Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν υπάρχει ένας τίτλος που να περιγράφει τη σημερινή μέρα, αυτός θα ήταν: «Πρόσεξε το σώμα και τη ψυχή σου». Όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε φορτώσουν με προβλήματα, ευθύνες και ενοχές και σε φορτίζουν με αρνητική ενέργεια. Κλείσε όσο μπορείς τ\' αυτιά σου και προστάτεψε το προσωπικό σου χώρο.
Η συμβουλή της ημέρας: Μην ζορίζεις το σώμα σου σήμερα με ακραία ωράρια στη δουλειά ή στερήσεις στη διατροφή. Οι άμυνες του οργανισμού σου είναι πεσμένες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Όταν ξυπνά ο εγωιστής μέσα σου ξυπνούν και όλα τα προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου. Σήμερα προσπάθησε να βάζεις νερό στο κρασί σου, άκου τη γνώμη των συναδέλφων και των φίλων σου και μη κάνεις συνέχεια του κεφαλιού σου. Σε αντίθετη περίπτωση στο τέλος της ημέρας δε θα θέλει να σου μιλάει άνθρωπος.
Η συμβουλή της ημέρας: Να είσαι ερωτευμένος και να μη το λες είναι οξύμωρο. Πάρε ένα ρίσκο, εκφράσου ανοιχτά και πάψε να φοβάσαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ακόμη κι εσύ κουράζεσαι μερικές φορές από τη βαβούρα και τον πολύ κόσμο. Σήμερα το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα τελειώσεις όσο το δυνατό πιο γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου και να ηρεμήσεις στον ιδιωτικό σου χώρο. Το μυαλό και το σώμα σου χρειάζονται ξεκούραση.
Η συμβουλή της ημέρας: Ακόμη κι αν καλείσαι να αντιμετωπίσεις ένα χάος στο χώρο εργασίας σου, προστάτεψε τον εαυτό σου και μη το κουβαλήσεις μαζί σου όταν τελειώσει η μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην αντιμετωπίζεις όλα τα επαγγελματικά και προσωπικά σου προβλήματα μόνος σου. Σήμερα οι συμβουλές των φίλων σου είναι αληθινά διαμάντια και ξεκολλάνε το μυαλό σου. Αποζήτησε τους και πέρνα χρόνο μαζί τους.
Η συμβουλή της ημέρας: Ο δρόμος για τη καρδιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά περνά από το μυαλό σου. Μην σε πιάνουν ντροπές. Μίλησε του και μάγεψε τον με τις γνώσεις και τις απόψεις σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Όσο σε εκνευρίζουν οι οικονομικές σκοτούρες, τόσο φαίνεται να σε κυνηγάνε τελευταία. Και σήμερα το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από λογαριασμούς, έξοδα αλλά και το γενικότερο μέλλον των οικονομικών θεμάτων σου. Αντί να σκέφτεσαι τόσο πολύ ξεκινά να συμβιβάζεσαι με την ιδέα πως πρέπει να κάνεις θυσίες ή και να βρεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος.
Η συμβουλή της ημέρας: Η λίμπιντο σου στα ύψη και εσύ θα σκέφτεσαι μέχρι και το βράδυ τους λογαριασμούς. Δε νομίζω! Για σύνελθε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Η θετική εξέλιξη της σημερινής μέρας εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και την ικανότητα σου να θέτεις όρια. Μην μπεις πάλι στο ρόλο του καλού και βολικού παιδιού που κάνει όλα τα χατίρια σε συναδέλφους αλλά και το σύντροφο σου. Εσύ θα φορτώνεσαι μόνο τις δικές σου ευθύνες και οι άλλοι τις δικές τους.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν ο σύντροφος σου προσπαθεί να σου δημιουργήσει ενοχές τότε ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τι πιστεύεις ότι αισθάνεται για εσένα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Το μυαλό σου παίζει σήμερα παράξενα παιχνίδια με αναμνήσεις. Ίσως νοσταλγείς μια ερωτική σχέση που έληξε άδοξα. Ίσως σε κυριεύει το ανικανοποίητο και αισθάνεσαι πως πνίγεσαι στην ρουτίνα που έχεις επιλέξει. Στη πραγματικότητα όλα τα παραπάνω είναι μηχανισμοί που σου δείχνουν ότι κουβαλάς κούραση μέσα σου. Κάνε ένα διάλειμμα και ξεκουράσου σήμερα. Ζήτα μια άδεια αν τη χρειάζεσαι.
