Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Όλες οι σχέσεις αντιμετωπίζουν κατά καιρούς προβλήματα όμως το σημαντικό είναι να υπάρχει προθυμία για να επιλύονται. Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλία και να λύσεις εντάσεις με το σύντροφο σου ή και με συγγενείς σου. Μην αφήνεις νοσηρές καταστάσεις να εξελίσσονται.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχουν οικονομικές διαφορές με συγγενείς μην εκβιάζεις καταστάσεις και μην σύρεσαι σε διαμάχες. Αν δε μπορεί η άλλη πλευρά να συζητήσει πολιτισμένα, κράτα αποστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η διασκέδαση σου και η ευτυχία σου σήμερα δε βρίσκονται σε πολύβουες παρέες και πολυσύχναστα μέρη, αλλά στη αγκαλιά του ανθρώπου που αποκαλείς σύντροφο σου. Αν είσαι σε σχέση τότε ίσως είναι από τις πιο χαρούμενες μέρες του μήνα. Αν όμως είσαι μόνος σου τότε η απουσία του έρωτα σε κάνει νευρικό και επιθετικό.
Η συμβουλή της ημέρας: Κάνε ένα δώρο στο σύντροφο σου. Δε χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένο λόγο για να τον καλομάθεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Η σημερινή μέρα ανήκει στους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, είτε λέγονται φίλοι, είτε συγγενείς και ο σύντροφος σου. Αφιέρωσε τους το χρόνο και τη προσοχή σου και δείξε τους με τη παρουσία σου πόσο σημαντικοί είναι. Οι σχέσεις παραμένουν ζωντανές μόνο αν τις φροντίζεις και τις ανανεώνεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνεις άλλες επαγγελματικές εκκρεμότητες να σε αγχώνουν. Πάτα γκάζι σήμερα και κλείσε τα ανοιχτά μέτωπα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πάντα έχεις ένα φόβο να μιλάς για τον εαυτό σου και να τραβάς πάνω σου τα φώτα της προσοχής. Σήμερα όμως είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τα επαγγελματικά σχέδια του επόμενου μήνα και πρέπει να διαφημίσεις στους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Μην σε πιάνουν ντροπές.
Η συμβουλή της ημέρας: Κάνε και λίγο το δύσκολο στο αντικείμενο του πόθου σου. Είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού της σαγήνης και του φλερτ.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Ξέρεις πολύ καλά ότι αν αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο να σκεφτεί θα γυρίσεις σε αναμνήσεις που σε πονάνε και θα νοσταλγείς αγάπες που πέρασαν. Γι\' αυτό το λόγο αισθάνεσαι σήμερα την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με πρακτικά ζητήματα και να νιώσεις ότι πατάς και με τα δυο σου πόδια στο εδώ και τώρα της ζωής σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Κανάκεψε τον εαυτό σου με δώρα και ξόδεψε χρήματα για εσένα. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σκοτεινές σκέψεις γεμίζουν το μυαλό σου σήμερα και σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά ενδεχόμενα. Υπάρχει όμως αντίδοτο για να αντιμετωπίσεις αυτή τη δύσκολη συγκυρία κι αυτό είναι η πρωτοβουλία. Κινητοποίησε τους γύρω σου σε δράση, δώσε τους δύναμη και κίνητρα και θα δεις ότι εκτός από τη δική τους ψυχολογία θα αλλάξει και η δική σου.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν αισθάνεσαι να σε αμελεί ο σύντροφος σου εξέφρασε του τα παράπονα σου και αντί να τον κριτικάρεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Κράτα κρυφές τις αμφιβολίες που σε γεμίζουν για το επαγγελματικό σου μέλλον και δείξε σε συναδέλφους και προϊσταμένους σου το πιο πρακτικό και οργανωτικό σου πρόσωπο. Στο δεύτερο μισό της ημέρας μοιράσου τους προβληματισμούς σου με το σύντροφο σου ή με ένα καλό φίλο και θα δεις ότι στη πραγματικότητα μεγαλοποιείς τα προβλήματα με τις αρνητικές σου σκέψεις.
Η συμβουλή της ημέρας: Κυριαρχεί σήμερα η ρομαντική σου διάθεση και αυτό αποτελεί εγγύηση για το σύντροφο σου ότι θα περάσει αξέχαστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν και είσαι από τη φύση σου πολύ ιδιωτικός χαρακτήρας και δεν ανοίγεσαι εύκολα, σήμερα καλείσαι να δείξεις εμπιστοσύνη σε συμβουλές και προτάσεις φίλων σου. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου και γνώρισε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης. Δεν πρόκειται να βγεις χαμένος.
Η συμβουλή της ημέρας: Ξεκίνα επαγγελματικές συζητήσεις και διερεύνησε την πιθανότητα νέων κατευθύνσεων στη καριέρα σου. Μην μένεις στάσιμος!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Από τη μια πλευρά λειτουργείς μ\' ανεβασμένους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή, είτε δουλεύοντας τρελά ωράρια, είτε εντείνοντας την αναζήτηση εργασίας. Από την άλλη πλευρά όμως αισθάνεσαι ότι η ζωή σου στερείται νοήματος και όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Αυτή η εσωτερική διαμάχη σε κάνει σήμερα απόμακρο και σιωπηλό.
Η συμβουλή της ημέρας: Αποφόρτισε το κλίμα στη δουλειά προτείνοντας ένα γεύμα με τους συναδέλφους σου ή οργανώνοντας μια χαλαρή συνάντηση για να συσφίξετε σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Δε σε χωράει σήμερα ούτε το γραφείο, ούτε το σπίτι σου. Έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι έξω, ανάμεσα σε κόσμο, να συζητάς, να ανταλλάσεις απόψεις και να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Με απλά λόγια, θες να ξεφύγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα. Μην μείνεις μόνο στην επιθυμία! Κάνε την πράξη!
Η συμβουλή της ημέρας: Η επικοινωνιακή σου ευχέρεια μπορεί να γοητεύσει σήμερα και το πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Εκμεταλλεύσου τη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Δεν έχεις τη φήμη του συμφεροντολόγου αλλά είναι δικαίωμα σου να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν. Έτσι σήμερα είναι στο χέρι σου να επιδιώξεις συζητήσεις με ανωτέρους σου και να διεκδικήσεις την αμοιβή που σου αξίζει. Επίσης αν σου οφείλουν χρήματα φρόντισε να τρίξεις τα δόντια και να απειλήσεις ακόμη αν χρειαστεί. Τέρμα τα καλά παιδιά!
Η συμβουλή της ημέρας: Αν περνάς μια δύσκολη περίοδο με το σύντροφο σου σήμερα μπορείς να αναθερμάνεις την ερωτική σας χημεία.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Μια σύντομη απόδραση για δύο με το σύντροφο σου ή το ερωτικό ενδιαφέρον αυτών των ημερών είναι μια πολύ ελκυστική προοπτική. Έχεις ανάγκη να ανανεώσεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον και μαζί μ\' αυτό να ανανεωθεί και όλη σου η διάθεση. Μην το σκέφτεσαι! Ακολούθησε το ένστικτο σου κι όπου σε βγάλει.
Η συμβουλή της ημέρας: Όσο αγχώνεσαι για το μέλλον τόσο περισσότερο χάνεις την ευκαιρία να απολαύσεις το παρόν. Πάψε να αγχώνεσαι!