Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Ό, τι έχει σχέση με παρασκήνιο και λόγια πίσω από την πλάτη σου πάντα σου ξυπνά δολοφονικά ένστικτα. Και σήμερα είναι πιθανό να ακούσεις για άτομα του φιλικού σου κύκλου που λειτουργούν έτσι. Από την άλλη πλευρά όμως αν είσαι σε σχέση αισθάνεσαι τόσο συναισθηματικά και ερωτικά πλήρης από το σύντροφο σου που τίποτα δε μπορεί να σου ρίξει τη διάθεση.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε αναζήτηση ερωτικής αγκαλιάς δώσε ευκαιρίες να σε γνωρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η επικοινωνιακές σου δεξιότητες βρίσκονται σε κατάσταση ευχάριστου συναγερμού καθώς φίλοι που είχες καιρό να δεις έρχονται σε επαφή μαζί σου και οι επαγγελματικές συζητήσεις ανοίγουν προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών. Μην παρασυρθείς όμως από την ταχύτητα των εξελίξεων και πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας σου χτυπά τη πόρτα μέσα από το φιλικό κύκλο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Επιτέλους επανέρχεται η ισορροπία στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής μετά από αρκετές μέρες. Η επικοινωνία με ανωτέρους σου βγάζει στην επιφάνεια καινούργια σχέδια που σε περιλαμβάνουν. Οι εντάσεις με συναδέλφους υποχωρούν και εσύ μπορείς να ολοκληρώσεις τις ευθύνες σου χωρίς άγχος.
Η συμβουλή της ημέρας: Εξαιρετική μέρα για να κυνηγήσεις συνεντεύξεις και να εντείνεις τις προσπάθειες σου για αναζήτηση εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Δεν αντέχεις άλλο να υποχωρείς και να καταπιέζεις τις απόψεις σου. Σήμερα εκφράζεσαι με αμεσότητα και σκληρότητα ακόμη αν χρειαστεί σε συγγενείς και φίλους που σε καταπιέζουν. Επίσης εκφράζεις στο σύντροφο σου τα θέλω σου και απαιτείς επιτέλους να σου κάνει τα χατίρια. Τέρμα τα καλά παιδιά για σήμερα.
Η συμβουλή της ημέρας: Κάνε λίγο ακόμη υπομονή με τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων σου που σε φορτώνουν ευθύνες που δε σου αναλογούν. Σε λίγο καιρό θα κάνεις την αντεπίθεση σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Οικονομικές εκκρεμότητες με συγγενείς αλλά και σχετικές με την εργασία σου πρέπει από σήμερα να μπουν σε τροχιά επίλυσης. Επίσης αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα με το σύντροφο σου ή με ένα ερωτικό ενδιαφέρον που τελικά δεν προχώρησε όπως ονειρευόσουν ανάμεσα σας. Κλείνεις λογαριασμούς με απλά λόγια.
Η συμβουλή της ημέρας: Έχεις ανάγκη από αποφόρτιση και γαλήνη. Μείνε σπίτι και ξεκουράσου όσο μπορείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ερωτική διάθεση σε υψηλά επίπεδα και λίμπιντο που κοχλάζει συνθέτουν την διάθεση σου σήμερα. Αν έχεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στα σκαριά, σήμερα να περιμένεις εξελίξεις. Αν είσαι σε σχέση, η επιθυμία σου για ικανοποίηση και απόλαυση σας βοηθά να ξεπεράσετε τα προβλήματα και τις κόντρες των τελευταίων ημερών.
Η συμβουλή της ημέρας: Μπορείς εύκολα να πείσεις τους ανωτέρους σου για τα ταλέντα σου. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για συζητήσεις επί του οικονομικού σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ίσως αισθάνεσαι εγκλωβισμένος μέσα σε υποχρεώσεις και οικονομικά άγχη που δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις. Όμως λαμβάνεις σήμερα τόση υποστήριξη και αγάπη από τους κοντινούς σου ανθρώπους και τους συναδέλφους σου που μέχρι το τέλος της ημέρας αισθάνεσαι πιο χαλαρός από όσο έχεις να νιώσεις εδώ και πολύ καιρό.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν αναζητάς ένα έξτρα εισόδημα σήμερα πρέπει να επικοινωνήσεις με φίλους και συγγενείς. Κάτι καλό θα προκύψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μπορεί η καθημερινότητα να κινείται με τους ίδιους αργούς ρυθμούς και οι κοντινές σου σχέσεις να σε προβληματίζουν όπως κάθε μέρα, όμως σήμερα αισθάνεσαι διαφορετικά. Σε κυριεύει μια εσωτερική βεβαιότητα για τις ικανότητες και τις δυνάμεις σου που καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις με χάρη και ταχύτητα.
Η συμβουλή της ημέρας: Προσέγγισε το σύντροφο σου και προκάλεσε τον να σου μιλήσει ανοιχτά για ό, τι τον ενοχλεί. Βρείτε λύσεις αντί να τσακώνεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Ακόμη κι αν δείχνεις κοινωνικός και χαρωπός όπως πάντα, στο πρώτο μισό της ημέρας είσαι έτοιμος να αρπαχτείς με το παραμικρό. Αν πρόκειται να τσακωθείς τουλάχιστον κάνε το με τους σωστούς ανθρώπους και για τους σωστούς λόγους. Α και μην βγάζεις κακία αλλά μίλα με επιχειρήματα και ειλικρίνεια. Αυτά είναι που πονάνε περισσότερο τους αντιπάλους σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Το σώμα σου χρειάζεται φροντίδα και χαλάρωση. Αφιέρωσε του χρόνο και δώσε του στιγμές ξεκούρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Μην δίνεις σημασία σε φήμες και υποψίες όσο κοντινά κι είναι τα πρόσωπα που σου τις μεταφέρουν. Να εμπιστεύεσαι μόνο απτές αποδείξεις και ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι εμπιστοσύνης στη ζωή σου. Στον επαγγελματικό τομέα να προσέχεις τα λόγια σου γιατί υπάρχει έντονο παρασκήνιο.
Η συμβουλή της ημέρας: Ένα κινέζικο ρητό λέει ότι η αγάπη είναι απόφαση. Αν έχεις αποφασίσει ότι σου αρέσει κάποιος, μη το κρατάς κρυφό. Σήμερα αποκάλυψε πως νιώθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα είναι μια μέρα που με ελάχιστη προσπάθεια και όπλο την επικοινωνία λύνεις οικονομικά ζητήματα και παρεξηγήσεις με συναδέλφους ή ανωτέρους σου. Επίσης εξαιρετική μέρα για να συζητήσεις τη προοπτική μιας έξτρα εργασίας ή μιας αύξησης.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην στερείς από τον εαυτό σου ευχάριστες στιγμές και απολαύσεις. Βγες με φίλους, απόλαυσε το αγαπημένο σου φαγητό χωρίς ενοχές και τα χάδια του συντρόφου σου χωρίς ωράριο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Θα ήταν λάθος να σπαταλήσεις τη μέρα σου σε αναμνήσεις σχέσεων που απέτυχαν και σχεδίων που δεν λειτούργησαν. Ξόρκισε τα αρνητικά συναισθήματα περνώντας χρόνο έξω από το σπίτι με καλούς φίλους. Αν αφεθείς ν\' απολαύσεις την βραδιά να είσαι σίγουρός ότι θα προσελκύσεις τα ερωτικά βλέμματα που τόσο έχεις ανάγκη.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν οι συμβουλές της οικογένειας σου μοιάζουν πλέον με διαταγές, ήρθε η ώρα να αντιδράσεις δυναμικά!