Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Style Tricks: 5 κόλπα για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη! (ακολουθώντας τα trends)


Style Tricks: 5 κόλπα για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη! (ακολουθώντας τα trends)
Κάνε τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά, κάνοντας τις σωστές στιλιστικές επιλογές!
Κακά τα ψέματα, παροιμίες του τύπου «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια» κολακεύουν για λίγο όσες  δεν έχουμε ύψος Σκλεναρίκοβα, αλλά δεν θα λέγαμε όχι σε 5 ποντάκια ακόμα….
Μη στεναχωριέσαι καθόλου! Η γκαρνταρόμπα σου έχει για ακόμα μια φορά τη λύση!!
Δες τα 6 top μυστικά του styling για να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη:

#1 Nude ψηλοτάκουνα:
nude
Βρες ένα ζευγάρι παπούτσια όσο το δυνατόν πιο κοντά στην απόχρωση του δέρματός σου. Έτσι θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι τα τακούνια σου είναι ένα με τα πόδια σου! Οι γάμπες σου θα δείχνουν πολύ πιο κομψές και τα βλέμματα θα μαγνητίσει η λεπτεπίλεπτη σιλουέτα σου και όχι τα ψηλοτάκουνά σου.


#2 Πόνταρε σε ψηλόμεσα κομμάτια:
hig
Κάνε τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά, «κλέβοντας» πόντους από τη μέση! Ειδικά αν έχεις πιο μακρύ κορμό, αυτό το τρικ θα σου φανεί σωτήριο!


#3 Bronzer για μακριά πόδια:
bronze
Θέλεις να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτς ή την καινούργια μίνι φούστα σου; Άπλωσε στα πόδια σου μια κρέμα ή ένα λάδι bronzer για να δημιουργήσεις το… εφέ Σκλεναρίκοβα!


#4 Παντελόνι + Παπούτσι:
okdouble
Αν θέλεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου booties φρόντισε να τα συνδυάσεις με ένα skinny παντελόνι σε ακριβώς ίδια απόχρωση! Οι μεγάλες αντιθέσεις «κόβουν» στα δύο το πόδι, ενώ τα ίδια χρώματα δίνουν μια υπέρκομψη συνέχεια που θα κάνει τη σιλουέτα σου να φαίνεσαι πολύ πιο ψηλή.


#5 Η σωστή γόβα:
Emmanuelle-Geraldine-NYFW
Πόνταρε σε μυτερές γόβες (που είναι και super trend)! Αυτά τα ψηλοτάκουνα είναι τα ιδανικά για να δείξεις πιο ψηλή σε χρόνο dt!
 faysbook.gr