Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ το τυρί κρέμα ,
την τριμμένη ντομάτα, το τριμμένο κρεμμύδι, το ταντούρι και το κόλιανδρο
και αλατοπιπερώνουμε. Τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις μπουκιές
κοτόπουλο. Ανακατεύουμε να καλυφθούν. Καλύπτουμε με μεμβράνη το μπολ και
το αφήνουμε στο ψυγείο από 1 έως 4 ώρες. Όσο πιο πολύ τα μαρινάρουμε
τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. Περνάμε εναλλάξ σε σουβλιά μαριναρισμένο
κοτόπουλο και λαχανικά και τα αραδιάζουμε σε ταψί. Περιχύνουμε με τη
μαρινάδα. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 C για
15'-20'. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Υλικά συνταγής
- 1 συσκευασία τυρί κρέμα light
- 1 τριμμένη ντομάτα
- 1/2 τριμμένο κρεμμύδι
- 1 κ.σ μείγμα ταντούρι (στα καταστήματα μπαχαρικών)
- 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
- πιπεριά , ντομάτα, κρεμμύδι κομμένα σε καρέ για τα σουβλάκια
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι