Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΡΙΤΗΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Αν εκκρεμούν ξεκαθαρίσματα με τον/την σύντροφό σου ή μέλη της οικογένειας σου, σήμερα είναι η μέρα για να αναλάβεις δράση. Όσο καθυστερείς τόσο μολύνουν την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ότι θα υπάρχει μια πληθώρα προτάσεων για εξόδους φαντάζει σχεδόν βέβαιο. Για την διάθεση σου να βγεις έξω υπάρχουν μερικές αμφιβολίες. Εκτός κι αν μάθεις πως στην παρέα θα είναι κάποιος/α που θες απεγνωσμένα να δεις. Ναι, ναι, ο/η ίδιος/α που φαίνεται να σε κρατά σε απόσταση ασφαλείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, η αναντιστοιχία του τρόπου σκέψης σου με τον τρόπο σκέψης (λέμε τώρα...) των συναδέλφων σου, θα σε κάνει στην καλύτερη να αισθάνεσαι σαν εξωγήινος/η σήμερα. Στην χειρότερη, καταλαβαίνεις...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Τελικά πόσο χρειάζεσαι τον έρωτα για να αισθανθείς μοναδικός/η; Μήπως με το να συνδέεις κάθε χαρά της ζωής με την ύπαρξη μιας αγκαλιάς τελικά σου στερεί και το τελευταίο μόριο αυτοεκτίμησης που διαθέτεις; Αυτές οι μέρες έρχονται να σου υπενθυμίσουν πως για να έλξεις κάποιον/α που θα σε ερωτευθεί αληθινά πρέπει πρώτα να αποδώσεις στον εαυτό σου την αληθινή του αξία. Κι αυτό είναι ένα δύσκολο στοίχημα…

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Κινητικότητα κι εκνευρισμός στον εργασιακό χώρο από τη μια, ανάγκη για αναμόρφωση/βελτίωση των σχέσεων μέσα στο σπίτι ή απλά για ηρεμία και θαλπωρή (και έρωτα ίσως;). Κι ο κόσμος παραμένει επιθετικά αδιάφορος στις αληθινές σου ανάγκες, βάζοντας παγίδες στην καρδιά σου. Ωραία, αρκετά λογοτεχνικοί γίναμε. Πάμε στο νόημα: Βράζεις από οργή που δεν σου κάθονται ακόμη αυτά που θες. Τελεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ίσως το μεγαλύτερο θαύμα του ανθρώπινου νου είναι η ικανότητα του νʼ αλλάζει τρόπο σκέψης. Μια μικρή αλλαγή, μια μετάβαση ή μια ιδέα μπορούν νʼ αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Αυτός το στόχο έχουν οι μέρες που αυτές, να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως δεν γίνεται να συνεχίζεις να υπομένεις σχέσεις με ανθρώπους που δεν έχεις τίποτα κοινό πλέον εκτός από το χρόνια γνωριμίας που σας συνδέουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, το ξέρω πως έχεις ανάγκη από χάδια που κάνουν το δέρμα σου να ριγεί από ευχαρίστηση και από μια γερή δόση πάθους. Όμως αν δεν είναι εύκαιρα (ή δεν τα έχεις βρει) τα χέρια που μπορούν να λύσουν την ένταση σου, μπορείς σήμερα να σε καλομάθεις και να σε κανακέψεις ξοδεύοντας χρήματα για εσένα ή ενδίδοντας σε πειρασμούς που συνήθως αποφεύγεις. Κι αυτό καλό θα σου κάνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, μην κάνεις σήμερα το λάθος να ανοίξεις κουβέντες ή παρτίδες στη δουλειά με συναδέλφους ή/και τον/την προϊστάμενο/η σου. Καθόλου σε καλό δεν θα σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

«Τοξότη; Τοξότη; Είναι κανείς μέσα ή τσάμπα χτυπάω;». Ναι το έπιασες το νόημα. Θες να είσαι κάπου μακριά αυτές τις μέρες. Πολύ μακριά. Νʼ αδειάσει το μυαλό σου από σκοτούρες. Και όχι δεν απαραίτητα παρέα μαζί σου. Εκτός κι αν τον/την εμπιστεύεσαι τόσο που θα του/της έλεγες ότι σε προβληματίζει.... Εσύ αποφασίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ένα επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες ή κάποιους/ες φίλους/ες σου θα το παρατηρήσεις σήμερα. Όμως, σε καμία περίπτωση μην προσπαθείς να το γεφυρώσεις υποχωρώντας ή καταπιέζοντας τις απόψεις σου. Αντίθετα να λες πως διαφωνείς και να καταλάβεις πως κι αυτό ανθρώπινο είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Υδροχόε, αν ο/η σύντροφος σου ή κάποιος/α συνάδελφος επιμένει να μην καταλαβαίνει πως είσαι απασχολημένος/η και δεν θες να σε ενοχλούν, έχεις το ελευθέρας να τον στείλεις στο... όπου καταλαβαίνεις τέλος πάντων. Μη βωμολοχώ τώρα χωρίς λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Το μηνύματα που λαμβάνεις από την ζωή εδώ και εβδομάδες είναι πως πρέπει να δουλεύεις ασταμάτητα, να μιλάς ελάχιστα και να ονειρεύεσαι με μέτρο. Τις περισσότερες μέρες τα καταφέρνεις με μεγάλη επιτυχία (αν και οι νύχτες σου συχνά καταλήγουν σε δάκρυα) αλλά σήμερα φτάνεις στο αμήν! Να το θέσω απλά: δεν θα ήθελα να είμαι μπροστά όταν ξεσπάσεις.