνουν με ένταση σήμερα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις γρήγορα τη θέση σου και μη πιαστείς στον ιστό εντάσεων και τσακωμών που δεν καταλήγουν πουθενά. Δείξε ανωτερότητα όπως μόνο εσύ ξέρεις.
Συμβουλή της ημέρας: Έχεις ανάγκη να αισθανθείς ότι ο σύντροφος σου είναι και φίλος σου εκτός από ερωτικός παρτενέρ. Συζήτησε μαζί του και ζήτα τις συμβουλές του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Κινδυνεύεις σήμερα να γίνεις αποδέκτης όλων των εντάσεων και των νεύρων που υπάρχουν στο χώρο εργασίας σου αλλά και της κυκλοθυμικής διάθεσης των φίλων σου που ψάχνουν κάπου να ξεσπάσουν. Προστάτεψε τον εαυτό σου και κρατήσου μακριά από προβλήματα και σκοτούρες που πάνε να σου φορτώσουν.
Συμβουλή της ημέρας: Αν βρίσκεσαι σε σχέση η ερωτική ένταση της ημέρας μπορεί να σε παρασύρει σε ένα ξενύχτι αισθησιασμού και ηδονής. Απόλαυσε το και μη σκέφτεσαι τη κούραση.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οι απαιτήσεις της ρουτίνας και οι υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα καθώς βιώνεις αναπάντεχες αλλαγές και προβλήματα στο προγραμματισμό σου. Την ίδια στιγμή οι τάσεις φυγής σου και τα καταπιεσμένα σου νεύρα χτυπάνε κόκκινο και είσαι έτοιμος να αρπαχτείς με τον πρώτο άνθρωπο που θα σε προκαλέσει. Καλά θα κάνουν να σε φοβούνται σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Η σωματική ένταση ξεσπά με υπερκινητικότητα ή αϋπνία. Προσπάθησε να την εκτονώσεις με σωματική άσκηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Οι συμβουλές και οι απόψεις τον φίλων σου είναι περισσότερο σωστές απ\' όσο θες να παραδεχτείς οπότε καλό θα ήταν να ρίξεις λίγο τον εγωισμό σου και να μην αντιδράς σε ό, τι σου λένε. Στον επαγγελματικό τομέα προσπάθησε να μοιράσεις ευθύνες και δουλειές και μη τα κάνεις πάλι όλα μόνος σου γιατί θα εξαντληθείς.
Συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου είναι μέσα στην αντιδραστικότητα και διαφωνεί με ό, τι λες. Λογικό να σου ξυπνά επιθετικές τάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ενώ είσαι οργανωμένος τέλεια και κανονικά θα έπρεπε να τελειώσεις στην ώρα σου με όλες τις υποχρεώσεις σου, συνάδελφοι και συγγενείς σου βάζουν συνεχώς εμπόδια με την απροσεξία τους. Μέχρι το τέλος της ημέρας η ένταση που έχεις μαζέψει μπορεί να σε βγάλει νοκ άουτ και το μόνο θα θες είναι τη γαλήνη του προσωπικού σου χώρου.
Συμβουλή της ημέρας: Ο σύντροφος σου έχει τόσο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που καλό θα ήταν να κρατάς τις αποστάσεις σου σήμερα. Αρκετή ένταση έχεις και χωρίς αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σε κουράζει αφόρητα σήμερα που πρέπει να ασχοληθείς ξανά με όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας σου, να υπολογίσεις τη γνώμη και τα θέλω των συναδέλφων σου και να κρατήσεις τις ισορροπίες στις οικογενειακές σχέσεις. Ακόμη και σούπερ ήρωας να ήσουν, σήμερα το μόνο που θα ήθελες θα ήταν να πετάξεις πολύ μακριά από όλους και όλα.
Συμβουλή της ημέρας: Αντιμετώπισε τη ψυχολογική σου κούραση κλείνοντας τα τηλέφωνα και τον υπολογιστή και περνώντας χρόνο μόνος σου, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ξεκινάς σήμερα με την αίσθηση ότι κανένας δεν μπορεί να σε καταλάβει από τον άμεσο κοινωνικό σου κύκλο και οι απόψεις σου δε βρίσκουν πουθενά γόνιμο έδαφος. Προσπάθησε επομένως να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις με φίλους αλλά και με συναδέλφους και πέρνα χρόνο με το σύντροφο σου. Δε σε πάει η μέρα για περισσότερη επικοινωνία.
Συμβουλή της ημέρας: Σε απασχολεί ακόμη μια μέρα έντονα το οικονομικό ζήτημα και κυρίως πως θα καταφέρεις να βρεις περισσότερα εισοδήματα. Όμως αυτός δεν είναι λόγος για να μελαγχολείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Η ιδανική λύση για σήμερα θα ήταν να μην ασχοληθείς καθόλου ούτε με τις απαιτήσεις και τα παράπονα του συντρόφου σου, ούτε με οικογενειακά ζητήματα που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Όμως μάλλον δε θα καταφέρεις να αποφύγεις ούτε τα μεν, ούτε τα δε. Οπλίσου με υπομονή και αυτοκυριαρχία.
Συμβουλή της ημέρας: Μην υποχωρήσεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς που προέρχονται από το σύντροφο σου. Δεν γίνεται να του κάνεις όλα τα χατίρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Όσο περισσότερο προσπαθείς να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου και στην οργάνωση όλων των ευθυνών της ημέρας, τόσο περισσότερο αυξάνουν. Πριν σε πιάσει η ευθυνοφοβία σου και τα παρατήσεις όλα στη μέση σκέψου πρώτα πόσο δύσκολες θα είναι οι μέρες που ακολουθούν αν το κάνεις αυτό. Επίσης πρόσεχε το σώμα σου γιατί είσαι επιρρεπής να κρεβατωθείς.
Συμβουλή της ημέρας: Φοβάσαι πολύ να αφεθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου σήμερα και να παραδεχτείς ότι τον έχεις ανάγκη. Πρόσεξε μην πεις λόγια που δεν εννοείς πάνω στην αντιδραστικότητα σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Φίλοι και συνάδελφοι θα προσπαθήσουν να σου δώσουν συμβουλές ή εντολές που σε καταπιέζουν και είναι λογικό να αισθάνεσαι πως σε πνίγουν με τα «πρέπει» τους. Θέσε τα όρια σου και βάλε τους στη θέση τους ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να έρθεις σε ρήξεις και να πεις λόγια που πληγώνουν βάναυσα.
Συμβουλή της ημέρας: Η αστάθεια των εσόδων σου και η οικονομική εξασφάλιση σε απασχολούν ξανά σήμερα αφού εμφανίζονται έκτακτα έξοδα από το πουθενά.