Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ίσως πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία αναζήτησης τρόπων να αυξήσεις το εισόδημα σου αυτές τις μέρες. Με φόρα και θράσος αυτή τη φορά και όχι ψηλαφιστά. Άλλωστε το μεγαλύτερο σου προσόν που ποτέ δεν φαίνεται στο CV σου είναι το ακόλουθο: απόλυτη απέχθεια της λέξης «ήττα».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο για μια/ένα γοητευτική/ό σύντροφο. Τι κρίμα που η γοητεία με την ουσία είναι θανάσιμοι εχθροί. Πάμε και αλλιώς: Γιατί οι σχέσεις σου μετά την πρώτη τους έξαψη γίνονται τόσο ενδιαφέρουσες όσο οι μεταμεσονύκτιες διαφημίσεις του telemarketing; Διαλογίσου πάνω σʼ αυτήν την ερώτηση τις επόμενες μέρες...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Αρκετοί/ες Δίδυμοι θα έχουν αυτές τις μέρες μια αίσθηση πως η ζωή τους αρχίζει να αποκτά έναν ρυθμό και τα κομμάτια του παζλ σε εργασιακό μέτωπο και εκπλήρωση βασικών αναγκών τοποθετούνται στα σωστά σημεία. Κι όσο πιο πολύ το νιώθεις τόσο πιο άγρια θα το προστατεύσεις στην πορεία…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Δεν μπορείς να χαράξεις νέους δρόμους αν πρώτα δεν καταργήσεις μερικούς παλιούς. Αντίστοιχα δεν μπορείς να πεις ότι ανοίγεις έναν νέο κύκλο κοινωνικότητας (νέα πρόσωπα, παρέες, ερωτικά ενδιαφέροντα) αν πρώτα δεν έχει λήξει οριστικά ο προηγούμενος. Κλείνε κεφάλαια λέμε τώρα που έχεις διάθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Μην ασχολείσαι με όσα λέγονται πίσω από την πλάτη σου, τις ανούσιες παρατηρήσεις συναδέλφων ή του/της προϊσταμένου σου. Η νέα στρατηγική των Λεόντων λέγεται: κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Επιτέλους δηλαδή, γιατί τόσο καιρό που έτρεχες να ικανοποιήσεις τους πάντες τι κατάφερες; Μηδέν εις το πηλίκο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως να έχεις εδώ και μέρες πάρει την απόφαση να μιλάς μόνο με όσους/ες θες (ή απλά μʼ αυτούς/ες που δεν μπορείς να αποφύγεις). Το καλύτερο της υπόθεσης είναι πάντως πως σήμερα (και για λίγες μέρες ακόμη) καθόλου δεν σε χαλάει η απόσταση που έχεις επιβάλλει. Ψυχική ηρεμία να το πω αυτό που νιώθεις;

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι πολύ συνηθισμένο για όλους εμάς, όταν κουβαλάμε υπερβολική ένταση από την δουλειά, να καταφεύγουμε στους φίλους μας ή τον/την σύντροφό μας για να βγάλουμε την τσαντίλα από μέσα μας. Όχι εσύ. Εσύ θα το κρατήσεις μέσα σου, θα αποκλείσεις τους πάντες και θα πολεμάς μόνος/η με τα φαντάσματα του εαυτού σου. Σκορπιέ, ξεκόλλα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο απαραίτητος/η είσαι στην δουλειά που βρίσκεσαι. Με το γνωστό Τοξίτισιο αλτρουισμό (ομαδική δουλειά, συνολική προσπάθεια κτλ) να ρέει μαζί με το αίμα σου, καταλήγεις να γίνεσαι το παιδί λάστιχο κι υπόλοιποι/ες να καλοπερνούν εις βάρος σου... Ε σήμερα κανείς άλλος/η δεν θα καλοπερνά εκτός από εσένα. Και αυτό δεν είναι προτροπή από τον αστρολόγο σου, είναι εντολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Αιγόκερε, μερικές φορές ο έρωτας δεν είναι αρκετός για να προσθέσει έντονα χρώματα στο γκρίζο μοτίβο της ζωής. Μέρες σαν την σημερινή που εξαφανίζονται και τα τελευταία ίχνη της αισιοδοξίας σου είναι που κινδυνεύεις να γίνεις εριστικός/ή, αυστηρός/η με τους γύρω σου, αιχμηρός/η στα σχόλια σου. Δεν είναι άδικο όμως να πληγώνεις αυτούς που δεν φταίνε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, ακόμη κι εσύ χρειάζεσαι μερικές φορές να νιώσεις οικειότητα, να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου και να κερδίσεις μια αίσθηση (έστω και προσωρινή) οικογενειακής θαλπωρής. Κάνε το σήμερα, αρκεί να μην ενδώσεις σε ανακρίσεις για τη ζωή και τις επιλογές σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν βιώνεις σύνδρομο στέρησης ρομαντικών ταινιών, ακόμη και αν λιγουρευτείς ένα οικογενειακό παγωτό σοκολάτα ή μια τούρτα σοκολατίνα, ακόμη και αν θέλεις να βάλεις στο repeat το I will always love you, αντιστάσου! Το ξέρεις πως αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις πως κατρακυλάς στην απομόνωση. Ξετίναξε από πάνω σου την κυκλοθυμία και βγες έξω να σε χτυπήσει φρέσκος αέρας! Με παρέα φυσικά!