Η συμβουλή της ημέρας: Μεγάλη προσοχή σήμερα με την υγεία σου. Να τρέφεσαι σωστά γιατί μπορεί να κρεβατωθείς σε ανύποπτη στιγμή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Μην αμφιβάλλεις ούτε στιγμή για τις δυνατότητες και την αξία σου σήμερα. Ό, τι παρατηρήσεις κι αν ακούσεις στο χώρο εργασίας σου και οποιοδήποτε κριτική κι αν σου ασκήσουν για τις επιλογές σου οι φίλοι σου, εσύ πρέπει να παραμείνεις ανένδοτος. Κανείς δεν μπορεί να ορίζει τις αποφάσεις σου εκτός από εσένα.
Η Συμβουλή της ημέρας: Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να ζητήσεις άδεια και να την περάσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο χωρίς να σας ενοχλήσεις κανείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Οι απαιτήσεις γονιών και προϊσταμένων σου σε κάνουν σήμερα να νιώθεις σα φυλακισμένος. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις υπερβολικά και να μην ξεσπάσεις με νεύρα γιατί δε σε συμφέρει. Σε λίγες μέρες, με καλύτερη διάθεση, θα αποδόσεις τα του καίσαρος τω καίσαρι.
Συμβουλή της ημέρας: Ολοκλήρωσε όσο πιο γρήγορα μπορείς τις υποχρεώσεις σου και πέρνα το υπόλοιπο της ημέρας στο χώρο σου και μακριά από ανθρώπους που είναι εστίες έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Θα σου είναι πολύ δύσκολο σήμερα να προσαρμοστείς στις συνθήκες της καθημερινότητας αφού το μυαλό σου βρίσκεται σε διάθεση διακοπών και ξεκούρασης. Πρόσεξε μη σου γυρίσουν σε νεύρα οι τάσεις φυγής που έχεις και αρχίσεις να κριτικάρεις όλους τους φίλους και τους συναδέλφους σου χωρίς να φταίνε σε κάτι.
Η συμβουλή της ημέρας: Οργάνωσε το επόμενο ταξίδι σου σήμερα. Και θα απασχολήσεις το μυαλό σου ευχάριστα και θα αισθάνεσαι ότι ξεφεύγεις από τη ρουτίνα που σε πνίγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ένα μέρος του εαυτού σου επαναστατεί κάθε φορά που πρέπει να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα. Όμως σήμερα πρέπει να βγάλεις στην επιφάνεια το πιο υπολογιστικό και σκληρό κομμάτι του εαυτού σου και να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλονται, όποιος κι αν είναι αυτός που στα οφείλει.
Η συμβουλή της ημέρας: Αν είσαι σε σχέση βγάλε τον πιο ερωτικό σου εαυτό και ικανοποίησε το σύντροφο σου. Μη περάσετε ακόμη μια βραδιά συζητώντας προβλήματα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Αν μπορούσες να σπάσεις σε χίλια κομμάτια και να ικανοποιήσεις όλα τα θέλω του συντρόφου, των συναδέλφων και των φίλων σου, με χαρά θα το έκανες. Όμως είσαι άνθρωπος και είναι αδύνατο να τα προλάβεις όλα. Σήμερα καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες και πρώτη από όλες είναι η προστασία της ψυχολογίας σου από τις υπερβολικές απαιτήσεις των γύρω σου.
Η Συμβουλή της ημέρας: Επαγγελματικές συζητήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να τις εμπιστεύεσαι. Δώσε χρόνο και μην υπόσχεσαι τίποτα.