Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Εντάξει δε λέω, καλή θα ήταν σήμερα η ασφάλεια του σπιτιού και η απόσταση από τους κατοίκους του πλανήτη Γη αλλά είσαι σε ένα συνεχή αγώνα νʼ αποδείξεις στον εαυτό σου πως έχεις αφήσει πίσω τον βαλτωμένο εαυτό σου. Όποτε σκάσε και κολύμπα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ανασύνταξη δυνάμεων άμεσα! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης για το επόμενο διήμερο. Ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα ο υπολογιστής που κουβαλάς στο κεφάλι σου μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία και όποιος/α σε πιέσει για παραπάνω θα το μετανιώσει που δεν κάθισε στʼ αυγά του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Ακόμη κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, αισθάνεσαι να πνίγεσαι από την εργασιακή ρουτίνα σου, η οποία κατά τʼ άλλα είναι από τις σταθερές που προσβλέπεις πάντα για να βρίσκεις την ισορροπία σου. Τι σκέφτεσαι να κάνεις γιʼ αυτό λοιπόν; Έλα νʼ ακούω ιδέες και προτάσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Σήμερα όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο. Το μυαλό αρνείται να σκεφτεί πιο πέρα από τις απολύτως απαραίτητες λειτουργίες. Τα λόγια μάλλον σε κουράζουν, οι φωνές και τα νεύρα δεν σ' αγγίζουν. Μπορεί οι Παρθένοι να μην απέχουν συχνά, αλλά αν συμβεί, το κάνουν εμφατικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Αντί να αναρωτιέσαι «Ως πότε θα ξεγελάω την ερωτική μου πείνα με ανούσιες κοινωνικές εξόδους με φίλους/ες;», απλά βγες έξω και πέρνα καλά! Ο έρωτας δεν έρχεται ποτέ ούτε πιο νωρίς, ούτε πιο αργά! Έρχεται πάντα την ώρα που είσαι έτοιμος/η (έλα, αυτές είναι γνώσεις Ζυγών επιπέδου πρώτης δημοτικού!).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Λες και έχει την έκτη αίσθηση αυτός/ή ο/η προϊστάμενος/η σου και τις μέρες που αισθάνεσαι πιο ευάλωτος/η και από Ιχθύ έρχεται με νεύρα και τσαμπουκά που θυμίζουν στρατηγό των Ες Ες! Και δεν είσαι σε φάση να τον/την χειραγωγήσεις πάλι... Σε κούρασε το παιχνιδάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα, ανεξάρτητα από την εσωτερική αναμπουμπούλα που ίσως βιώνεις, όλοι εμείς εκεί έξω δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από πάνω σου. Λέω εγώ τώρα, μήπως να εκμεταλλευθείς τη μέρα για να ξεκολλήσουν μερικά επαγγελματικά θεματάκια που θέλουν έγκριση από κάποιον/α ανώτερο/η στην ιεραρχία;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σαν τους χρυσοθήρες που τους έπιανε ο πυρετός του χρυσού και παρατούσαν σπίτι/οικογένεια/παιδιά/σκυλιά/γατιά για να βρουν το χρυσορυχείο των ονείρων τους, έτσι κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, που η οικονομική ανασφάλεια χαστουκίζει αλύπητα τις σκέψεις σου, ψάχνεις εναγωνίως πως θα βρεις μια δουλειά – χρυσορυχείο. Περιττό να πω λοιπόν πόσο ξενερωμένη είναι η φάτσα σου στη δουλειά...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Κάποιες μέρες η επικοινωνία με τους ανθρώπους είναι το παν. Κάποιες άλλες μοιάζει σαν βάσανο, σαν άθλος, σαν μια συμπαντική τιμωρία. Είναι αυτές τις μέρες που θες να ξεφύγεις, που ονειρεύεσαι τις νύχτες πως πετάς στον ουρανό, που ο ίδιος ο αέρας σε πνίγει. Προμηθέας Δεσμώτης σήμερα λοιπόν και όχι Προμηθέας Πυροφόρος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

"Τι κάνω εγώ εδώ; Πως έφτασα σ' αυτό το σημείο να κερδίζω χρήματα και να έχω μια ζωή υποδυόμενος/η ένα ρόλο που δεν μου ταιριάζει; Γιατί να μην μπορώ ξεκάθαρα να δω τι έχω ανάγκη και συνεχώς αναζητώ κάτι που δεν έχει όνομα;"... Μερικές από τις φράσεις που θα έκλεβε σήμερα ένα μηχάνημα ανάγνωσης των σκέψεων αν το στρέφαμε πάνω σε Ιχθύες. Μην προσπαθείς να βρεις εξηγήσεις. Δεν θα πιάσει.