Σελίδες

srcolling text

Stargos The City Blog το νεανικο blog ηρθε ανανεομενο

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΖΩΔΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Από τη μια πλευρά ίσως παρατηρήσεις να επιταχύνουν επιτέλους οι ρυθμούς της επικοινωνίας και να ανανεώνεται η ενέργεια σου. Παρόλʼ αυτά συνεχίζεις να αισθάνεσαι λίγο χαμένος/η συναισθηματικά σήμερα (αναμνήσεις να το λένε άραγε ή ανικανοποίητο;) . Όπως πάντα μέσα σου είσαι πιο σύνθετος/η απʼ όσο δείχνεις απʼ έξω.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Θα σου πρότεινα εργασιοθεραπεία, αφοσίωση στις υποχρεώσεις και μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση σου με συναδέλφους σήμερα. Είσαι παρεξηγήσιμος/η σε σημείο έκρηξης. Α, και προς το βράδυ θυμήσου: ευτυχισμένος/η Ταύρος είναι εκείνος/η που ξέρει να απολαμβάνει μια βραδιά μόνος/η του/της κάνοντας αυτά που τον/την ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Για να παραμένεις δραστήριος/α και περίεργος/η (σαν να λέμε να έχεις ζωντάνια!) πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Αν το πάρεις απόφαση να μην αναλώσεις πάλι όλη τη φαιά σου ουσία στα προβλήματα του εργασιακού σου χώρου, αυτή θα έρθει φυσικά και θα σε τυλίξει σαν θερμό κύμα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, ποιος θα το έλεγε πως θα έφτανες επιτέλους στο σημείο να μην πιστεύεις πως ένας/μια ερωτικός/η σύντροφος μπορεί να σε σώσει από τις δυσκολίες της ζωής. Σήμερα θα νοσταλγείς ίσως τις εποχές που πίστευες στα παραμύθια, όμως μέσα σου ξέρεις πως η στροφή σου στο ρεαλισμό είναι για το καλό σου.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Η εργασιακή καθημερινότητα μπορεί με την ίδια ευκολία να τραυματίσει έναν/μια ερωτευμένο/η Λέοντα (ε ναι, ένα οκτάωρο μακριά του/της είναι μαρτύριο) ή να τον/την θεραπεύσει (τουλάχιστον στην καριέρα σου ξέρεις στ' αλήθεια αν αξίζει ο στόχος που κυνηγάς). Καλή τύχη, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία ανήκεις...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα κάτω από το άγχος της οικονομικής επιβίωσης. Από την άλλη πλευρά όμως δεν υπάρχει καλύτερο βάλσαμο για τις φοβίες από το να θέτεις στόχους και να λες μέσα σου «Θα δουλέψω σαν σκυλί για να τους πετύχω». Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Παρθένε. Ο αστρολόγος σου (σχεδόν) σε εκλιπαρεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Ένα νησί στη μέση του πουθενά. Ένα (ήμι)πολυτελές σπίτι στη διάθεση σου. Ξυπνάς και βλέπεις μπροστά σου θάλασσα και ορίζοντα μέχρι τα όρια του βλέμματος σου. Γυρίζεις το βλέμμα. Δίπλα σου, εκείνος/η... Κοιμάται γαλήνια. Ευτυχία. Καμία έγνοια. Καμία σκοτούρα για δουλειές, χρήματα, υποχρεώσεις... Ωραία τώρα που ταξίδεψες στο αδύνατο, προσπάθησε να προσγειωθείς πάλι στη γη μέχρι το τέλος της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σαν Σκορπιός γνωρίζεις πως ποτέ κανένας/καμία δεν θα γνωρίσει ποτέ τις αληθινές σου ανάγκες. Δεν θα τον/την άφηνες αφού έτσι θα εκχωρούσες μια τρομακτική δύναμη στα χέρια ενός άλλου προσώπου - ο μεγαλύτερος τρόμος σου. Όμως μην χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία στις εντάσεις με τον/την σύντροφο σου ή τους φίλους σου πως δεν σε κατανοούν. Καταντά κοροϊδία...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Σήμερα που πρέπει να είσαι πιο ακριβολόγος/α και συνεπής κι από Παρθένο βρήκε αυτό το δαιμονισμένο σου μυαλό να μην ανταποκρίνεται. Προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο και ανέβαλε σημαντικές συζητήσεις είτε με συνεργάτες ή/και με τον/την σύντροφο σου. Καμία τύχη συνεννόησης λέμε...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Πολλές φορές ο αστρολόγος σου έχει επανέλθει σʼ αυτή τη διάθεση που καταπιέζεις... Ναι αυτή την ανάγκη να κοινωνήσεις στο/στη σύντροφο και τους/τις φίλους/ες σου τα θέλω, τα αιτήματα και τις απόψεις σου; Για πολλούς/ες Αιγόκερους αυτές τις μέρες δεν γράφονται απλώς οι τελευταίες αράδες μιας περιόδου που η υποχώρηση είχε γίνει η καλύτερη σου φίλη. Ξεκινά πια ένα νέο βιβλίο που ο/η Αιγόκερως ήρωας μας γεννιέται από την αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Από σήμερα και για λίγες μέρες μπορούν να πάψουν να σε απασχολούν 24 ώρες το 24ώρο οι συναισθηματικές σου εκκρεμότητες (άβυσσος…) ή τα προβλήματα κάποιων μελών της οικογένειας σου ή τα επαγγελματικά προβλήματα που κουβαλάς στο σπίτι. Στο εξής θα αξιοποιείς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου. Τελεία και παύλα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Αυτό που σου τι σπάει ακόμη περισσότερο από τα συναισθηματικό χηλό που σιγοβράζει μέσα σου, είναι πως εξαιτίας του δεν μπορούσες τόσο καιρό να ευχαριστηθείς τα ενδιαφέροντα σου, τις δραστηριότητες, τα ξεσκάσματα από την ρουτίνα. Ευτυχώς που οι επόμενες μέρες σε φέρνουν τόσο ήπια από το Αμήν στο Αλληλούια που θα εκπλαγείς από τον εαυτό σου.