Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΖΩΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Δεν χρειάζεσαι πια επιπλέον ώθηση για να κυνηγήσεις τη καλή ζωή εκεί έξω. Ούτε περιμένεις πλέον μια χείρα βοηθείας για να προμοτάρεις/επιδείξεις/πλάσαρεις τον εαυτό σου στην δουλειά σου, σε μια επαγγελματική συνέντευξη ή στην προσωπική σου ζωή. Με απλά λόγια, μπορείς και μόνος/η σου καλά (όπως λέει και το λαϊκό άσμα). Δε σε χάλασε!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Δίδυμε, η μέρα είναι γεμάτη ασυνεννοησίες και το επικοινωνιακό σου χάρισμα μοιάζει σαν βουτηγμένο σε μαρμελάδα - δηλαδή όσο πιο γλυκός/ια γίνεσαι με τους ανθρώπους, τόσο πιο δυσκίνητη από ποτέ η επικοινωνία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Σε κατάσταση μόνιμης άμυνας σήμερα. Όλα μοιάζουν να κινούνται γύρω σου με υπερβολική ταχύτητα ενώ εσύ αγκομαχάς περπατώντας. Ο κόσμος μοιάζει απειλητικός ή αφόρητα ψεύτικος. Ναι, μπορείς να το πεις και ψυχολογικό μπλοκάρισμα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ανάσα σήμερα; Να προσέξεις λίγο το σώμα σου και νʼ ανακτήσεις δυνάμεις; Δεν λέω, αν περνάς γενικά καλά αυτές τις μέρες έχεις κάθε λόγο να μην κάνεις συντήρηση δυνάμεων. Όμως σκέψου πως στο παρελθόν η καθημερινή επανάληψη εξόδων/διασκεδάσεων/κοινωνικότητας στο τέλος σε έκανε να βαριέσαι. Γιʼ αυτό σου λέω, χαλάρωσε λίγο, μην πάθουμε πάλι τα ίδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Από σήμερα το απόγευμα επιτρέπεται να γίνεις: 1) όσο εγωιστής/εγωίστρια σου επιτρέπουν οι περιστάσεις, 2) όσο άμεσος/η έως προκλητικός/η σε αναγκάσουν οι γύρω σου και 3) όσο γοητευτικός/η χρειάζεται για να σφηνωθείς στο μυαλό εκείνου/ης που σε ενδιαφέρει. Νωρίτερα από αυτή την ώρα όμως, μην περιμένεις να έχεις τη διάθεση για ούτε ένα από τα παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ζυγέ, είναι δεδομένο πως αν βγεις έξω θα το κάνεις με σκοπό να ξεχάσεις την πραγματικότητα που έχει εξισώσει τη ζωή σου με τη δουλειά σου ή τον έρωτα που έχει μπει στην εντατική ή οδεύει προς τα εκεί (είτε είσαι σε σχέση, είτε δεν είσαι). Εσύ αποφασίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο/η προϊστάμενος/η σου ξυπνά με το σύνδρομο του Θεού και θεωρεί πως είσαι ένας/μια υποτακτικός/η που θα χορεύεις όποτε εκείνος/η χτυπάει παλαμάκια. Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

1) Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή ευχέρεια των ημερών που ακολουθούν. Γοητεία, σαφήνεια, διάθεση – όλα αυτά μπορείς να τα εκπέμψεις στους γύρω σου. 2) Παραμένει αυτή η αίσθηση μεταβλητότητας στην εργασιακή καθημερινότητα. Από την άλλη όμως και που κυνηγούσες τόσο καιρό την σταθερότητα την πέτυχες και ποτέ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Σαν τους χρυσοθήρες που τους έπιανε ο πυρετός του χρυσού και παρατούσαν σπίτι/οικογένεια/παιδιά/σκυλιά/γατιά για να βρουν το χρυσορυχείο των ονείρων τους, έτσι κι εσύ, μέρες σαν τη σημερινή, που η οικονομική ανασφάλεια χαστουκίζει αλύπητα τις σκέψεις σου, ψάχνεις εναγωνίως πως θα βρεις μια δουλειά – χρυσορυχείο. Περιττό να πω λοιπόν πόσο ξενερωμένη είναι η φάτσα σου στη δουλειά...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Ίσως αντί για tip θα έπρεπε να κάνω ένα γκάλοπ ανάμεσα στους/στις Υδροχόους πως θα βιώσουν το επόμενο τριήμερο, ξεκινώντας από σήμερα το απόγευμα. Μερικοί θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά σαν μην υπάρχει αύριο. Άλλοι/ες θα κλειδαμπαρώσουν έναν/μια special one στην κρεβατοκάμαρα και θα κάνουν μέρες να δουν το φως του ήλιου. Μερικοί/ες ίσως και να αρχίσουν τα αλόγιστα έξοδα. Κοινός παρανομαστής ένας: όλα γίνονται με ένταση/πάθος/εμμονή/υπερβολή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Εργασιακή ρουτίνα; Αλαλούμ! Επικοινωνία με τους γύρω σου; Κάπου ανάμεσα στην φορτισμένη απάθεια και τον δεικτικό τσαμπουκά (έτσι για να μπαίνουν κάποιοι/ες στη θέση τους). Και μέσα σʼ όλα αυτά αυτή η καταραμένη διαίσθηση πως πλησιάζει μια ριζική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Δώσε της λίγο χρόνο να ξεδιαλύνει…