Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αυτό που λείπει από τη ζωή των περισσοτέρων μας τελευταία είναι η σπιρτάδα, το γνήσιο χαμόγελο, το να περνάμε καλά χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Κάνει παιχνίδι Κριέ, δείξε μας τον τρόπο σήμερα! Μην αφήσεις κανένα/καμία φίλο/η να φλερτάρει με τη μιζέρια!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Η προσοχή σου μονίμως αποσπασμένη, οι υποχρεώσεις δεν λένε να μπουν σε μια σειρά, η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου μια μονίμως κατειλημμένη γραμμή. Φως στο τούνελ; Φυσικά και υπάρχει. Όλα συγκλίνουν πως χρειάζεσαι δημιουργικό χρόνο για εσένα. Τι λες να ξεκινήσεις από σήμερα να τον εξοικονομείς;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Πόσο βαρετοί πρέπει να φαντάζουν στα μάτια σου όλοι οι αυτοί οι δήθεν «φυσιολογικοί άνθρωποι» εκεί έξω που επιχειρούν με πάθος να σε κάνουν και εσένα μια από τα ίδια. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες το μυαλό σου λειτουργεί με τόση ταχύτητα και διαύγεια που δεν μπορείς παρά να χαμογελάς πονηρά σε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τις μέρες που έρχονται καλείσαι να μοιράσεις το χρόνο σου ανάμεσα σε ξεκούραση (σωματική και πνευματική) αλλά και να προετοιμαστείς για την επόμενη εβδομάδα που έρχεται στην δουλειά και θα είναι κυριολεκτικά κολασμένη! Good luck with that!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Σήμερα μπορείς να αντέξεις σχεδόν τα πάντα! Διαπληκτισμούς, ένταση, διασκέδαση μέχρι πρωίας, 8ώρο σεξ, εξαντλητικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις μέχρι τελικής πτώσης. Το μόνο που αντέχεις είναι η αδιαφορία σε κάθε μορφή: αδιάφοροι/ες συνεργάτες, φίλοι/ες ή νωχέλεια από τον/την σύντροφο σου σε κάνουν έξαλλο/η. Καμία έκπτωση από την ζωή απόψε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Όταν βρίσκεσαι μόνος/η σου έχεις απεγνωσμένα ανάγκη από παρέα. Όταν είσαι με παρέα έχεις απελπισμένα ανάγκη νʼ ανοίξει η γη να σε καταπιεί να διακτινιστείς κάπου που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι, φασαρία και φώτα. Κυκλοθυμία καλώς όρισες!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Η πρώτη αντίδραση μας, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και το βάρος του κόσμου πέφτει πάνω στους ώμους μας, είναι να προσπαθήσουμε να το μετακυλήσουμε σε κάποιον/α άλλο/η. Όταν αποτύχει αυτό, ξεκινάμε να κάνουμε ουσιαστικές φιλίες. Φίλος δεν είναι αυτός που θα μοιραστεί το βάρος μαζί μας, αλλά αυτός που θα μας ηρεμήσει, πριν το ξανασηκώσουμε. Ένα τέτοιο φίλο/Μια τέτοια φίλη χρειάζεσαι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Όσο το μυαλό σου συνεχίζει να λειτουργεί στο φουλ, διεισδύοντας στην πραγματικότητα σαν χειρουργικό νυστέρι, θα έρχονται μέρες σαν τη σημερινή, που θα αισθάνεσαι τόσο σατανικά ευτυχής με τον εαυτό σου ώστε άνθρωποι (συνεργάτες, φίλοι ή και κάτι παραπάνω από…) που βιάστηκαν να σε απορρίψουν, θʼ αρχίσουν να επιστρέφουν πίσω για μια δεύτερη ευκαιρία. Τι θα κάνεις; Το «σατανικά» δίπλα στο «ευτυχής» δεν σου λέει κάτι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Δεν χρειάζονται και πολλά για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: ποτέ δεν χρειαζόσουν υποβολείο (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι) να επικροτεί την κάθε σου κίνηση – είσαι ο/η αυθεντικός/η εσύ όταν λειτουργείς με απόλυτο (σχεδόν σοκαριστικό) αυθορμητισμό. Αυτό είναι το κομμάτι που δείχνεις να έχεις ξεχάσει τελευταία. Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες καλείσαι να το ανακαλύψεις ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Στο μικροσκόπιο σήμερα επαγγελματικές συνεργασίες, έσοδα – έξοδα αλλά και ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφο (για όσους/ες βρίσκονται σε σχέση). Ότι είναι κοινό (είτε λέγεται πορεία στη ζωή, είτε λογαριασμός στην τράπεζα, είτε επαγγελματικό συμφέρον) πρέπει συνεχώς να συζητιέται, να κρίνεται και να αναθεωρείται. Αλλιώς καταλήγουμε σε νοσηρές καταστάσεις... Έχεις νιώσει στο πετσί σου τι εννοώ, έτσι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη, κρύο, ζέστη… Μια νοσταλγία και πάθος και την άλλη παγωμάρα και εκλογίκευση. Μια λες να γυρίσεις ή να τολμήσεις το παράτολμο βήμα (στην προσωπικη σου ζωή) και την άλλη ρίχνεις κρύο νερό στο πρόσωπο σου για να συνέλθεις και να κάτσεις στʼ αυγά σου. Και δεν κάθεται ακόμη πουθενά η μπίλια ρε γαμώτο για να ηρεμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ένα από τα χαρακτηριστικά που σε κάνουν τόσο ξεχωριστό/ή είναι η ικανότητα σου να πιέζεσαι ψυχολογικά και να νιώθεις ενοχές σχεδόν για τα πάντα, χωρίς ούτε μια αφορμή. Κι όταν σε γραπώνει αυτό το κομμάτι της συμπεριφοράς σου έχεις μια ανησυχητική ροπή προς λάθη και γκάφες. Όπως για παράδειγμα να ξανανοίξεις παρτίδες με μερικούς/ες που τσαλαπάτησαν την καρδιά σου σαν αποτσίγαρο. Όχι, δεν αλλάζει τόσο ριζικά ο κόσμος!